Чета, че има отново разболели се дечица. Дано по-бързо оздравеят, но затова е нужно и слънчево време, което за съжаление все още не е факт.
.

.Точно "гъз път да види", но не мога да не замина.Навивам Славчо да тръгнем утре след работа, но той мрънка и не иска засега.

). Верно е, че сутрин става с 2 часа по-късно напоследък и е лудост да го карам да спи следобед, ама какво да го правя цял ден като и навън не сме излизали заради дъжда. Абе нещо му пийвам соса напоследък миличкия ми
. А в кукления гледахме Любопитното слонче, подходящо ми се стори, въпреки че децата доста силно бърборят и не се чуваха особено актьорите, ама само зяпа. Сега в неделя мисля да го заведа на Трите прасенца. Няма ли да си го взимате Али сега? Много да го нацелуваш, страхотни подаръчета си му приготвила. А откъде купи дъската, много ми се иска нещо такова или мозайка, каквато коментирахме тук. Играчки не съм купувала от сума ти време
.
Стоя през цялото време с вперени очи и не мръдна, дори пуканки не яде
Аз също съм като издут балон всеки ден - тежи, боли...
И аз като Сладурчето си имам и гастрит и колит и отделяща повече сокове жлъчка 
Понякога леличките са по-готини от госпожите
Лили напоследък е на тема пясъчник
Намери си другарче в махалата на нашите - 5годишно момиченце от полу-ромски произход
и няма прибиране
Гледат се влюбено в очите, говорят си скрито, хихикат се
Абе, големи скици са. Пораснаха ни дечицата 
Единият и стои постоянно нареден на земята в хола и с всяко влизане вкъщи веднага се лепва за него - разглобява част от него и пак го сглобява, така по н-пъти и само мърмори :'Абе, чакай да наредя този пъзел , бе!' 

/, миене на чинии, пускае на прахосмукачака, миене с парцал, носене на торбички с провизии. И много други....

Продължавам с качването, дано да ви харесат. Постарала съм се да хвана основно хубавите моменти
Естествено, че ще има приятни спомени от Куба, но като цяло можехме да изсипем тази торба с пари на по-добро място
Кога в неделя има куклен театър и къде, че отдавна искам да заведа Кари?
Току що поръчах книжки от друга поредица (имаме и Моливко, и Ръка за ръка), дано да има интересни закачки в тях. 
Препоръчани теми