Новите ни козметични похождения 7

• 46 453
  • 674
  •   1
Отговори
# 630
Маската на Фрийман я изпробвах одеве и потвърждавам-страхотна е!Премахва всички мръсотии,мирише страхотно и е много свежа и приятна за употреба.В момента по лицето ми не личи нито една черна точка. Heart EyesСкоро ще се сдобия и с ананасовата и с някои ексфолиант. Peace

# 631
От мен това: , много е леко и приятно, със свеж аромат и не щипе на очите  Peace,                                                                                                                                                             интимната пудра и интимния измиващ гел

# 632
  • Пловдив
Маската на Фрийман я изпробвах одеве и потвърждавам-страхотна е!Премахва всички мръсотии,мирише страхотно и е много свежа и приятна за употреба.В момента по лицето ми не личи нито една черна точка. Heart EyesСкоро ще се сдобия и с ананасовата и с някои ексфолиант. Peace
Колко струва маската на Фриймън? Ползвала съм продуктите им за коса - страхотни са.

# 633
Взех я за 9 и нещо от Бонжур. Peace

# 634
Stardust* , Жаки , благодаря ви много  Hug  bouquet Ще я пробвам обезателно щом ми свършат наличните 4, които съм натрупала Grinning Напоследък пък имам някаква натрапчива мания да си купувам маски за лице Crazy

# 635
  • София
След много чудене и досаждане на консултантките

# 636
Спирала и молив с подарък newsm68

# 637
Я, тази спирала не съм я виждала. Какви точно са й функциите? В България ли си? И в сайта официалния не съм я срещала

# 638
Има я тази промоция навсякъде в София. Аз си взех спиралата, молив и течни сенки от ЦУМ Peace
Спиралата е много приятна, миглите стават наситено черни.

# 639
Ексфолиант

# 640
Има я тази промоция навсякъде в София. Аз си взех спиралата, молив и течни сенки от ЦУМ Peace
Слепва ли ги ?И ценичката ако може ?

# 641

Извинявам се, може би въпроса ми е неудобен, но какво предствалява интимната пудра и за какво се използва?

# 642
Слепва ли ги ?И ценичката ако може ?
Като че ли малко слепва, да. От четката е, но резултата не е гаден. По-скоро стават едни такива кукленски, изразителни очите с нея.
По-малко от 14 лева беше, защото заедно с молива правеха към 21 лв. Течните сенки отделно струват 17 лв, така че промоцията си струва. Peace

# 643
# 644
Поредната опаковка:

Общи условия

Активация на акаунт