Въпроси към модераторите и администраторите

• 48 488
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
  • Canada, ON
Бих искала да попитам има ли начин да намеря всичките си стари публикации?

Благодаря!

# 646
  • София
Бих искала да попитам има ли начин да намеря всичките си стари публикации?

Благодаря!

Това са мненията Ви в Архива - http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=64031
Като все още има теми, които ги няма в активният форум и предтои наливането им в архива.

# 647
  • Пловдив
Здравейте!Искам да попитам какво стана с темите ,в които се учеше турски(Турски език за начинаещи или нещо подобно беше).Защо изведнъж изчезнаха?Мога ли да ги намеря някъде?Благодаря!

# 648
Ще се появят в архива.

# 649
  • софия
Мерси, ще чакаме Simple Smile

# 650
има ли шанс тази тема да стане 'тема с продължение' - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=271604.1680;topicseen
вече върви с успех 113 страници, оказва се, че даже била полезна, ако не се отвори нова, колко страници ще чакаме да стане тази, преди да се заключи?

# 651
Достатъчно огромна е станала.
Заключих.
Ако ще се прави нова отчетна тема  - общият отчетен форум е правилното място.

# 652
Защо не работят част от линковете !?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=170310.msg3354776#msg3354776
цъкам на Златни картофки например и излиза това

Ето ги http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=114795

И аз се надявам скоро архивът да бъде достъпен вече ooooh!.

Достъпен е вече.

# 653
  • софия
Хиляди благодарности ! Много ви обичам !

# 654
Имам въпрос,който ме вълнува тези дни и намирам цялата ситуация за смехотворна.
Поради какви причини само потребители с титла Ентусиаст могат да пишат във форума за пътувания?

И тъй като не ми се отброяват постовете/ и това е загадка/,а всеки ден вземам участие в интересни дискусии и теми,не виждам как ще направя тази прословута титла Ентусиаст,за да мога да пиша и давам съвет във въпросният форум.
Хората тук за титли ли трябва да се борят всъщност или да споделят опит???

Тинтири-Минтири?

Нещо актуално в добавка

Клюкарник      48
По държави      40
Дом и семейство      26
Кино и телевизия      22
Красива мама      8
Родители в чужбина      7
..::. Правила, условия и указания .::..      1
Нашият дом      1

# 655

Отговорите на всички въпроси се "крият" в закованите теми в този подфорум.

Поради какви причини само потребители с титла Ентусиаст могат да пишат във форума за пътувания?

Поради злоупотреби и непрекъснато публикуване на реклами за хотели, ваканционни селища и подфорум "На път, море, почивка, екскурзия" е "скрит" за новорегистрираните потребители (без нито едно отброено мнение), а в подфорума имат право да публикуват теми и мнения само потребители с ранг от Ентусиаст нагоре (с над 50 мнения).

И тъй като не ми се отброяват постовете/ и това е загадка/

Не е никаква загадка.

Тема: .:: Моля, не пускайте тема "ЗАЩО НЕ МИ СЕ ПРОМЕНЯ БРОЯТ НА  … ЦИИТЕ? " ::.
и отново
Тема: БРОЙ МНЕНИЯ, рангове, видове потребители, брой ЛС, права и ограничения!!! 

Форуми, в които броят на мненията СЕ отчита:

Благотворителни акции, помощ за сираци, социално слаби и болни дечица
Сдружение "Настоящи и бъдещи майки"
Майки (бъдещи и настоящи)
Кърмене и захранване на бебетата
Хранене с млека за кърмачета и преходни млека, захранване
Искам бебе
Проблемно забременяване
Рискова бременност
Близнаци
Родители в чужбина
Подфоруми с онлайн консултации
Нашите деца
Детски ясли и градини
Деца в училищна възраст
Деца с увреждания и хронични заболявания
Интеграция на деца с увреждания
Недоносени дечица
Осиновяване, осиновители
Осиновени
Родители, отглеждащи сами децата си
Родители, преживели загуба

Във всички останали подфоруми броят на мненията НЕ СЕ отчита!

...намирам цялата ситуация за смехотворна.
...
Хората тук за титли ли трябва да се борят всъщност или да споделят опит???

Подфорумът не е "заключен" случайно само за редовните потребители. Когато той бе отворен, ситуацията нито бе смехотворна, нито споделеният опит се забелязваше в морето от реклами на "доволни туристи" - форумът бе буквално залят и наводнен от само/реклами. Това не е нито споделен опит, нито представлява някаква полезна информация.

# 656
Разбирам,че от посочените форуми/които не са от най-атрактивните/,които отчитат мнения,на моят личен статут ми отговарят 1,2 и следователно идеята да участвам във форумът за пътувания остава мираж.
Жалко,защото това правило ме ограничава,а и съм далеч от идеята да пиша тук заради постове и да си меря титлите тук.

Хубав ден.

# 657
Нема да се нервиш, Мис Дива. Laughing Иди в подфорум Майки и започвай да си даваш безценното мнение по въпросите, които те вълнуват. Например аз участвам в тема "Окосмихте ли се през бремеността?". Вярвам, и ти би могла да бъдеш полезна с опита си на другите майчета  дали си станала Мата Космата. Аз лично много се интересувам и с удовлствие ще те прочета. Също така има тема дали децата ви спят с чорапки. Там също би могла да споделиш опит. В готварския пък можеш да кажеш какво сте вечеряли. Всичките тези отговори те доближават до мечтаната титла ентусиаст, която ще ти донесе облагата да пишеш в желания от теб форум. Желая ти успех.

п.с. И да се запознаеш с правилата. Peace

# 658
Разбирам,че от посочените форуми/които не са от най-атрактивните/

Това са тематичните подфоруми, които отговарят на тематиката на сайта и целта на създаването на форумите!
За потребител - родител/бъдещ родител/осиновител, който ползва форумите от близо 4 години не би трябвало да е проблем да има 50 отброени мнения и то без абсолютно никакво напъване.

... В готварския пък можеш да кажеш какво сте вечеряли. Всичките тези отговори те доближават до мечтаната титла ентусиаст...

Нееднократно съм молила да се има предвид заглавието на темата и потребители, особено когато не са запознати добре с правилата, да не дават заблуждаващи и неверни отговори тук.
В Готварския подфорум мненията не се отчитат.

# 659
Виновна Peace

Общи условия

Активация на акаунт