Баба Зима да си ходи надалече, ЮНИ чакаме те, мило бебче! - 16

• 19 808
  • 745
  •   1
Отговори
# 180
Валя,честито на бъдещия татко:)Да е жив,здрав и много да помага за детето.
Днес ходих да ми взимат кръв за ТПО,явно ендокриноложката има съмнения за хашимото.Стиснете по един палец всичко да ми е наред:)
Иначе пролетното време ми действа прекрасно,да изляза,че да не се прибера,само дето съм на работа по цял ден,но започнах да идвам пеша вече:)
Хубав,слънчев и успешен ден Hug

# 181
valq10, честит рожден ден на таткото!   bouquet
Аз ще ходя на лекцията утре, Елиса също ще идва. Ще се радвам да се видим там.
Морска, ти на линия ли ще си?  Hug

О, да, да! На линия съм и не пропускам нито една лекция! Искам и едно кафенце да отразим след това, че ми е домъчняло Hug
Иначе относно работещите - аз също ходя на работа, но специално за лекцията излизам, защото са много интересни, полезни и важни, лично за мен! Peace

# 182
Валя,честито на бъдещия татко:)Да е жив,здрав и много да помага за детето.
Днес ходих да ми взимат кръв за ТПО,явно ендокриноложката има съмнения за хашимото.Стиснете по един палец всичко да ми е наред:)
Иначе пролетното време ми действа прекрасно,да изляза,че да не се прибера,само дето съм на работа по цял ден,но започнах да идвам пеша вече:)
Хубав,слънчев и успешен ден Hug
Стискам палци.Всичко ще е наред

# 183
  • София
Валя да ти е жив и здрав  и много да ви обича !

Тендерче  fingerscrossed

Времецето е Супер ДА  Grinning Дано помогне с повечето разходки да задържа качването на килцата , че страшна работа  ooooh!

# 184
Само и аз да се намеся за документите, тъй като скоро ги сменях. При смяна на лична карта, дори и да не искаш да ти преиздават задграничния, задължително трябва да се предаде. Още повече ако си сменяш фамилията, както предполагам е при Пепси, защото става с различно име и "Може да има злоупотреби"- както ми казаха на мен  Peace
Благодаря за информацията.
Kidman, моят е изтекъл преди година и 4-5 месеца, но да видим дали ще ми искат глоба.

Пепси, аз си сменях моите документи след брака миналата година. Задграничния ми беше изтекъл още 2008. Глобиха ме на място в районното точно 5 лв.!!! Дадоха ми квитанция и туй беше цялата работа Laughing

# 185
Валя честит рожденник, да ти е жив и здрав и мноооооого послушен и добър татко!

Тендерче и от мен едни  fingerscrossed!

Аз и днес се разходих доста добре и като си дойде таткото следобед ще направим още една разходчица, само да не завали, че нещо се  енамръщило.

# 186
Валя, да ти е жив и здрав и много да те слуша и помага Simple Smile

Тендерче, и от мен стиснати палци!

За разходките, ихуу тепърва предстоят, дано времето не ни предава.

Момичета, наскоро четох някъде за едно филмче за развитието на бебето в утробата. Аз не мога да го нямеря, ако някой е гледал да казва, било много интересно!

# 187
Бургаски мами, не успях да се класирам за лекцията днес Sad надявам се тези, които са ходили да са научили нещо интересно и полезно.Аз бях 2 дена с болки в корема и днес сутринта ходих на лекар, бебето е ниско долу и това предизвиква болките, не мога да се обърна без да ме среже, едно стъпало да изкача и се чувствам все едно Шипка съм покорила.Изписаха ми Магнерич и много лежане, а аз болките и при лежането си ги имам.
Сега ми е притеснено и тъжно.
Има ли някоя мама, която да е като мен, че малко имам нужда от съпорт.Бъдещия татко се ошашка и той, и само мрънка как дето съм искала да започвам да избирам количка, че било рано, а то сега беля можело да стане  Cry

# 188
Валя  Hug  bouquet да ти е жив и здрав миличка  Hug
Антония  Hug честито ти щъркелче   bouquet
Тендерче  стискам палци и аз  Hug
 А на мама Желя спецялни поздрави от мен  newsm51 Виж рецептата която пусна как стана при мен  Laughing Laughing

Лорка филмчето е на BBC  казва се BBC's The Human Body то е цяла поредица, изключително интересна  Peace Препоръчвам на всички Ви  Hug
 Има я в Замунда поредицата Simple Smile

Последна редакция: ср, 24 фев 2010, 14:47 от smilianova

# 189
Смилянче  smile3501, ти даже го и направи вече!

Току-що се обадих на щастливия бъдещ татко и ще ходим да видим и тоз магазин Джъмбо какво представлява и какво аджеба предлагат в него. После ще разказвам.

# 190
Тони даже го опитах вече  Laughing Laughing Mr. Green Просто е перфектен, цялата работа отнема 20 мин, който му се занимава да пробва  Peace
А иначе за Джъмбо да кажа, че от как са отворили този в Пловдив вече 300лв оставих там  Laughing Laughing Ако търсиш колички - няма - но дрешкииииии лелееее  Crazy Crazy

И понеже Смилянова си е Смилянова и си наваксвам със спама за днес  Laughing Laughing
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=280140
Айде и малко смях да Ви пусна  smile3521

Последна редакция: ср, 24 фев 2010, 15:13 от smilianova

# 191
  • Пловдив
Добър ден, момичета, и от мен днес!

Първо и аз да ви почерпя днес виртуално- нашия татко Пламен днес има рожден ден/картинка не знам как да вмъкна, моля проснетените, ако не ги затруднява да ме светнат  Embarassed/

После и аз да си кажа - решила съм да раждам в Торакс, колебаех се и за Селената, но докторката ми работи само в Торакс, така че след тази новина всичките ми колебания отминаха и ще се подвизавам юни месец там, живот и здраве. Значи може да се видим с теб, Калимана, ако не бъркам май ти каза, че си решила там да раждаш.

И без малко да забравя, простете за невежеството, но каква лекция има в Пловдив в събота и къде и от колко часа е, та да видя дали ще мога да се класирам.

Приятен ден за сега.

# 192
Аз утре мисля да идвам евентуално не сьм се записвала но се надявам да няма проблем:)
честито на рожденниците:)

# 193
Лорка филмчето е на BBC  казва се BBC's The Human Body то е цяла поредица, изключително интересна  Peace Препоръчвам на всички Ви  Hug
 Има я в Замунда поредицата Simple Smile

Благодаря ти   bouquet

# 194
  • Тук и сега
Момичета, прескачам от юлките да видя как сте, ама не мислите ли, че бебешките дрешки в Джъмбо са от кофти материя newsm78 Аз доста често прескачам на шляй пазар, че работя наблизо, ама досега нищо като плат не ми е хванало окото.

И стиснати палци всички в отбора да сте добре. fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Общи условия

Активация на акаунт