Въпроси към модераторите и администраторите

• 47 538
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
И при мен е така във всеки един от подфорумите.
Същото.

Polly-Wolly, аз съм с Авира (чадъра  Mr. Green)

# 691
Аз съм с AVG, два пъти ми излезе към 13 часа и сега вече няма проблем.

# 692
При мен се включи антивирусната в Красива мама. 

пусни в коя тема е, моля.

# 693
  • София
Аз съм с NOD32, а и при мен се появи  към 13 часа, но не съм сигурна за темата. Мисля, че беше някъде в  Нашите деца. Едновременно с това ми сесамоизключи файъруола  Rolling Eyes
От историята виждам, че съм била запратена тук
http://teleffonov.net/issue.php?key=e15ed578d6000aab6f93c1fe9018 … m=372r30&ac=1

Последна редакция: пт, 28 май 2010, 14:50 от Бoяна

# 694
И на мен при отваряне на сайта (главна страница) днес се показа съобщение от антивирусната програма, че два обекта са блокирани:

File: kirikiricat222.com/afk/index.php        Infection: Exploit Phoenix Exploit Kit (type 1085)
File: teleffonov . net/issue.php?key = 3..    Infection: Exploit YES Exploit Kit  (type 797)

и следното съобщение под рекламите на страницата:

"The page you are trying to acceess has been identified as a known exploit, phishing or social engineering web site and therefore has been blocked for your safety. Without protection your computer is at risk of being compromised, corrupted or having your identity stolen. Please follow one of the suggestions below to continue.

URL:  kirikiricat222.com/afk/index.php 
Name: Exploit Phoenix Exploit Kit (type 1085)"

# 695
При мен се включи антивирусната в Красива мама. 

пусни в коя тема е, моля.

Парфюмини странности и загадки. Към 13 часа беше, от тогава съм там и няма проблем  Peace

# 696
И при мен вече няма проблем.
Какво се оказа, в крайна сметка?
  Rolling Eyes

# 697
Mozilla ме пуска във форума от време на време, но Safari, който ползвам изобщо не ме допуска в сайта БГ Мамма.

# 698
можеш ли да се поразходиш активно в няко друг сайт?

еди

Mozilla ме пуска във форума от време на време, но Safari, който ползвам изобщо не ме допуска в сайта БГ Мамма.

# 699
  • На брега на реката
Антивирусната ми действа тук в тази тема със съобщение за сайта puschkinalexand точка com/tds

# 700
  • София

Това ми излиза и на мен на всяка отворена страница в бг мамма. Включително и в архива.

# 701
на ВСЯКА??

Това ми излиза и на мен на всяка отворена страница в бг мамма. Включително и в архива.

# 702
има ли начин да отидете, примерно, на www.bg-mamma.com и да поцъкате 10-15 минути там. или в друг сайт. интересно ми е дали проблема ще продължи да се появява.

еди

# 703
На абсолютно всички отворени страници във форума ми излиза  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 704
  • София
След като си върнах файъруола при мен всичко се оправи.

Общи условия

Активация на акаунт