Еротика пред училище

• 18 154
  • 274
  •   1
Отговори
# 45
Само на вафла Мура може.

# 46

Не може, Боздуганов. Мура се римува кофти все пак. Сакън.

Никви реклами и без тва не им влиза нищо в малките чутури. Без да се разсейват.

# 47
Никакви Барбита, Понита и Бакугани също. После има половин ден рев.

# 48
Очевидно темата е приела хумористичен уклон, въпреки серозността си. Чудя се, кой отговаря за морала и към кого трябва да се обърна, за да махната този билборд.
ПП. Борко, за теб вечен бан няма ли?  Rolling Eyes

# 49
Очевидно темата е приела хумористичен уклон, въпреки серозността си. Чудя се, кой отговаря за морала и към кого трябва да се обърна, за да махната този билборд.
Напиши петиция. Така се прави , драга ми Флор. Иначе моето дете видя око, но тя е момиче.

# 50
Чудя се, кой отговаря за морала и към кого трябва да се обърна, за да махната този билборд.
Има някакъв дето отговаря. Нали махнал борда на Азис, щото не искал да спи с него?

# 51
Флор, ето тези мисля, че отговарят в момента за билбордовете. http://www.ruseinfo.net/news_31697.html
Една жалба в общината също е вариант.

# 52
Всъщност, тази тема е интересна заради това, че разкрива доста за сексуалния статус на съфорумките  Simple Smile

# 53

Хумористично - може, но не е никак смешно.
Общината, Флор.
Требе да има някакви отговорници по някакъв морал.

# 54
Какво значение има за вас какво точно виждат децата, като винаги ще се намери някой "готин" чичко или батко да ги "светне" и кво друго може да се види.

Дреме ми какво се вижда. Трябва да ги няма тези дивотии.  

# 55
Какво значение има за вас какво точно виждат децата, като винаги ще се намери някой "готин" чичко или батко да ги "светне" и кво друго може да се види.

Дреме ми какво се вижда. Трябва да ги няма тези дивотии.  

Ама моля Ви се, госпожа.
Каква е тази липса на култура и морал във Вас?

А защо не за по-сигурно "готините" чичковци и батковци да бъдат вкарани в конц-лагери, че то билбордове може и да няма ама не се знае какво друго може да бъде оприличено на женски полов орган
например това: http://www.pro-rock.net/userfiles/image/Metallica---Death-Magnetic(1).jpg

http://www.youtube.com/watch?v=e8HMIqUOknk

# 56
Господине или чичко, не говоря за картинки въобще. И Вие въобще не ме разбрахте. Какви концалгери и какви пет лева?
 Защо се хванахте всички за тези картинки?

# 57
Уважаема НиноТино, ще се повторя за пореден път, но мен ме притеснява повече защо 6-годишно дете вижда в снимка на око вагина (или вулва, ако трябва да сме точни). И още повече трудно прикритата гордост на майка му от асоциативното мислене на момчето (бащичко!).

# 58
Уважаема НиноТино, ще се повторя за пореден път, но мен ме притеснява повече защо 6-годишно дете вижда в снимка на око вагина (или вулва, ако трябва да сме точни). И още повече трудно прикритата гордост на майка му от асоциативното мислене на момчето (бащичко!).

Да, това също е интересно. И достатъчно притеснително. Но наред с това за мен е нередно реклама на еротично списание /не съм разгръщала Пентхаус, сливици виждат ли се?/ да седи пред портата на школото.

# 59
  • Sofia
Рекламата е уникално добра. На пръв поглед видях устни, но всъщност е вагина. Страхотна реклама.
Моите деца виждат устни, сина ми е на 6, дъщеря мина 4. Идея си нямат как изглежда вагината, все още.

Общи условия

Активация на акаунт