Баба Зима да си ходи надалече, ЮНИ чакаме те, мило бебче! - 16

• 19 854
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
привет, наденички Laughing Wink Hug

киди, мерси за прекрасната тема  bouquet

такаааа....
кафе, пия по 1-2
вино, бира - също от време на време по чаша-две
за триколките - смилянова беше казала как се мъчели майките по бордюрите - аз с моята затруднения не съм изпитала никога! ...както вече съм казала сто пъти вече Laughing моята имаше заключване на предното колело от дръжката и не се е налагало да се гъзурча по улиците Wink

...Иначе ми казаха,че с епидурална упойка се ражда по-бьрзо ...
натали, не съм съгласна... аз знам точно обратното Peace
аз имах ужасно вагинално раждане първия път и няма да разказвам, само ще кажа, че ми сложиха епидурална и явно анестезиолога толкова е разбирал, та не я е дозирал и ми спрахя контракциите Sick та и епидуралната ми спряха и само дето ме бодаха... #Cussing out

едно вагинално раждане може да бъде и прекрасно, но явно с минимум външна намеса... Peace

раждането - мисля пак да е секцио, но от спиналната много ме е страх и мисля да си поискам пак пълна Rolling Eyes

# 166
  • София

Аааа, моля, моля - някои приличаме повече на толумбички, ще се обиждаме ли сега?  Wink  Laughing

Аз съм раждала секцио, със спинална упойка. Нямах никакви усложнения от упойката. Нито ме боля при слагането (изобщо не усетих нищо, но те пръскат със спрей за повърхностно обезболяване), нито след това, нито главоболие съм имала.

Сега ще се пробвам да раждам нормално. Лекарката ми се нави, така че, живот и здраве, дано да успея. Даже съм се записала на курс за естествено раждане, за да се подготвя с техники на дишане, движение и т.н. Много ми се иска да стане естествено...

# 167
bubalank за ражданията сьм на сьщото мнение като теб само че смелост за нормално раждане без епидурална упойка нямам и затова сьм избрала секцио с пьлна.Иначе незнам доколко влияе епидуралната успойка на раждането в смисьл ускорява ли го или го забавя на мен така ми обясниха,че го ускорява вьпреки,че 8 часа ми се видяха прекалено дьлго време.Уфффф всички ще си минем по реда все някак иначе ми правиха и епизиотомия имах и разкьсвания и така.

# 168
Здравейте момичета!
Да почерпя виртуално:

Днес нашия бъдещ татко има рожден ден  Grinning
И понеже той е на път, пак ще се събираме само с техните и нашите, да отбележим юбилея. Уф, така ми липсва, особено в такива моменти. Сега ще излизам да му взема подарък, нищо че го няма Simple Smile
Да споделя- излязоха ми резултатите от кръвните изследвания- хемоглобина ми е спаднал на 110- аз мисля, че не е чак пък толкова нисък и се чувствам не по-различно от обикновено, но сигурно ще ми изпишат желязо, до колкото познавам докторката си.
Относно раждането- аз искам нормално, евентуално с епидурална упойка, въпреки че се плаша от разните там неща като разкъсвания, епизотомия- имам чувството, че няма раждала вагинално жена, която да не е минала през това. Или поне 90% от жените.

Само да не стана досадна, ама някои от варненките ще ходят ли на лекцията в МОЛ-а утре?

# 169
  • Варна
valq10, честит рожден ден на таткото!   bouquet
Аз ще ходя на лекцията утре, Елиса също ще идва. Ще се радвам да се видим там.
Морска, ти на линия ли ще си?  Hug

# 170
есма, пожелавам ти най-прекрасното раждане - точно такова, за каквото мечтаеш Hug
мен от спиналната ме е страх, че си буден а корема ти е отворен Rolling Eyes усещало се дърпане и ала бала... така ли е?
една позната пък нещо не я хванала, та посред раждането са я упоили ooooh!

... иначе ми правиха и епизиотомия имах и разкьсвания и така...
...от един отбор сме Confused аз имах от всички "екстри" Sick

валя, честито  bouquet

# 171
Марчела Ок Grinning А направо там ли ще ходите в 10 ч или малко по-рано? И трябва ли да се запиша предварително? (днес може би ще ходя до МОЛ-а)
Марчела, Софи, благодаря Grinning

# 172
  • Варна
Марчела Ок Grinning А направо там ли ще ходите в 10 ч или малко по-рано? И трябва ли да се запиша предварително? (днес може би ще ходя до МОЛ-а)
Софи, благодаря Grinning

Предварителното записване става по телефона, вече е късно за него, но няма проблем и да не си записана. Ние се записахме при предишното посещение. Иначе се чакаме направо горе в Капела. По традиция стоим на масите от първия ред. Ще можеш ли да ни познаеш от снимките в албумчето?

# 173
ако се организирате някой ден за по кафе на открито, може и аз да се присъединя Flutter

# 174
  • Варна
ако се организирате някой ден за по кафе на открито, може и аз да се присъединя Flutter
Софи, а за лекцията не можеш ли? Има много майки, които идват с децата си.  Hug

# 175
Ще можеш ли да ни познаеш от снимките в албумчето?
Ще се опитам Wink

Ох, и аз искам на открито!! или да забранят пушенето в заведенията Peace

# 176
  • С-я
есма, може ли да дадеш малко информация за този курс за естествено раждане. Интересно ми е за какво става дума.

# 177
И работещите искат да се включат в срещите и кафенцето. Ако се организира нещо през почивен ден, много ще се радвам да се запознаем  Hug
И на мен много ми се идва на тези лекции, ама няма как да "избягам " от работа  Whistling

Вале, честит ти рожденник, да ти е жив и здрав Simple Smile

# 178
Софи, а за лекцията не можеш ли? Има много майки, които идват с децата си.  Hug
...еми, може и да опитам да дойда с малкия някой път newsm78

# 179
Та извода е второто раждане  - ако е нормално без упойка ,а ако е секцио с пълна такава. Crossing Arms

newsm10 newsm10 newsm10

Валя, честит ти рожденник! Да е жив и здрав и много да те слуша!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт