Новите ни козметични похождения 7

• 46 525
  • 674
  •   1
Отговори
# 450
  • USA, Steak State
Всеки допълнителен е с доплащане от 50$.  Mr. Green По- скоро, колко пари ще ми трябват.  Mr. Green

# 451
Всеки допълнителен е с доплащане от 50$.  Mr. Green По- скоро, колко пари ще ми трябват.  Mr. Green
парфюма е уникален  #Crazy чудесен избор

# 452
http://www.nisea-bg.com/produkti/%D1%88%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D0%BE% … hampoo-250ml.html -новия шампоан на Гарние с манго,не намирам картинка.
И

# 453
 Ето ги и новите ми придобивки. Гланцът е страхотен, другите още не съм ги пробвала.

# 454
Ето ги и новите ми придобивки. Гланцът е страхотен, другите още не съм ги пробвала.

това последното сух шампоан ли е?

# 455
 Тоалетно мляко е.

# 456

и ФДТ на Гош

# 457
# 458
stasi8510 на това блестящото олио съм му хвърлила око мн отдавна но се не се престрашавам да си го купя,моля те като го пробваш дай инфо как  ти се вижда и не е ли мн тамно че съм доста светла и се притеснявам да не стана оранджева Rolling Eyes

# 459
  • USA, Steak State
Не съм Стаси, но мога да отговоря за блестящото олио на Нюкс.
Придава дискретни златисти отблясъци, когато си без тен. А когато си с тен, страхотно подчертава тена. Има страхотен аромат, не остава по повърхността на кожата, а попива добре. Аз лично съм страшно доволна.

# 460
TheBlackWidow  благодаря ти  bouquet много за бързия и точен отговор др седмица ще си го купя Simple Smile

# 461
 nana86,  за маслото на NUXE - не потъмняваш от него, има дискретен блясък само, попива добре, не стои мазно като олио. Харесва ми определено. Има и без блестящи частици.

# 462
-термална вода

# 463
# 464
Мечоши,доволна ли си от молива? Гледах ги скоро и щях да си купя няколко,но никога не съм си купувала нищо на essence и съм резервирана все още..  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт