Как бялото да стане пак бяло?

• 1 778
  • 14
  •   1
Отговори
  • София
Момичета, дайте ми съвет! Имам много бели ризи и много често ги нося, но потъмняват с времето. Използвам само качествени препарати - Персил и Ариел, сортирам по цветове, пера ги след всяко носене, но пак са едни такива сиво-жълтеникави. А аз искам да са искрящо бели. Дайте съвет как да ги избеля?
Пробвала съм с белина и определено не се получава снежнобелия ефект.

# 1
Много реклами гледаш.

# 2
Купи си нови ризи. Wink

# 3
цветоулавящи кърпички - уляват и сивкавото по белите дрехи
Аче  hahaha

# 4
  • София
И кърпички позвам всеки път  Thinking

# 5

За съжаление е така и аз не мога да постигна ,,искрящо бяло''

# 6
  • София, център
Замрази ги във фризера. Съвсем сериозно пиша.

# 7
Замрази ги във фризера. Съвсем сериозно пиша.
Shocked

# 8
Аз ги накисвам във Вениш разреден с вода преди пране за 1/2 - 1час. Е не е чак искрящо, но става.

# 9
  • София
А това за замръзяването как - мокри ли да са, после ли се перат, препарати...колко време??? Изпробвала ли си го?

# 10
  • Galaxy 13197853088
после на слънце.

# 11
  • София, център

Да, изпраните мокри дрехи се замразяват във фризера и после, както са замръзнали се сушат на слънце.

Ако беше пуснала темата докато имаше студ и сняг, нямаше да ти се наложи да ги замразяваш във фризер, защото те си замръзваха сами навън. Наистина стават искрящо бели.

# 12
Нали ги переш на 60 градуса? Чист памук по принцип не трябва да пожълтява.  От често гладене пожълтяват също.

# 13
  • Mediterraneo
Нали ги переш на 60 градуса? Чист памук по принцип не трябва да пожълтява.  От често гладене пожълтяват също.

И на 90 да ги переш, с времето бялото си пожълтява или посивява  Tired Дори и чистият памук.

# 14
  • София
Е ризите няма как да се не гладят...

Общи условия

Активация на акаунт