Отговори
# 630
  • Габрово
ЕЕЕЙ! Къде сте, НЕПУШАЧКИ ЖЕЛЕЗНИ! Я скоро тук, че ще взема аз да пропуша Sad

Баба Здравка-Баба Мравка как ще пропушваш, ти си нашия водач в борбата с ламята. Никакви такива. За мен 12 бездимен ден. Вече все по-малко се сещам за цигари, но и няма дразнители около мен.

# 631
За мен 12 бездимен ден. Вече все по-малко се сещам за цигари, но и няма дразнители около мен.

Дръж сееее, Д-Ангелова! Нямаш представа какво важно нещо ти се случва и каква важна крачка правиш! newsm56 newsm26 coolcool!
Айде и другите да кажат как изкараха празниците?  dazzler1

# 632
  • Габрово
Благодаря.
Не мисля да се предавам, пък и вие ми вдъхвате кураж  Hug.

# 633
ЕЕЕЙ! Къде сте, НЕПУШАЧКИ ЖЕЛЕЗНИ! Я скоро тук, че ще взема аз да пропуша Sad

Баба Здравка-Баба Мравка как ще пропушваш, ти си нашия водач в борбата с ламята. Никакви такива. За мен 12 бездимен ден. Вече все по-малко се сещам за цигари, но и няма дразнители около мен.

Аз и сега гледам да избягвам събиранията в заведенията ... защото тогава най-често ми се иска да я захапя проклетницата ... нищо че мина 1 година и 2 месеца почти от спирането ми на цигарите  Peace Peace

# 634
  • Габрово
Браво на теб newsm10 klodia 1 година и 2 месеца - кога ли ще те стигна newsm12.

За мен ден 13.

Ще се наложи да си купя нови дрехи,но какво пък от това, едва ли иначе щях да го направя newsm44

# 635
D_Angelova, бързо купувай новичко!  Flowers Sunflower Хем си спестила и икономисала и няма да те бори съвестта, хем да е видна промяната, хем да не са старите вонящи неща Imp хем пък сега летните дрeшки са едни такива леки, ефирни, широчки
klodia, ти си герой! Сега повелята е "Нито крачка назад! Никакво дръпване", проклети пирончета Outta Joint  
Поздрав на всички останали! Ха разпишете се, де Praynig Peace

Последна редакция: ср, 26 май 2010, 10:32 от Баба Здравка-Баба Мравка

# 636
Разпис и от мен  Hug
Днес е 44 или 45 ден за мен и за Елинор  (в случай че тя не се разпише Simple Smile )
Вчера бях на кафе с една приятелка, която пуши и удържах, макар че понякога МНОООГО ми се припушва  newsm78
Хубав ден на всички пожелавам :*

# 637

galisiq_  - Критичните дни за мен бяха първата седмица, като минах месец и половина и всеки път когато отида в заведение с някой  Twisted Evil сега почти не се сещам и съм един от противниците на тютюнопушенето на обществени места  Peace

D_Angelova - аз имах помощник в корема  newsm32  и сега като си помисля колко пъти съм ги спирала преди време и колко пъти съм ги почвала направо ми се завива свят ... Но определено този път вече не бива да мисля за запалване на цигара въобще ..  Peace

# 638
Тук съм момичета, просто нямах нет Simple Smile Държа фронта, вече почти нямам критични моменти с изключение като ми раздрусат яко нервите, ама тогава със засилка влизам в банята и ми минава под струите на душа.
Ангелова, браво   bouquet

# 639
Здравейте. Ето и аз най-накрая с огромно щастие да се включа при вас. Не пуша вече от около пет дни.  newsm44 и за първи път чувствам, че няма да пропуша. Горда съм със себе си. Преди пушех по около кутия на ден, някой път и  повече.  Embarassed Сега обаче заедно с чувството на радост и лекота се появи страхотен световъртеж. При вас има ли го този проблем? Това не е повод да се откажа де, дори още повече се амбицирам. Обаче е доста непирятно. При вас какви симптоми ви се появиха след отказване на цигарите?

# 640
  • Габрово
Браво Вълшебницата, най-трудното почти е преминало!
Ще успееш, не се предавай.
Колкото до световъртежа, не мога да ти кажа нищо, аз се оплаквам единствено от неприятни храчки,които ми залепват на гърлото.

# 641
Вълшебница, аз имах световъртеж..заедно с горене като от изгаряне с киселина в гърлото и гърдите, голяма нервност, която успях да прикрия, за да не го отнесе някой незаслужено. Всичко отмина, не се бой.

# 642
 Привет дами!    Hug  bouquet

Аз не пуша от почти два месеца, съпругът ми също ги отказа заедно с мен Sunglasses
Честно казано, при нас големи трудности нямаше, нито в началото , нито сега. Чувстваме се страхотно.
Мен само едно нещо ме гложди - защо толкова лесно стана (т.е. да няма уловка някаква, и един ден да се събудя побесняла за цигара  Blush). Не ми се е случвало де, но съм под напрежение от време на време заради тези си хрумвания.
Та така. Тук съм за подкрепа, моя и ваша  Hug

# 643
Vasencetto - бурни, нестихващи овации! ама защо има да чакаш да примреш за цигара? Всъщност - не. Чакай, трепери. Пък то нека не се случва - така е най-добре, нали?
Ангелова, ама ти хем ги сбори за сега...
Ели, бях се разтревожила, че си се предала, пък ти - с бодри крачки към победата. 
Вълшебницата, гордей се със себе си . Знаеш ли ги тия пусти сиви клетчици в мозъка, дето славно са си поемали наркотика до сега... Може и да се бунтуват докато ти се замае главата сега, без храница...

МНОГО Е ХУБАВО ДА НЕ СЕ ПУШИ!

# 644
  • София-Велинград
От днес и аз ще се включа в редиците ,на отказващите се,дано успея,че никак не ми се вярва,а имам желание.Преди час изпуших последната цигара,кога е най-трудният период на отказване????

Общи условия

Активация на акаунт