Въпроси към модераторите и администраторите

• 49 022
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
  • тук...при моите момчета
много ви благодаря  bouquet

# 211
Ще може ли да се промени линка за качване на готовите работи в темата Конкурс по декупаж в подфорум Хоби с този http://www.album.bg/
както и да се премахне изречението: "Всеки участник има право да качва само една снимка на своя предмет"

# 212
BG-Mamma™,

Tab, когато се отвори с Mozilla Firefox (предполагам и с InternetExplorer), се появява "Входяши съобщения - BG-Mamma"...
Знам, че е правописна грешка от невнимание.... bowuu bowuu bowuu bowuu
Сега го забелязах.... Peace

# 213
Ще може ли да се промени линка за качване на готовите работи в темата Конкурс по декупаж в подфорум Хоби с този http://www.album.bg/
както и да се премахне изречението: "Всеки участник има право да качва само една снимка на своя предмет"

Бихте ли ми отговорили към кого да се обърна?

# 214
Florina, готово.

# 215
Потребител ADRIANA__ разпраща реклами чрез ЛС

# 216
  • Стара Загора
Понеже е необходимо да видим и текста на съобщението...
Не го публикувай тук, а го препрати на някой от модераторите или администраторите...!
Peace

# 217
Това реклами ли са?

# 218
Определено да!
Благодаря!

# 219
Вчера публикувах едно линкче към сайт, на който човек може да играе на столици и да печели парична награда след натрупване на определен брой точки. Бях публикувала линкчето още два пъти преди това, в категории Хоби и Клюкарник, виждайки, че там се пишат подобни неща. Моят пост обаче беше изтриван без коментар, въпреки, че това, което пращам, не изисква плащания на суми, както и не рекламира явно или неявно никакви продукти. Изрично го упоменах последния път, когато го публикувах, но виждам отново е изтрито!
Опитах се да говоря с модератора 'кака Сийка', но тя обясни, че такива неща се били триели и да съм се огледала какво ставало наоколо и да съм видела правилата. Ако съм имала въпроси, да ги задам тук или към Mamma или Tatti.
Своевременно имах съобщения от хора, които ми благодариха за постинга и те също не разбираха защо съобщението ми се трие...

Тъй като наистина прочетох правилата, а и също така видях ясно, че има тема, в която се обсъждат игрички с награди - то, искам наистина някой да ми обясни - какво е нередното в тази игра и какво я различава от останалите?? Нямам нещо против игричките с ваучери, кодчета и всякакви такива, но както казах и преди това - аз ако спечеля пари, мога тениски и дрънкулки сама да си купя...

Ето това е линка, слагам го само за да го видите: http://citycatalogue.ru/pages/gamecountry?from=хххх
Ако искате след това го изтрийте от текста на на съобщението, но моля дайте отговор защо беше приет за реклама??

Последна редакция: вт, 23 мар 2010, 12:22 от Mamma

# 220
1. Как` Сийка не е модератор.
2. Линкове за привличане на реферали, трупане на точки и т.н. не се допускат.
3. Упорството за публикуване на линка е завидно.
4. 4 от общо 8 Ваши публикации съдържат въпросния линк, а още 2 публикации са "защо ми изтриха линка/темата" и естествено, трябва да сме убедени, че публикувате връзката към играта "на ползу роду" и за благото на потребителите.

Последна редакция: вт, 23 мар 2010, 12:26 от Mamma

# 221
Линка ми го изпрати приятелка и ако може да се трупат реферали, тогава би трябвало това да важи за всички? Т.е - ако е без реферал - ок ли е?
Относно броя съобщения от мен в системата - пиша рядко, да, но това ме учудва да е реален показател. От bg-mamma най-често чета полезна информация, намерена през google и не си правя труда да се логвам.

# 222
Много се извинявам!!!!!!!!но не ми излизат никакви емотикони в ляво от полето...нищо не съм забранила
Отново ,моля за извинение!!!

# 223
здравейте искам да попитам дали е възможно да не ми се виждат всички стари публикации от други съфорумци , като се влезе в профила ми и се натисне Покажи последните публикации на този потребител.

# 224
мария 123, не отговорихте на въпроса

Виждате ли тук този бутон и този бутон ?

А тази картинка виждате ли я
А моят аватар и картинката в подписа ми?

Ако отговорът на въпросите е "Не", то значи, че сте забранили без да искате на браузера си да зарежда изображения от www.bg-mamma.com
Посочете какъв браузер ползвате, за да можем евентуално да помогнем с настройките.

.Маги. , публикациите във форума са публично достъпни и всеки може да ги чете.

Общи условия

Активация на акаунт