Въпроси към модераторите и администраторите

• 47 542
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Не виждам причина да съм доволна.Всичко си е както беше.

# 676
Можеш да четеш там като гост. Ако имаш нещо да кажеш, нещо такова, от което не те свърта, кажи го тук, пък аз ще го метна там, като цитат. ОК?

# 677
Вълк, а спри се... Tired

# 678
потребителката cybercat се оплаква, че при опити да влезе във форума и излиза: http://cybercat.snimka.bg/other/wow.472349.18937893.big
 скрийншота е отпреди няколко минути

Благодаря!

# 679
  • някъде ... тук ...
сега и при мен аваст-а извади съобщение:
Мрежови щит: Блокиран достъпът до вредоносния сайт puschkinalexand.com/tds....
при отваряне на страницата на форума, при всяко влизане в който и да е подфорум Rolling Eyes

# 680
На всички ни е така.
Явно един малоумник е бесен и се опитва да навреди на всички ни.
  Tired

# 681
  • София
Знаток, ЕлиТ, напишете точно в коя тема се появява това съобщение.
Най-вероятно става дума за някоя картинка (аватар, подпис), който се рънва в дадения сайт.

ЕлиТ, при мен няма такова съобщение. Моля ви вижте точно в коя тема се получава.

# 682
  • някъде ... тук ...
където и да отворя, в момента тук и в тази тема

cybercat изобщо не може да влезе във форума, аз даже мога и да пиша...

# 683
На мен и на още няколко потребителки ни се случи в темата за изчезналото момченце - Веско.

# 684
И при мен се случва в която и тема да отворя - чета в Имам бебе и На път, ...
Даже ми ги вади дубъл  Laughing Mr. Green

# 685
И аз да помрънкам, че не ми дава да вляза, по сто пъти ме предупреждава за злонамерен софтуер...:
http://prikachi.com/users/anny/52v.jpg - скриин шот
Дадох да продължа, дано не е някакъв проблем и да нямам накрая аз проблеми, че не ми се занимава с разправии по инсталации и преинсталации  Peace
Случе са като се пробвах да отворя директно заглавната стр и после си имам линк към Обновени теми - същата работа.  Cry

# 686
Днес, при всеки опит да вляза във форума, ми се изписва следното съобщение:
" Внимание! Посещаването на този сайт може да навреди на компютъра ви!
Уебсайтът на адрес www.bg-mamma.com съдържа елементи от сайта puschkinalexand.com, който изглежда хоства злонамерен софтуер. Това е софтуер, който може да навреди на компютъра ви или да извършва операции без вашето съгласие. Компютърът ви може да се зарази дори само при посещение на сайт, съдържащ злонамерен софтуер."

Виждам, че не съм единствена. При мен се изписва, когато се опитам да вляза в " Деца в училищна възраст".

# 687
При мен се включи антивирусната в Красива мама. 

# 688
И при мен е така във всеки един от подфорумите.

# 689
Да не е някакъв проблем на антивирусната? Всички ли сте с Аваст? Аз не съм с нея и нямам проблеми в никой от подфорумите...

Общи условия

Активация на акаунт