Новите ни козметични похождения 7

• 46 463
  • 674
  •   1
Отговори
# 615
А тази мицеларна вода за какво се използува?
Самоцитирам се,хайде кажете  bouquet

# 616
А тази мицеларна вода за какво се използува?
Самоцитирам се,хайде кажете  bouquet
За почистване, освежаване  Simple Smile

# 617
# 618
# 619
  • Ст Загора
от днес -
 1 шампоан за коса на balea с билки за мазна иормална и лесно омазняжасхта се коса.
 2 маска за коса на farmasi -vitalizing hair care cream
 3 боя за коса на palette- natural colors - цвят скандинавско рус(с алое вера)
 4 лакочистител за нокти - blanchette b
 5 тро сенки за очи на blanchette b - номер 5
 6 парфюм от рефан - номер 187 (имитация на J'adore -dior)

# 620
# 621

Иначе от мен това за днес:
- LUMENE SENSITIVE Eye Makeup remover - дегримьор за чувствителни очи

- коректорче с четка на Loreal

и една Почистваща пяна за лице на Institut ARNAUD Paris, на което не можах да намеря снимка

Grinning

за почистващата пяна на арнауд-ползвала ли си я досега?преди време съм опитвала тестер и май беше доста сполучлив та мисля да си взема както икремчето себо. newsm78

Ами снощи я ползвах за първи път. Усещането беше много меко и приятно. След това кожата я чувствах леко опъната (но това е така, защото по-принцип съм със суха и чувствителна кожа), после завърших с нанасяне на крем и всичко беше ок.
Всъщност продукта е като вода с пулверизатор, който прави пяната. По-натам, ако някой се интересува мога да споделя повече впечатления. Иначе ми я препоръчаха като Почистващ продукт за чувствителна кожа - пише, че почиства порите в дълбочина, хидратира и освежава.

Взех я от магазин Beauty в подлеза на Плиска, там имат всякакви неща на Institut Arnaud Paris.  Simple Smile

Последна редакция: нд, 14 мар 2010, 19:42 от Chocolate Emma

# 622
Ползвам доста неща на Arnaud и ги препоръчвам с две ръце.  Peace

# 623
Stardust* , каква е тази маска?

# 624
Някой беше дал мнение за новия коректор на Буржоа, но не помня кой, може ли да се повтори  bouquet Днес го гледах на две места, но и на двете имаше само един цвят Sad

# 625
Маската е за хидратиране и подхранване на кожата,пише и,че възвръща еластичността.Още не съм я пробвала,но една приятелка много ми я препоръча.Взех я за 3 лв от Бонжур. Peace

# 626
Някой беше дал мнение за новия коректор на Буржоа, но не помня кой, може ли да се повтори  bouquet Днес го гледах на две места, но и на двете имаше само един цвят Sad
Аз го имам коректора и съм супер доволна от него Peace Ползвам го само за под очите и има много добро покритие
Има го в 3 цвята

# 627
Харесва ли ти маската? Simple Smile Има три вида - с ананас, с авокадо и тази с краставица, аз се чудя коя от трите е най-добра.

# 628
Аз ги имам и трите маски и много ги харесвам.
Тази с авокадо почиства, с краставицата ексфоалира, а тази с ананаса е ензимна (против пигментни петна и придава свежест на лицето)

# 629
Маската е за хидратиране и подхранване на кожата,пише и,че възвръща еластичността.Още не съм я пробвала,но една приятелка много ми я препоръча.Взех я за 3 лв от Бонжур. Peace

Маската е много хубава. Въобще всички маски на тази марка са супер  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт