Подсъзнанието може всичко 22 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 104 457
  • 711
  •   1
Отговори
# 630
Из „Изворът на женската сила” на Лариса Ренар.
Eдна техника с която можете да разберете , каква енергия преобладава във вас- женска или мъжка.
Затвори очи и си представи,че стоиш пред платно със собствевия си портрет. В ръцете си държиш палитра , но там има само два цвята- бял и червен. Вземи четката и започни да оцветяваш своята фигура- главата, ръцете, трупа,краката. Щом приключиш отвори очи. Какво се е получило?процентно кой цвят преобладава?.

Белият цвят съответства на мъжката енергия, а червеният на женската. В идеалния случай, мъжката енергия не трябва да надвишава 25 %, а женската 75%. Ако съотношението е нарушено, значи твоята мъжка енергия, започва да изтласква енергията на твоя мъж. Затова мъжете до такива жени губят сили и се превръщат в парцал. Това е причината силни и успешни мъже да странят от силни и успешни жени.
Най-страшното е ,че голямата отговорност разрушава  жената. Доминирането на мъжката енрегия води до появата на женски болести. Организмът не прощава , когато пренебрегват неговото естество.
...отговорността прави мъжете още по-силни, а жената плаща с болести.

Много ценен тест Simple Smile Благодаря   bouquet

# 631
  • Добрич
Много ми хареса една презентация - Красота

Линкът ще бъде активен до Сряда 31.03.10.

# 632
  • у дома
Вела, благодаря  за красотата.   bouquet   bouquet   bouquet

Започвам деня с мъдри думи и впечатляващи гледки  Peace  Hug

# 633
  • Костинброд
Вела, прекрасно е   bouquet

Преди мноооого, мнооооого време сънувах някакъв сън, с непознати хора, на по- късен етап попаднах на темата, чета книжки, гледах и филма Тайната и всичко си върви нормално, докато преди няколко дни не попаднах на една брошурка за семинара на Кехоу и в момента, в който го погледнах осъзнах, че този в този сън преди толкова време точно него съм сънувала Shocked шокирана съм, не за друго, а защото преди това никъде не съм виждала негови снимки, не съм гледала нищо с него, дори не знаеш, че съществува.

Желая ви прекрасен ден и дано с усмивките си накараме слънцето да се покаже Laughing

# 634
A_Glass_of_Milk_BG.pps   

Последна редакция: ср, 24 мар 2010, 09:53 от Merilyn_33

# 635
  • Добрич
Merilyn_33, какво да изтеглим?

Тъй като съм започнала с презентациите - изкушавам се да ви предложа още една. Още повече, че много от пишещите тук са на ангелска тематика.

Ангели

Линкът ще бъде активен до Сряда 31.03.10.

# 636
Търся хора, на които да пратя ангелите.

taniana това, което ти се е случило съм го преживяла. Ако искаш ми пиши на лични.  Hug

# 637
  • la Città Eterna
Вела, и аз много благодаря за красотата, която сподели с нас!  Heart Eyes

Момичета, аз изпратих моите ангели от ритуала и споделих впечатленията си в създадената специална тема. Мисля временно да се оттегля от форума - ще чета по-рядко, ще пиша още по-рядко... Мисля, че ангелите ми го внушиха, като отговор на моя въпрос, касаещ собствената ми реализация в бъдеще. Време е да се посветя на това.

Благодаря ви за споделените мисли, книги, позитивна музика и филми! Благодаря за всички съвети, които ми дадохте, за да направя живота си по-хубав и приятен за живеене!  Hug   bouquet  Heart Eyes

Когато наминавам да чета, ще давам и аз своя принос, с каквото мога, само че по-рядко... Гледам, че и други хора са отдавна така, т.е. нищо ново под небето.

Много късмет и светлина по пътя ви! Нека чудесата съпътстват живота ви и нека всеки нов ден бъде по-хубав от предишния!  Hug   bouquet  Heart Eyes

# 638
Аз благодаря на  x-x-x за прекрасния пост в Тема: Посещение на Ангели.Много е истински и откровен.Успех мила.Ти можеш.  Hug

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=484827.msg14617960#msg14617960

# 639
Здравейте Hug
Искам да споделя какво се случи с мен след като започнах да чета книгата.
Започвам малко с предистория-преди месец и половина се сринах тотално,след седмица лутане и залъгване с билкови капки,стигнах до психиатър.Поставиха ми диагноза паническо разстройство-умерено тежък епизод.Предписаха ми хапове да пия седмица и да се върна да видим и кажа резултата-но резултата си оставаше същия''страх,задушаване,изтръпване на крайници и пр.единствено предписаните хапове ми върнаха съня нощем и то без кошмари/...След седмица ми предписаха и антидепресанти.И така до преди няколко дни,докато не реших,че имам нужда от тази книга.А седмица преди това аз сънувах кошмар.Това беше единственият ми сън,страшен и ужасен,който ме разбуди и не ми даде мира да заспя отново.
В събота си купих книга и в понеделник я зачетох.В същото време гледах и филма ''Тайната''...Стигнах до извода,че аз мога и ще се справя,ще се измъкна от дъното до което стигнах.
естествено взех да мисля позитивно,ако ми нахлуе някоя лоша мисъл или страх от нова атака,аз веднага превключвам съзнанието си за нещо хубаво.Аз за два дни станах друг човек-дори не съм онази все хилеща се жена,сега съм сияеща и доста хора го забелязаха....
Тук искам да спомена,че днес докато четях за сънищата-аз стигнах до извода,че кошмарът който сънувах''това бяха три червея който ми излизаха от крака'',не беше кошмар.А беше съня които сложи началото ми за нов живот.Червеите ги разтълкувах като гадното и лошото,което се таеше и ме доведе до дъното и което тялото и душата ми изхвърлиха.

# 640
  • у дома
Йо, честито ти пробуждане Simple Smile

Добре дошла насам  Hug   bouquet

# 641
  • Universe
taniana74, Two Hearts ТЪЖНИТЕ МОМЕНТИ ОТ НАШИЯ ЖИВОТ

На живота часовникът навит е, но веднъж ...

И никой не може да каже

кога ще спрат стрелките,

в кой ден и час.

Ти имаш единствено “сега”!

Така че изживей мига!

Не чакай утрешния ден —

стрелките може да са спрели...

*Анонимен автор *

Момичета, чета Ви  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 642
  • София
Момичета, не е много по темата, но ако сте гледали "Шесто чувство" и ви е харесало, препоръчвам един подобен и също толкова хубав филм, нарича се "Другите".

# 643
  • Шотландия
Аз благодаря на  x-x-x за прекрасния пост в Тема: Посещение на Ангели.Много е истински и откровен.Успех мила.Ти можеш.  Hug

Peace Браво и от мен - мислите ти за това, дали този имейл е спам и защо ни трябва - все едно аз съм ги помислила.

# 644

Peace Браво и от мен - мислите ти за това, дали този имейл е спам и защо ни трябва - все едно аз съм ги помислила.

x-x-x , и аз се присъединявам и ти благодаря за този пост. Успех и от мен! Hug

Общи условия

Активация на акаунт