СГ–ГРУП ООД?-моля някоя мама юрист да се включи.

• 289 935
  • 1 845
  •   1
Отговори
# 1 515
Здравейте, в моят случай няма измъкване. Ще си платя 1200лв ахахаха да ми е честито

# 1 516
Здравейте, в моят случай няма измъкване. Ще си платя 1200лв ахахаха да ми е честито

Мисля, че и в моя.Баба ми не е осъдена, задълженията са и от 2014 Февруари, звънят и от няколко месеца.Ако я осъдят ще получи ли писмо или ?

# 1 517
Чудно само кой ще я съди. Мутрогруп или фирмата към която дължи.

# 1 518
Аз след делото което е била не получих известие, че съм осъдена. Разбрах го сега с писмото което получих

# 1 519
Аз след делото което е било плез 2013 не получих известие, че съм осъдена. Разбрах го сега с писмото което получих

# 1 520
Не зная, казали са и по-телефона, че ако не заплати ще я осъдят и ще трябвало да плати 350лв за адвокат отгоре.Просто нямам думи.

# 1 521
Аз след делото което е било плез 2013 не получих известие, че съм осъдена. Разбрах го сега с писмото което получих

Нали каза че и тогава си получила нещо от съда?
Няма дело с открито заседание, има заповедно производство. Дадох и линкове, ама кой да чете....

# 1 522
Не зная, казали са и по-телефона, че ако не заплати ще я осъдят и ще трябвало да плати 350лв за адвокат отгоре.Просто нямам думи.
бе най-много нищо да не стане, но да, пишат си колко си искат. и без това са подкупили съдиите. вярата в "съда" свършва тук https://i.imgur.com/djlX3ur.jpg

# 1 523
Моля за помощ. Искам за изплатя цялата сума на един път към чси Сия Халаджова, звънях 100пъти да ми кажат точната сума и всеки път ми казват да пратя запитване. Какво е това запитване? Какво трябва да напиша

# 1 524
Не я ли пише в призовката? Би трябвало да имаш пълната информация в нея. Сума, банова сметка, ...

# 1 525
Да, но всеки ден се трупа лихва да им е*а майката. И ако внесе тази сума след 2г пак ще получа писмо хахаха. Откачам вече.... Някой пракал ли е такова запитване?

# 1 526
Ами аз лично ( докато работех за ЧСИ ) не съм искала запитване нито пък съм получавала такова. Но това беше много, много отдавна и практиката сигурно се е променила. Обади им се и им кажи, че отиваш да внасяш цялата сума и че искаш да ти бъде изпратено писмо за прекратяване на ИД. Искай да говориш със съдебната изпълнителка, явно няма да се разбереш със секретарките.

# 1 527
  • Ловеч
Аз пък получих смс от СГ, че мога да платя задължението си към Теленор до 31.12 с 30% отстъпка... хаха

# 1 528
Аз бих отишла на място да се запозная с изпълнителното дело - имаш това право като длъжник по него.
Или да кореспондирам писмено със съдебния изпълнител и да си пазя стриктно кореспонденцията! Например - запитване писмено изпращаш за размера на дължимата сума, с обратна разписка, която също пазиш. Отговорът от тях също си пазиш.

поста ми е към Клавдия.

# 1 529
Сакретарката ми казва че не мога да говоря с чси. Малко ми е сложно отиването до София. Как точно тлябва да напищлша запитването и като по пощата нямам отговор по факса става ли? Последната седмица съм се побъркала, да иссаш да дадеш пари и да се дърпат....

Общи условия

Активация на акаунт