Няма миризлив пепелник, няма опушена стая, няма кофти дъх..Всички можем да се гордеем със себе си
Аз лично го правя
,нова бездимна седмица
,а месец юни ще свързвам с хубавите аромати......че при нас започват и липите да цъфтят,с една дума нещата започват да си идват на местата
......и още веднъж честит празник днес на всички справили се с гадния навик и успех на всички като мен

От това, което съм чела и чула е че вкуса към храната е възстановен, често с храна запълваме нуждата от цигара и затова в началото се понатрупват.

радвай се че нямаш апетит,щото ако ти се отвори като моя ще забравиш че ти се пуши
Пожелавам ти успех в начинанието.
Отварям тази тема, защото много ме вълнува, а сигурно и доста от вас са като мен - чудя се как и с помоща на какво да откажат цигарите
Слагам темата тук, защото тя има връзка и със здравеопазването-като чета статистиките за пушачите косата ми се изправя.Пуша от 18 години, по 1 кутия на ден.Искам да ги откажа, но нямам воля за това
Трябва ми помощ.В интернет е пълно с информация за лепенки, хапчета, методи и т.н, но мненията за ефекта са доста противоречиви.Затова ви моля да споделите личен опит и дано с него да помогнете на такива като нас - искащи, но неможещи