Въпроси към модераторите и администраторите

• 49 023
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
От офиса и, където е била достъпна последно.
Последното влизане направих аз преди малко.
Последно е писала в тема за болна жена, поставила е банер в подписа си и половин час по-късно изписва въпросното съобщение  newsm78

# 121
  • www.bg-mamma.com
Имало е съвпадение по IP с потребител, баннат заради нерегламентирана реклама.
Вече не би трябвало да има проблем Маленна.

# 122
Да, благодаря много!

# 123
Благодаря за съдействието!

# 124
Временно с този подпис може ли?

# 125
Не.
Не се допускат обяви в полетата от потребителския профил.

Правила на Форумите

Допускат се обяви само за покупко-продажба на бебешки стоки и артикули за бременни и кърмачки само за лична употреба в определените за това форуми за обяви, спазвайки указаните в тях правила.

# 126
Мак поддържат ли кредора? Мерси  Hug

# 127

Не  Peace  Обаче в системата има нещо като вграден Кредор  Laughing  (аз привключвам клавиатурата на фонетична българска).

# 128
Не  Peace  Обаче в системата има нещо като вграден Кредор  Laughing  (аз привключвам клавиатурата на фонетична българска).

Т.е. става същото - ползвам същите клавиши като за ВР тук, но през системата на Мака, така ли?

# 129

Т.е. става същото - ползвам същите клавиши като за ВР тук, но през системата на Мака, така ли?

Да  Peace  Някои букви се разминават леееко, поне при мен, но се свиква бързо, пък и са само няколко букви които не са на познатите от Кредора местата.

# 130

Операционната система няма общо с Кредора. Дали се поддържа зависи от браузера, не от ОС.
Аз съм на Mac OS 10.6.2 и работя с браузер Mozilla Firefox - Кредорът си работи.

Отделно от това самата операционна система си има добра кирилизация.

# 131
 Embarassed Мамма е права, аз винаги съм със Зафари (браузера на Мак) и за това съм казала че нямало Кредор за Мак  Embarassed  ooooh!

# 132
Татяна, Мамма, много благодаря  Heart Eyes

# 133
  • в матрицата
Искам да попитам, защо брояча на мненията ми не работи, стои на 283 от 2 седмици, независимо, в коя тема пиша.
Благодаря ви!!

# 134
  • София
Искам да попитам, защо брояча на мненията ми не работи, стои на 283 от 2 седмици, независимо, в коя тема пиша.
Благодаря ви!!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=336416.0

Общи условия

Активация на акаунт