Еротика пред училище

• 18 106
  • 274
  •   1
Отговори
# 75
Мен друго ме заинтригува - ето:

цитат "Първият брой на българската версия на „Пентхаус” ще излезе на 1 март. Според Тошев билбордът е скъсан от нетърпението на някои хора да видят списанието. Издателят уверява, че изданието е изключително интересно. Текстовете в него са предимно български, както и фотосесиите. „Има пет момичета, които буквално показват всичко от себе си”, обясни Тошев.

Пита се в задачата - какво толкова ще покажат тия пет момичета което не сме виждали досега...

Важното е, че ще е на български. Щото на английски я разбереш какво виждаш, я не. Приобщаваме се къв световната култура.

# 76
Билбордът е меко казано неприятен. "Вертикалните" устни са отвратителни.

Не съм виждал кака с хоризонтални.
Ако искате по кардинално решение, протестът трябва да бъде насочен срещу използването на половите органи, първични и вторични полови белези на женското тяло в рекламата.

# 77
Ако искате по кардинално решение, протестът трябва да бъде насочен срещу използването на половите органи, първични и вторични полови белези на женското тяло в рекламата.
И асоциациите с такива. Peace Очите или устните /на лицето/ не са полови белези.
Има и снимки на разцепена праскова с костилка и малко течна сметана по нея - в сравнения с нея, устните/окото на Пентхаус бледнеят по еротика.
Комисията по етика с какво точно се занимава? Thinking Дали рекламните кампании не са в техния периметър на действие?

# 78
 Аз видях око, децата ми също видяха око (сина ми видя и зърно кафе).
 От тримата само аз се сетих къде е закачката, защото само аз знам какъв е таргета на "Пентхаус".
 Всъщност аз не очаквам, когато някой рекламира "Пентхаус", рекламната му кампания да бъде с тематика за птичките и пчеличките, нелогично е някак.

# 79
Праскови, сливи...
Пред училището ли й е мястото?
После ше подписваме петиции срещу педофили, ама има и една приказка - късно е либе за росна китка.

# 80
  • Варна
  Всъщност аз не очаквам, когато някой рекламира "Пентхаус", рекламната му кампания да бъде с тематика за птичките и пчеличките, нелогично е някак.

Щеше да е доста по-умно, ако закачката беше с птички и пчелички. Но рекламните създатели са заложили на сигурното - искате плът, на ви плът.

# 81
http://www.dnes.bg/bulgaria/2010/02/22/penthaus-trygva-u-nas-sys-skandal.86618
Това е статията в Днес.бг,споменава се името на зам-редактора на Пентхаус.Сигурно е само съвпадение на имената,но не се ли казваше така един известен и любим форумски плейбой,чийто аватар също за известно време беше обърнато нагоре око. Joy

# 82
искате плът, на ви плът.
Ми това е идеята на самото списание, така че посланието е много ясно, както се казва няма скрито покрито.

# 83
Доколкото си спомням, форумският ни плейбой не се занимава с такива дейности. Но дори да не е съвпадение на имената, въпреки пристрастията ми, продължавам да смятам, че тази реклама няма място пред училище.

# 84
  • Кори Селести
Учудва ме, че толкова много от вас виждат окото снимано по този начин за първи път.
Учудва ме, че билборда е плеснат пред училище, също така.
Надявам се да се учудя приятно, когато го преместят на по-подходящо място.

И оставам с впечатлението, че голяма част от мъжката аудитория ползва форума за плувен басейн.
Момчета, стегнете се.

# 85
Стягаме се.

# 86
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Егати плешивото гнусно око.  Sick
В нашето училище, в бюфета, имаше календар на сладкарница "Неделя" с една нагъзурчена какичка на него.
Е, не й се виждаше вертикалното око, или пък други устни, освен тези на фейса, но си беше откровено без гащи.
В същото това училище, дето навремето ни връщаха, ако сме с дънки.  
Ми предпочитам за детето си детство като моето, а не това предлагане на плът като на сергия.

Ох, Вълк  Joy

# 87
Аз съм го виждала преди и не съм го виждала на билборд.
На мнението на Василиса съм, и смятам, че както еротичните списания трябва да се продават в отделна секция в магазини/книжарници/където там още се продават, така и рекламите трябва да се подчиняват на някакви изисквания, дори цензура.
Същевременно съм напълно наясно, че този дебат само прави услуга на въпросното списание.

пп. аз лично не виждам нито око, нито уста, нито друг анатомичен орган, но проблемът си е в мен.

Последна редакция: вт, 23 фев 2010, 11:05 от Рокси

# 88
Същевременно съм напълно наясно, че този дебат само прави услуга на въпросното списание.
Освен ако някой не сезира съответния орган и не отнесат глоба, достатъчно голяма, за да се замислят друг пък дали да правят "леко провокативни" реклами.

Не само пред училище не й е мястото на тази реклама - изобщо мястото й не е на билборд. Децата не ходят само на училище, биха я видели и на другаде. Подходящо място са нощните заведения - там, иска ми се да вярвам, биха я видели  само пълнолетни. И таргет-групата би била уцелена по-точно, с по-малки разходи, без да се скандализира обществото.

# 89
  • Кори Селести

Ти ли си на снимката?

Общи условия

Активация на акаунт