Въпроси към модераторите и администраторите

• 47 526
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
Айде още една в редиците  Rolling Eyes И кеша чистих и пак е същото  ooooh!

# 721
Кешът е изчистен, резултат - няма.

# 722
който може да ме разбере:

View>Page source, копира всичко и го слага в текстов файл (пейст в notepad) после го записва зипва и ми го праща на bpavlov  в гмаил.

иска да видя къде е това защото на мен ми излиза и продължава да ми излиза чисто.

# 723
Пратих  Rolling Eyes

# 724
  • София
който може да ме разбере:

View>Page source, копира всичко и го слага в текстов файл (пейст в notepad) после го записва зипва и ми го праща на bpavlov  в гмаил.

иска да видя къде е това защото на мен ми излиза и продължава да ми излиза чисто.

И аз пратих. Само не го "зипнах", незнам как се прави  Embarassed

# 725
кой сайт ти блокира на теб?

# 726

Отварям си всичко, но при рефреш или друга страница, аваста блокира ето този сайт :

И при мен се случва в която и тема да отворя - чета в Имам бебе и На път, ...
Даже ми ги вади дубъл  Laughing Mr. Green

# 727
добре де, сигурно бъркам но в сорса няма и дума за този сайт?

пробвай, моля, да рефрешнеш страницата.

еди

Отварям си всичко, но при рефреш или друга страница, аваста блокира ето този сайт :

И при мен се случва в която и тема да отворя - чета в Имам бебе и На път, ...
Даже ми ги вади дубъл  Laughing Mr. Green

# 728
Не бъркаш.  Shocked И аз търсих. При рефреш пак се случва същото.

# 729
прати ми на ЛС скайп или icq.

Не бъркаш.  Shocked И аз търсих. При рефреш пак се случва същото.

# 730
Реших да пробвам линковете във форума един по един и при опит да отворя страницата на Николета Лозанова ми се изписа същото съобщение. На останалите сайтове от " Приятели" не се появи.

# 731
  • Шотландия

Това ми излиза и на мен на всяка отворена страница в бг мамма. Включително и в архива.

Абсолютно същото ми излиза и на мен - на всяка страница, тема или рефреш във форума. Също и на сайта.
И на мен - предупреждения от Аваст (антивирусната ми - това, което виждам тука), както и от Googlechrome - браузерът, който често ползвам. Той направо блокира страницата на сайта, казвайки, че има malicious software. Дава обяснения - пействам ги тук, нямам време да чета дали друг го е направил:
Цитат
Safe Browsing
Diagnostic page for puschkinalexand.com

What is the current listing status for puschkinalexand.com?
Site is listed as suspicious - visiting this website may harm your computer.

Part of this site was listed for suspicious activity 1 time(s) over the past 90 days.

What happened when Google visited this site?
Of the 12 pages that we tested on the site over the past 90 days, 0 page(s) resulted in malicious software being downloaded and installed without user consent. The last time that Google visited this site was on 2010-05-28, and suspicious content was never found on this site within the past 90 days.
Malicious software includes 18 exploit(s), 9 trojan(s).

This site was hosted on 1 network(s) including AS13867 (CNET).

Has this site acted as an intermediary resulting in further distribution of malware?
Over the past 90 days, puschkinalexand.com appeared to function as an intermediary for the infection of 32 site(s) including gua.com.my/, tv3.com.my/, streemo.pl/.

Has this site hosted malware?
No, this site has not hosted malicious software over the past 90 days.

How did this happen?
In some cases, third parties can add malicious code to legitimate sites, which would cause us to show the warning message.

Next steps:
Return to the previous page.
If you are the owner of this website, you can request a review of your site using Google Webmaster Tools. More information about the review process is available in Google's Webmaster Help Centre.

Моля ви, направете нещо - притеснявам се да отварям форума така...

В чужбина съм, ако това означава нещо.

# 732
Айде, пак се почна.  Tired
Ето какво се случи току що:

# 733
ХЮСТЪН, ИМАТЕ ПРОБЛЕМ Wink
Цитат
голям проблем, не мога да вляза в бг-мама, излиза ми ето това:

# 734
  • някъде ... тук ...
има ли начин да отидете, примерно, на www.bg-mamma.com и да поцъкате 10-15 минути там. или в друг сайт. интересно ми е дали проблема ще продължи да се появява.

еди
и в сайта на bg-mamma пак се появява, и на двата ми компютъра. с други сайтове, които по принцип ползвам, няма проблем и не пищи.

Общи условия

Активация на акаунт