Пролет,слънце и цветя,греят Ноемврийски личица

• 29 982
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Креми, лек полет! Hug Да  пристигнете благополучно, да изживеете много емоционални и незабравими дни и нощи! И не прекалявай с Куба Либре-то  Wink

# 541
  • София
Креми, да си изкарате незабравимо  Hug !
Цеце, успех в новото начинание(то не че е ново де, но става основно)! Коце винаги е смятал, че в работата си няма растеж и е в някаква летаргия. Не го повишават, чувсташе се недооценен, но не напускаше, заради сигурността. Обаче като го съкратиха, това беше необходимото отстъпление, което ти казваш, че да получи повече. Като започна да търси работа хората го оценяваха, препоръчаха го, викат го за отговорни задачи, което си е и повишаване на самочувствието все пак, отделно пък и оценяването на труда му си пролича от финансовото възнаграждение. Сега той съкратен е по-удовлетворен от всякога. Успех и на теб! Сигурна съм, че щом бизнеса със сватбите ти е на сърце, значи едва ли има какво да те задържи на старото място, което те изцеждаше, струва ми се.

За пицата и на мен ми е мерак, а после много икам да хапня някоя тортичка при Сончето! Но не знам ще има ли на кой да оставя Митко.

# 542
Здравейте!
Креми, хубаво да си изкарате! Спокоен полет и по-малко напитки в самолета.. Laughing
Цеце, много често това, което пишеш го мисля и аз... Wink
Ние ще пътуваме утре към Родопите, ще оставим децата там след Великден за периода на априлската ваканция на сина и така...
Много ми се иска да се видим от вторник нататък прим. в салона на Сончето... Hug
Бързам, в 11 имам тежко дело, пак ще се включа да ви поздравя за празника! Heart Eyes Hug

# 543
Креми, да си  прекарате чудесно и да си направите хубави покупки  Hug

Цеци, хайде честито  Hug

Тотонто, лек път и приятна почивка  Hug

# 544
  • София
Сонче, пожелавам много успехи, добри клиенти, удоволетворение и верига от заведения Simple Smile

Цеце,
успех! Смятам, че ще ти се отрази добре Simple Smile Все пак си личи, че го правиш от сърце, което е най-важното!

Креми, весело изкарване!

Пожелавам весели празници на всички!

# 545
  • София
Дианка, вие нямате ли интернет в клубчето? Доста рядко се включваш. Как са децата? Те обичат ли да играят в клубчето или не смесвате работата с децата  Grinning . Все вие ли работите, нямате ли почивки?

Бе няма ли някоя друга безработна ноемврийка, с която да идем да се почерпим по една тортичка при Сончето? Обаче идвам с Митко, да знаете. Така е, докато Коце натрупа големите пари  Laughing  ще сме неразделни с Митко.

# 546
Има, ама... Crazy

# 547
  • София
Сега остава да кажеш, че ще дойдеш  Flutter Hug

# 548
Тц... Не мога, днес чистя  Laughing

# 549
  • от Луната
И аз съм безработнаааа  newsm47

# 550
  • София
Ама си от Пернииик  Grinning . Макар, че за парче вкусна торта какво ти пречи да дойдеш до София?

Роска, аз не за днес, бе. За някой път, ама скоро. И понеже сме безработни, може през седмицата.

# 551
Скоро, скоро...най-рано след празниците  Rolling Eyes Но не съм сигурна, че ще има време за тортичка при Сончето, колкото и да ми се иска  Confused Пък и ти едва ли ще дочакаш дотогава  Grinning

# 552
  • София
Лилчо, за коя детска градина в Горна Баня говориш, че искаш да кандидатствате? В системата на ИСОДГ на мен ми позволява да кандидатствам в Усмивка и Зорница, които са си ЦДГ.
 Има и някакви частни и получастни(Мария Кюри, за "надарени", италиански лицей), аз ги бъркам, но са в един двор. Там е ходил Коце(не знам в кое точно училище, че ги бъркам, но това, което е почти частно) и там му обяснили, че се кандидатства след навършване 3г. на детето с изпит. Търсих информация във форума и още повече се оплетох. те говорят за Мария Кюри, училището за надарени и италианския лицей като за едно. А споменават и другите в същия двор, та съвсем се обърках.

Последна редакция: ср, 31 мар 2010, 16:44 от skrech

# 553
  • София
Добро утро, мили мои  Hug

Боядисах яйцата, не станаха най-хубавите на света /както съм свикнала  newsm47/, но пък цветята, които правихме с Али са супер.

/сега като гледам снимката, те яйцата много много не се виждат  newsm78/

Отивам да се гримирам и да будя мъжете.
Хубав ден и много усмивки  lovekiss

# 554
  • София
Ихааааааааа, Таш бак ни изпревари  Hug. Страхотно се е получило.

Мислих довечера с Нини да боядисваме, познайте какво стана. Току що ми сервираха, че свекитата щели да я водят на вилата. Демек след работа, аз трябва да се юрна на 50 км извън Сф ( последните км са черен път, та затова ми идва в повече ) и да си я взимам Баш днес - дето всички ще тръгват на някъде, баш тази седмица дето пътувах и не ми се мърда от нас в момента. Да не говорим, че исках поне една прахусмукачка да ударя от "Велигденското чистене "  Tired.  Мрадя да пиша такива депресарски постове , и много ви се извинявам,но полудях като чух новината.....

Весел ден......

Общи условия

Активация на акаунт