Таш, от какво пък ти е неудобно? Сякаш не заслужаваш да получи подарък

Роси, всички ни просълзи с твоя мил мъж
И малко ме натъжи с Ицко, моя любимец

И малко ме натъжи с Ицко, моя любимец
Скрееч, завистница такава
Шегувам се
Аз също съм такава - веднага ми мина през ума колко ли пари е похарчил, като знам как броим всяка стотинка...но очарованието от милия жест надделя
Аз подарък-изненада от него съм получавала само веднъж - преди 7 години за Коледа златни обеци под елхата. Беше в година, в която живеехме като мишки, а чакахме и дете
Оттогава насам винаги излизаше с :"Ми, ние сме все заедно...Кога да ти взема?" и не получавах дори цвете (с изключение на един-два пъти
). Говоря за празници като цяло, не само за 8-ми Март. 
Може би заради очаквания, съответно разочарования, гузен-негонен бяга, дай да ухапя аз, за да не ме захапиш ти първо...
Пу-пу, да не ми е уроки, на този ми се размина
Но ако се случи, защото няма как да съм сигурна винаги , че точно това парче е за еди къде си, тя го гледа-гледа, врътне го някъде, където и се доближава по цвят и каже :"Не, не 'тава, мамо!Дай д'уго!"
А пъзелът е на Бакуган и има няколко деца-герои - за тях тя си взимаше от кутията частите. Човешката фигура и е най-позната или е запомнила кое дете къде е, не знам, но направи главите им, а на момичето дори цялото тяло, сама
Дали да се притеснявам

, ама поизбиха малко нерви днес, които можеше да си спестим, ако можех да не се паля толкова бързо 
Ти май също обичаше да редиш пъзели, нали? И на мен ми е много любимо и успокояващо занимание
, не че съм пипала пъзел от как се е родила Елица. Всъщност, веднъж бях болна и изолирана 
Просто се учудих днес, че денят ми мина толкова спокойно, на фона на повечето досега, а и провокирана от приятелски неудачи, та затова го споделих 
Ивчето е при "мащехата" ми,че ме е страх да я пусна на ясла,тъкмо свършихме 2 АБ
Замесих тесто и занесох да изпържат мекички,е поне това яде уж,то да си замажа съвеста май,че я няма вкъщи,така ме гушка жалното....Ох,хем рева започивка,хем ми е толкова мъчно като я няма,ама и тя е тарикатче-"мамо,ела,не тръгвай,много бичам"

и все се надявам да ни пуснат по-рано да си ходим. Ама в това време, кой шеф ще се излъже да дойде на работа ... та, какво им пука какво е времето де.
Имам чувството, че сме в началото на януари. Яху времето ми показва че било -3 град., но се усещало като -12
върви из преспите и си бае "няма ташо" - няма страшно
Така ме буди и мене сутрин де