Баба Зима да си ходи надалече, ЮНИ чакаме те, мило бебче! - 16

• 19 796
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте момичета,

mama moni - аз пак ще съм със секцио и спинална упойка. Няма нищо страшно да гледаш (поне за мен де). Те ти опъват един чаршаф отпред и всъщност виждаш само главите на лекарите и бебето разбира се като го извадят. А анестезиолога ми разказваше вицове през цялото време и беше даже весело.

За болниците- предния път раждах в най- гадната за мен болница- ОРБ Бургас. Но пак бях доволна, защото лекарката ми беше там. Сега същата лекарка се премести в друго нова и по- хубава болница- и аз ще разжам там с нея. Ще ми струва 860 лв секциото- но не се оплаквам, цената е нормална за часна болница. А те вече работят и със здравната каса, иначе беше 1200 лв. Ето и сайта- долу е галерията със снимки- на снимките изглежда много добре, дано да е така и на живо. http://www.saintsofia.com/mbal/sid/496ef30c1ce76f119ab1428800428b9c

Киди, и останалите момичета от Бургас- аз нещо пак съм пропуснала. За какво се уговаряте утре пред Дилайт?

# 91
ronja hauck в момента са най-леките комбинирани колички говорим за новите модели.Относно chicco за което говориш е по-тежка от hauck понеже точно вчера я вдигах и точно тази от 590 лв комбинираната.Вьпреки,че и тя се води 7.5 кг но според мен е повече.
Мар4ела 5 тук на Бебчо до нас в петък ще получават АБЦ дизайна става дума за Бебчо на Студентска 3.А тази вечер се срещнахме с pepsilight тук в квартала:)

# 92
  • малкия йеросалим
Момичета казвайте ще организираме ли нещо за събота.Да казва кой ще идва и дали ще пием по кафе след това.Аз за сега съм на 85% там.

# 93
Живот и здраве, искам нормално.
С епидурална.

# 94
mama moni  в колко беше лекцията? Аз съм там, ако не ми мине котка път  Peace

# 95
ейййййййй, и на мен ми се идва този път, ама да видим дали ще мога да си организирам транспорт

# 96
didi24 тези ретро колички на мен са ми симпатични но и те са на цена над 2000 лв.

# 97
  • Обетованата земя
didi24 тези ретро колички на мен са ми симпатични но и те са на цена над 2000 лв.
Shocked знаех си аз, търсенето продължава  Crazy

# 98
Здравейте,мамчета!!!
За 1 ден доста сте изписали и аз да се запиша в новата тема.Гледам ,че мама Диди вече е казала,че сме се видели.Много интересно се получи.Днес бяхме на разходка до Стара Загора и се видяхме до един магазин,тя ме позна де,че аз малко съм заплехосана и разсеяна покрай тази бременност Mr. Green  Явно светът е малък или просто ние сме навсякъде,много приятно ми стана Grinning
Аз също мисля,че Hauk са просто идеални за тази цена и тези килограми.Много харесвам скейт,ама много,но след като я видях на живо и я побутах- не знам дали ще се справя да я мъкна с бебето в нея от асансьора до входната врата/около десетина стълби са/
Само мъжи ми се чуди,за Хаук на тази цена и толкова коша,дали няма нещо гнило,може би не била качетвена,че да видим.......

Разглеждах другите модели на Хаук,някой да е чувал нещо за Инфинити  
http://cgi.ebay.co.uk/HAUCK-JEEP-INFINITY-3IN1-PUSHCHAIR-BUGGY-P … sh=item3a4d12017e ,продава ли се тук,някакви отзиви newsm78
А относно Инглезината на мама Диди,на мен също ми харесва,преди 24 години май в  подобна съм се возила и аз Mr. Green,но за съжаление е доста скъпа
Лека вечер Hug

# 99
  • С-я
Krio & Smilianova, на мен ми е правена точно такава операция като на детенцето на Крио. С тази разлика, че аз бях вече 5-6 клас и си спомням всичко, защото бях с местна упойка. А после майка ме друсна с малко диазепам, като излязах от упойката. Отделно на дясна ръка съм си рязала сухожилие на кутре. Е, за да ми го зашият ми разрязаха целия пръст- от основата до последната фаланга на зиг-заг. Пръстът ми все едно беше на Франкенщайн. Но след операцията (вече 10 г.) не се виждат никакви белези и др. Рехабилитацията ми беше около месец, а после си продължих сама, ама бях голяма и можех сама да си правя раздвижвания и т.н.
Смилянова, само на дланта ли може да се наложи операция? Според мен сега е подходящ момента, операцията не е толкова страшна, детето няма да има спомени след това за травмата (според мен), а зимата и лятото хич не са подходящи за такива манипулации- мен мн ме болеше- операцията ми беше през най-дълбоката зима. Имам един въпрос- защо сте се насочили към Токуда- нова и модерна болница е, но мисля, че в Горна Баня са най-добрите травматолози. Ако можете- отидете и там.
Надявам се всичко да е ОК и да се оправи бързо детенцето.

# 100
Запис
Киди браво!  bouquet

# 101
  • Под липата
Хоп, да се запиша и аз и се връщам да чета и от предната тема, което съм пропуснала.

# 102
  • Пловдив
И аз да се запиша.Бях на кафе а вие сте изписали 7 страници.И аз като Kalimana ще раждам в Торакс при Велевски,но засега мисля нормално с епидурална.Иначе къде ще е тази лекция в събота? Mama Moni да каже и в колко часа.И който може до петък да се организираме. Hug Hug
Kalimana аз живея до моста на Герджика.Всеки ден скиторя по главната,така че няма проблем за кафето lalalala ,ако не успеем да идем в събота на срещата

# 103
антония още я няма да сподели за ФМ-то newsm78

# 104
Аз и този път искам нормално и без упойка. Дано всичко да е наред с мен и бебо  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт