Подсъзнанието може всичко 22 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 105 345
  • 711
  •   1
Отговори
# 255
честита Баба Марта на всички ни! Много радост и слънце да има в сърцата и душите ни! И Бог да е с нас! Heart Eyes

# 256
  • la Città Eterna
Честита Баба Марта! Здраве и късмет на всички ни!

Qnitza , имаш моята подкрепа! Направи най-доброто за теб и детето ти!  Hug Hug Hug

# 257
  • най-шареното място
Честита Баба Марта!

Qnitza, и моята подкрепа имаш Simple Smile
Направили сте голяма крачка и според мен вече ще ви е по-леко.

# 258
  • Шотландия
Яница, честито, радвам се, че сте направили стъпка напред. Може и да не е лесно, но имаш и моята подкрепа. Hug Един непоискан съвет - не казвай, че ще е необходимо много време, защото... Кажи си - нещата вървят към оправяне с бързи темпове!  Hug Peace

# 259
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА И ОТ МЕН МИЛИ ФЕИ
Пожелавам ви много здраве за да може да се радвате на всички хубави моменти които ви предстоят .

Qnitza   имаш и моята подкрепа миличка и ти пожелава само крачки напред към върха на успеха и за доброто на семейството ти  Hug fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 260
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!мНОГО ЗДРАВЕ ,ЩАСТИЕ, ЛЮБОВ И СЛЪНЧЕВИ УСМИВКИ ДА ИЗПЪЛВАТ ВАШИТЕ ДНИ! Hug

# 261
Честита Баба Марта на всички! Бъдете здрави и засмени!    bouquet

Qnitza  , и от мен имаш подкрепа! Hug Желая ти само хубави мигове от тук нататък, на теб и твоето семейство!  Hug

Момичета,  напоследък никак  не ми остава много свободно  време да влизам във форума и  в любимата ми темичка...

С много ангажименти  и отговорности ми тръгна тази година. Плюс всичко старо, има и още  едно ново нещо, което ми ангажира тотално времето денем... Малко "изведнъж" ми дойде...  В смисъл захванах се в почти в средата   на януари да търся.. и в началото  на февруари ми беше първия старт!
Захванах се сериозно с една група малки дечица, които искат да се научат да свирят пиано. Sunglasses  Толкова са сладки .... Laughing и много музикални и попиват информация като гъбки!!!    Всичко беше по идея на мои приятелки, които буквално ме насилиха да пусна обява , за да си имам свои ученици. Мислих си го  още от миналата година, но все не намирах  сили и кураж  и време да го направя... Rolling Eyes Много съм им благодарна, че ме побутнаха ...иначе не се знаеше, аз кога и дали щях да го направя. Нещо ново и различно в живота ми е...определено много ми харесва!!!Дечицата толкова  ме зареждат с техния искрен ентусиазъм и желание да учат!  Heart Eyes

Споделям ви, защото много се вълнувам, защото  това е нещо ново за мен!  Много интересно , но и много отговорно.  Rolling Eyes Родителите очакват  много от мен...и аз  се надявам да се справя и да оправдая доверието им!  Mr. Green
Към средата на септември, на дребосъчетата ще им е първия самостоятелен концерт и те  толкова се вълнуват милите ми ! Blush  А и аз със тях, защото това са първите ми най-малки ученици , които съм имала!  Sunglasses  От тук нататък ни очакват много работа и репетиции заедно...

Лени
, сигурно си изкарала прекрасно на юбилея си!  Heart Eyes

Благодаря ви, че бяхте смели да споделяте от живота си... болка и радост, мъка и щастие... и да допринасяте за темичката!   Hug  Благодаря ви, че ви има!  bouquet

Успешна седмица на всички!    bouquet

Ще намина  да ви видя, когато намеря малка  пролука  във времето... Hug

# 262
Честита Баба Марта, момичета! Усмивката да не слиза от лицето ви и радостта да не излиза от сърцето ви!

Винце, много ме развълнува с това твое ново начинание. Да се занимаваш с деца е толкова вълнуващо! И най- голямо очарование имат тези мигове, защото няма по-чиста енергия до която можеш да се докоснеш освен тази  на децата и животните. Те са живите ангели след нас! така,че поздравявам те от сърце се радвам на твоето ново начинание и очаквам да споделяш тук как  ангелите свирят на пиано! newsm51 newsm51 newsm51

# 263
  • В страната на чудесата

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА , МОМИЧЕТА ! ЖЕЛАЯ ВИ МНОГО ЗДРАВЕ , ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ!

http://www.kartichki-bg.com/viewcard.php?image_id=1160

# 264
  • Костинброд
Винце, успех, мила, с новото начинание. Прекрасно е, че работиш с деца, толкова са сладки и невинни, не се и съмнявай, че от тях ще излязат големи музиканти Heart Eyes

Благодаря на всички за подкрепата Hug , то все още само на думи сме започнали, но това беше най- трудното. Не се и съмнявам, че скоро ще имам прекрасно обичащо се самостоятелно семейство.

Пожелавам ви прекрасен и усмихнат ден и дъжда да измие всичката тъга от лицата ви.

# 265
Пожелавам ви прекрасен и усмихнат ден и дъжда да измие всичката тъга от лицата ви.
Благодаря за хубавото пожелание,Qnitza! Heart Eyes Hug
Имаш цялата ми позитивна енергия и светлина! Praynig Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 266
Здравейте момичета, бях много ангажирана със защитата на докторската дисертация и пропуснах много-цели 18 страници. На патерици: Честит рожден ден на Лени!!!; Честита Баба Марта на всички!!!; Успех на Винце в новото начинание!!! и подкрепа за Яница- семейството е най-важно, успех за трима ви желая!!! Пожелавам щастие, любов и късмет на всички в този прекрасен форум!!!

# 267
Винце приказно е да работиш с деца!Пожелавам ти прекрасни моменти с твоите малки ученици! Hug
Лилиан. успеваемостта е 100 % никога досега не са сгрешили.единствено със датите не са точни защото тяхната представа за времето е друга.Щом се страхуваш от друга намеса ,не включвай никакви предмети .работи само с думите ,там няма как другите сили  да се включат.
Елдевин това с призоваването ни научиха за да проверяваме дали даден човек има отрицателно влияние(от машинарии,отриц.енергии,магии,уроки,понякога и вселили се духове и т.н),преди да почнем да го лекуваме,първо го чистим и след това му даваме рейки.Иначе и без изчистване става но се налагат много сеанси.А от моя опит установих че човек щом  боледува със сигурност има такова и по този начин се самопречиства тялото и духа.Чрез болестта.А след като съществата на светлината са до нас да ни помагат в пътя ,като по всякакъв начин ни дават знаци и търсят начин да ги чуем и разберем,защо трябва да се плашим.Аз ги приемам.  Hug
А за радиестезията си права ,просто аз експериментирах и този начин е по сигурен и близък до мен.

Прекрасен ден на всички ! bouquet

# 268
  • София
Лилиан. успеваемостта е 100 % никога досега не са сгрешили.единствено със датите не са точни защото тяхната представа за времето е друга.Щом се страхуваш от друга намеса ,не включвай никакви предмети .работи само с думите ,там няма как другите сили  да се включат.

Това за мен е чак невероятно, аз примерно променям ситуации въз основа на мисленето си... И веднъж отговора е един, след работа по въпроса - дали утвърждения или енергийно изчистване отговора се променя...
Иначе понятието време сякаш не съществува... и при мен за време не може да дам определение...

# 269
  • Добрич
Тъй като все още не съм ви честитила Баба Марта - Един мартенски поздрав

Общи условия

Активация на акаунт