Моля,Благодаря! Познах те по аватара

Спирам,честно!
До момента не съм се изкушила - взех си семки и виолетки,имам си дъвки,сутринта пих топла вода с лимон,сега пия кафе на бюрото в офиса и нямам желание за цигара.Просто не мисля за това

Кафе си пия на бюрото в работата, а ако съм на кафе с приятелка, която пуши, само се чудя сама на себе си как съм се тровила толкова време.
А колко много ми се пушииии не е истина, но не паля. Ако някой ми беше казал че е толкова трудно и през каква агония се минава нямаше да се захвана с отказването. В този форум направо ме изкефихте как си помагате взаимно
/. Големият зор е първите 3 дни. Като мине време и се обърнеш назад - ще видиш. После стъпалата са на 7-мия и на 21- ден. И после - пей сърце!
Но не бива да докосваш фас. И вода и физическо претоварване, непрекъсната заетост. Иначе схемата е съвсем друга.

Ще се оправя! Благодаря ти.
Аз съм и много признателна, за всичко. Даже си мисля, че малко ни се кара
Фалстартът не е страшен, страшното е да се
Но аз май правя грешка.Оставила съм си у нас и на работата по 1 кутия цигари на видно място...(ще се окажа мазохистка)
Но ви благодаря наистина много
, давате ми кураж и сила да се преборя. Нищо повече не съм направила от всички вас, дори се щадя- не се събирам с пушачи, не държа кутии с цигари у дома. Спя до късно, плискам се в банята 3,4 пъти дневно- изобщо си помагам максимално.