Пролет,слънце и цветя,греят Ноемврийски личица

• 29 982
  • 746
  •   1
Отговори
# 255
  • София
При мен нямаше изненади. Коце си оправя колата, а сега е на фитнес. Аз си готвя и играя с Митко. Утре имам рожден ден, но пак ще чистя и играя с Митко, а Коце ще работи от рано до късно. Ама вече свикнах. Толкова свикнах даже, че се дразня някой като си дава парите за нещо, което не влиза в употреба. Направо ми се струва, че съм загубила женското в себе си, а другите са лигли(демек вие  Mr. Green . Само моля без обидени. Бъзикам се и преувеличавам. Не съм точно такваз)

Таш, от какво пък ти е неудобно? Сякаш не заслужаваш да получи подарък  Flutter
Роси, всички ни просълзи с твоя мил мъж  Heart Eyes И малко ме натъжи с Ицко, моя любимец  Cry

# 256
 Joy Скрееч, завистница такава  smile3534 Шегувам се  newsm51 Аз също съм такава - веднага ми мина през ума колко ли пари е похарчил, като знам как броим всяка стотинка...но очарованието от милия жест надделя  Blush Аз подарък-изненада от него съм получавала само веднъж - преди 7 години за Коледа златни обеци под елхата. Беше в година, в която живеехме като мишки, а чакахме и дете  Heart Eyes Оттогава насам винаги излизаше с :"Ми, ние сме все заедно...Кога да ти взема?" и не получавах дори цвете (с изключение на един-два пъти  Crazy ). Говоря за празници като цяло, не само за 8-ми Март.
А защо пръстен - аз си знам  Mr. Green Определено не съм го искала, но "нещо" го е провокирало  Peace

Стели, съжалявам за неудачите ви  и то точно днес Hug
Аз съм на мнение , че най-големите семейни скандали се получават имено в празнични дни  Crazy Може би заради очаквания, съответно разочарования, гузен-негонен бяга, дай да ухапя аз, за да не ме захапиш ти първо... Crazy Crazy Crazy Пу-пу, да не ми е уроки, на този ми се размина  Mr. Green

Що се отнася до Лили и реденето на пъзел - започнахме от рамката и след това нареди вътрешността - аз и подавам парче, което има къде да сложи. Определено не и давам парчета, които няма къде да сложи  Peace Но ако се случи, защото няма как да съм сигурна винаги , че точно това парче е за еди къде си, тя го гледа-гледа, врътне го някъде, където и се доближава по цвят и каже :"Не, не 'тава, мамо!Дай д'уго!"   Joy А пъзелът е на Бакуган и има няколко деца-герои - за тях тя си взимаше от кутията частите. Човешката фигура и е най-позната или е запомнила кое дете къде е, не знам, но направи главите им, а на момичето дори цялото тяло, сама  Shocked

Майчета взех си най-накрая цитонамазката - всичко е ОК, обаче не мога да разчета нещо, след което пише данни за бактериална инфекция  newsm78 Дали да се притеснявам  Rolling Eyes предполагам, че док. щеше да ми каже , ако има повод за притеснение  Rolling Eyes

Хубава вечер, мили мои!

# 257
Аз, за "липсата" на изненада имах предвид, че моите мъж и дете си падат по разните му дребни жестове и в този смисъл не са изненада или нещо неочаквано за мен. Но както казах, не че го приемам като даденост, трогвам се всеки път. Така де, да ги похваля все пак публично, ако някой не е разбрал  Mr. Green  Crazy Crazy
Роси, чак скандал, не  Crazy, ама поизбиха малко нерви днес, които можеше да си спестим, ако можех да не се паля толкова бързо  Mr. Green. Както и да е, дълга за обяснение, а и минала заминала работа. Бързо палим, бързо гаснем   Joy
Но иначе си права за големите очаквания и как могат да ти скапят празника и без дрязги дори  Laughing, а и често стават повод за подобни. По този повод, много се смях по Коледа на една статия, написана с много чувство за хумор по повод подаръците, очакванията, намеците и колко мъжете разбират от намеци  Laughing Трябва да видя къде съм го навряла /че го запазих заради разни коледни рецепти/ и да я сканирам, ако не забравя, да се посмеете и вие.
Браво на Лили, ами тя направо си го реди сама значи.  Hug Ти май също обичаше да редиш пъзели, нали? И на мен ми е много любимо и успокояващо занимание  Grinning, не че съм пипала пъзел от как се е родила Елица. Всъщност, веднъж бях болна и изолирана  Laughing и си уплътних времето с един, ама то беше преди сто години  Crazy
А за цитонамазката, най вероятно пише няма данни за бактериална инфекция. Я се вгледай пак, това ли е  Laughing  

Последна редакция: пн, 08 мар 2010, 20:10 от арабела

# 258
Тц, не е "няма"  Rolling Eyes Нещо съкратено е, защото има точка след това и започва с нещо с рибка, т.е "у" да речем  Laughing
Ама доктора каза "ПАП 2А - най-хубавата група! Чудесен резултат!" Та, хич не погледнах какво пише. Едва като си тръгнах  Rolling Eyes

Дааа, не съм имала точно вас в предвид  Hug Просто се учудих днес, че денят ми мина толкова спокойно, на фона на повечето досега, а и провокирана от приятелски неудачи, та затова го споделих  Wink

И дааа, много обичам пъзели и всякакви други такива дребни нещица, които стават едно голямо цяло  Laughing То и затова бродирам сигурно  Mr. Green

# 259
Роси, щом лекарят ти е казал, че резултата е чудесен, значи не го мисли какво точно пише - нямаш  никаква инфекция  Mr. Green Ами така, де, щеше да ти предпише лечение, ако имаше нещо, а и вероятно нямаш оплаквания  Wink

# 260
А аз пък все отлагам цитонамазката,не знам що съм си внушила,че непременно отнякъде ще изскочи нещо Confused Ама другата седмица няма как.... Аз от мъжо днеска получих 20лв.сигурно и на това трябва да се радвам,ама е такава киша и сняг тука,че за нищо не мога да мисля Crazy Ивчето е при "мащехата" ми,че ме е страх да я пусна на ясла,тъкмо свършихме 2 АБ Confused,а свеки е болна и не става при нея. Рева милото,ама няма как...просто не мога да си позволя да отсъствам,имаме право на всичко,ама де факто не е хич желателно и все пак,ако се наложи ще си взема поне ден Outta Joint Замесих тесто и занесох да изпържат мекички,е поне това яде уж,то да си замажа съвеста май,че я няма вкъщи,така ме гушка жалното....Ох,хем рева започивка,хем ми е толкова мъчно като я няма,ама и тя е тарикатче-"мамо,ела,не тръгвай,много бичам" Confused
Ох,такива ми ти работи,лека нощ на всички! Hug

# 261
  • София
ЧЕСТИТ 8 МАРТ НА ВСИЧКИ! ДА СТЕ ЩАСТИВИ И ОБИЧАНИ ОТ СКЪПИТЕ ДО ВАС СЪЩЕСТВА

Rossalinda, Лилия е направо изумителна. Направи и един IQ тест!  newsm10
Ditta, честити покупки!
kremito, благородно ти завиждам за уикенда.  Peace

Днес ми е много каръжки ден.Няма да ви занимавам с глупостите си и се радвам че сте си изкарали супер.

# 262
  • София

smile3525  skrech, Честит Рожден Ден!   newsm51

# 263
Честит празник, мили маменца!

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Скреч, честит рожден ден!     bouquet  bouquet  bouquet

# 264
  • София
Скреч, честит рожден ден!

# 265

Skrech- Честит Рожден ден!
Това букетче е от мен
Simple Smile

Добро утро и на останалте мацки.
Пожелавам ви хубав ден и по-малко нерви с неразчистените улици. Ужас е  навън.

# 266
Скреч, това е за теб:

Да си жива и здрава! Честит рожден ден!

Аз съм болна  Crazy а лекарите - разбира се - стачкуват...

# 267
Мони, Честит Рожден Ден!
Да си жива и здрава, все така духовита и очарователна!

# 268
  • от Луната
Скреч, ЧРД! Пожелавам ти което ти е на сърцето да ти е винаги в ръцете

Честит 8 март на всички!малко на патерици.
Милото ме изненада много приятно. Прибира се от работа честити ми празника целуна ме и толкоз. И след половин час ми поднася букет. Направо ме разтопи  Heart Eyes

# 269
  • Варна
Честит Рожден Ден, Скреч! От здраве и късмет да не се оттървеш!

Бедствам си аз на работа  Wink и все се надявам да ни пуснат по-рано да си ходим. Ама в това време, кой шеф ще се излъже да дойде на работа ... та, какво им пука какво е времето де.  Crossing Arms   Имам чувството, че сме в началото на януари. Яху времето ми показва че било -3 град., но се усещало като -12  Shocked заради вятъра, който бил ураганен и стигал до 19м/сек.

Моето момче го хвана страх от снега  Grinning върви из преспите и си бае "няма ташо" - няма страшно  Mr. Green Колите са с по 30см завивка от сняг, и те наняли и им подвиква - "таай, таай, не нани" - ставай, стига спа  Grinning Така ме буди и мене сутрин де  Confused

Ами това от мен за сега.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт