Баба Зима да си ходи надалече, ЮНИ чакаме те, мило бебче! - 16

• 19 895
  • 745
  •   1
Отговори
# 135
Да се отчета и аз  Mr. Green

Кафе вече не пия, и заради бебка, и заради кръвното - вдигам го. Преди пиех безкофеин с мляко или 2 в 1.
Бира много обичах да пия, но откакто разбрах, че съм бременна - не пия.... сега съм само на айряни.  Laughing Приятелите в компанията се базикат, че на бебка й е писнало само от айряни, да взема да сменя с нещо друго.  Joy На два пъти пих по 2 пръста домашно червено вино - на НГ и пак по повод.

Подстригах се още във 2-ри месец, не ми се искаше, но си беше за освежаване. Правя кичури през 2-3 месеца - вече за 2-ри път през бременността.

# 136
Момичета, събудих се преди час и половина и сега още не мога да заспяяя... #Crazy  Tired

# 137
Добро утро,

# 138
Добро утро и от мен!:)
Косата си я боядисвам всеки месец не се подстригвам понеже я оставям дьлга сьс синьт си се подстригвах обаче най-редовно Peace
Пак за количките ами и мен ме дразни нисьл ,висок клас но самите продавачкми така се изказват.И малко си е вьпрос и на кьсмет сьс синьт ми бях попаднала на ужасно чупливи чиполино и бертони като я занесох на ремонт специално бертони продавачката ми каза еми за тези пари такова качество.Иначе мак енгланд сега имат нов и много хубав модел черно и розово много ми хареса но пак е тежичка не е чак колкото старите но.....Единствено с чико нямах проблеми.
Кафета пия без да ги броя 3-4 колкото дойдат крьвното ми от 100 на 60 по-високо не скача.Хубав ден на всички от мен:)

# 139
Добро утро, мацки:)

Лорка, мерси за готиното кафенце   Simple Smile  Hug
Честита ви девойка, Тони   bouquet
Оооох, пак темата за количките doh... снощи сума време пак сравнявах и разглеждах... и мислех, че съм решила вече... нооооо, все нещо друго видя и почвам да се тормозя дали това, което съм избрала е най-доброто Tired newsm78 #Crazy... днес мисля да посетя един магазин наблизо да видя на живо два от моделите... тия дни ще отскочим и до кумците, които от неделя са горди собственици на Чиполино Ултра, да видя и това що за чудо е и се надявам вече да взема някакво решение  Crazy... поне с мъж ми стигнахме до съгласие, количката ще се купва чак края на април-май месец, няма смисъл да седи вкъщи неупотребявана и да й тече гаранцията...

Hug

# 140
Добро утро!

# 141
За подстригването - подстригвам се редовно, не стига, че приличам на слон, поне в главата да не съм плашило. Единствената промяна, която предприех, е че се боядисвам с безамонячна боя, която пък държи само по две седмици, кофти, ама няма как.

Десито, и аз съм с Кангаро Круизър, много съм доволна. Ако някой се е насочил към по-ниски цени - горещо препоръчвам.
Киди, абсолютно съм съгласна, че Кангаро не може да се сравнява с Бертони и Чиполино, освен това наистина е по-добра от тромавите Хаук.

Антония, много се радвам, че всичко е наред!

Бубалана, болната ми тема от миналия петък.
Мъжът ми заминава за 8 дни, това, че аз не мога беше отбелязано по горе-долу следния начин - "а, така ли, е, кофти, подай ми, моля те, солта".

Днес няма да ходя до офиса, ще си свърша работата вкъщи и на обяд ще бягам на лекар. Цяла нощ ме боля. Чак се притесних. Надявам се болките все пак да са в костта.

Етка, точно заради гаранцията и ние взехме количката в последния момент. Важно е легълцето да се поръча по-рано, да се сглоби, да се измие няколко пъти, да изветреят лакове и т.н.. Ние за леглото се мотахме до две седмици преди термина ми, поръчахме, оказа се, че има някакъв срок за изработка, а аз родих 10 дни преди термин - първите дни направо се почудихме какво ще правим, но ни дадоха назаем едно кошче в последния момент. Това беше единствената недомислица от пазаруването ни.

Последна редакция: ср, 24 фев 2010, 09:09 от мартеа

# 142
Добро утро!
Антония, честит ти  stork-girl
Гледам вчера бая сте изписали, бравос. Не може да ви изчете човек.
Относно лекцията вчера- беше интересна, може би повече за майчета, които ще им е за първи път. Впрочем бяха сменили темата и вместо Практически уроци за кърменето, слушахме практически уроци за къпането, обличането на бебето. Имаше доста бременелки - към 70 тумбаци се бяхме наредили. После му хапнахме едно вкусно вкусно и кой от къде е. Бях леко като парцал като се прибрах newsm78
Вечерта пак се развихрих в кухнята, преоткривам таланта си  Joy. Правих нов сладкиш и ще взема да издам една книга, bowuu
За подстригването - и без да знаех пола се подстригвах, дори сега пак съм се наканила да ходя, че сутрин като стана приличам на  af
 За кафенцата - посърбвам си по 1 дългичко със мляко или сметана. Рядко по още едно. Откакто спрях цигарите, се опитвам максимално да му се насладя и да усетя вкуса му.

Сега отивам да пооправя малко, че от 11 ч. сме пак на училище. Този път лекцията е в Бейби Мола и ще е интересна според мен - "Видове контракции"

Хубав ви ден!

# 143
Етка, точно заради гаранцията и ние взехме количката в последния момент. Важно е легълцето да се поръча по-рано, да се сглоби, да се измие няколко пъти, да изветреят лакове и т.н.. Ние за леглото се мотахме до две седмици преди термина ми, поръчахме, оказа се, че има някакъв срок за изработка, а аз родих 10 дни преди термин - първите дни направо се почудихме какво ще правим, но ни дадоха назаем едно кошче в последния момент. Това беше единствената недомислица от пазаруването ни.

леле, написала съм ферман...
Дам, и ние се оборудвахме с легълцето и точно тва си мислех - по някое време да го изкарам от кашона, в който ни го доставиха, да го позабърша и да си постои така да му се измиришат всичките производствени миризми  Peace Simple Smile

Мама Желя, давай рецептата за новия сладкиш   chef Тъкмо започна да ми минава изгореното от пърженето на бухтички за съботната ни закуска Wink Между другото, моя мъж се хвали навсякъде, че откакто съм си седяла вкъщи му било мноооого хубаво, защото все съм го изненадвала с някакви вкусотийки и той, видиш ли, бил свикнал вече и какво щяло да бъде като се появило малкото зверче - дали съм щяла да продължа така да го глезя  Grinning Grinning Heart Eyes

# 144
Добро утро!
По темите - кафе пия, но без кофеин. Бира или вино-рядко и по малко.
С тези колички ме направихте разногледа. Аз още не съм се ориентирала.
Антония, много се радвам за теб. Честит розов щъркел.

# 145
  • Варна
Добро утро!
За подстригването, дори днес мисля да отида да си оправя малко фризурата, че ме чакат снимки за документи. До края на седмицата мисля да ги пусна, че сега съобщиха, че се вдигат таксите за издаване на документи, а и глоба за м/ународния трябва да платя.
antoniabg, честит  stork-girlHug

# 146
Ето заповядайте: Ябълков сладкиш с карамел Супер лесен, бърз и вкусен. Само захарта съм я намалила на 1 1/2 ч.ч. по съвет на момичетата.

Никой не дава отзиви за рецептата за бисквитената торта. Някой прави ли я, хареса ли му?  newsm78

# 147
mama jeia , аз съм и купила бисквитите за тортата Joy Дано да смогна до края на седмицата и да я направя.
Софийските момичета, много интересна тема е тази за контракциите, наистина. Дано да се повтори, че и аз да се поограмотя.
Антония, браво за добрите новини.
Айде аз пак започвам работна офанзива, няма как. ooooh!

# 148
Mama Jeia ти ме караш да се размърдам, някакъв мързел  ме е обзел и като чета за вкусотийките ти се взимам в ръце. Днес ще направя някаква сладка изненада на моите.
Отивам, не може така, още повече и Звездев заготви. Ще споделя после ако стане нещо от измислицата дето съм я замислила. Peace

# 149
Мартеа аз и по-нагоре сьм писала хаук в момента е вьзможно най-леката комбинирана количка,която може да сьществува говорим за моделите 2010 ', 8 кг сьс зимния кош 7 с летния.Сьжалявам,че се повтарям но това за майките,които дьржат на лека количка като мен понеже всички ги вдигам за да преценя колко тежат от хаук по-лека няма,което между другото ми го казват и самите продавачки Peace

Общи условия

Активация на акаунт