Баба Зима да си ходи надалече, ЮНИ чакаме те, мило бебче! - 16

• 19 805
  • 745
  •   1
Отговори
# 195
4естит празник на татковците рожденници  Hug   Hug  Аз 4ести4ко про4итам по нещо но  не винаги успявам да ви пиша,не ми остава много време от каката.Да споделя и аз,по темата за раждането,хи4 не ми се иска,но май пак ще трябва да е в Св.София.Първото ми раждане там беше кошмарно  Shocked  в стаите зимата е ужастно студено,има мноооого хлебарки,мръсно,мизерно... под всякаква критика.Надявам се сега да са го пооправили.От 2-та екипа сам много доволна,явно бях попаднала на страхотни доктори,и като отношение и като разбиране.Раждането ми също беше с епизиотомия....  Shocked  мисля си 4е няма по ужасно нещо от това... без упойка по време на раждане,без упойка преди да ме цепнат.Болката е непоносима,не искам да наплашвам никой от вас,но специално при мен беше кошмарна болка.Три дни след раждането плаках от болки,не ми минаваше за секунда,и болката продължи по4ти месец,не можех да сядам и да ходя по малка нужда...И сега съм се наплашила,и ми е доста притеснено,надявам се да не се налага тази неприятна процедура.Бях ви писала за моите проблеми (ра4ка на матката и кисти на плацентата) доки ми каза 4е няколко седмици преди да родя пак ще ми вземат секрет за цитонамаска, ако има вероятност да пренеса нещо на беб4о,ще раждам секцио  Confused

# 196
Добър ден, момичета, и от мен днес!

Първо и аз да ви почерпя днес виртуално- нашия татко Пламен днес има рожден ден/картинка не знам как да вмъкна, моля проснетените, ако не ги затруднява да ме светнат  Embarassed/

После и аз да си кажа - решила съм да раждам в Торакс, колебаех се и за Селената, но докторката ми работи само в Торакс, така че след тази новина всичките ми колебания отминаха и ще се подвизавам юни месец там, живот и здраве. Значи може да се видим с теб, Калимана, ако не бъркам май ти каза, че си решила там да раждаш.

И без малко да забравя, простете за невежеството, но каква лекция има в Пловдив в събота и къде и от колко часа е, та да видя дали ще мога да се класирам.

newsm10 newsm10
Приятен ден за сега.

# 197
  • Пловдив
Ето къде и кога ще е Пловдивската среща за кърменето: http://lalechebg.com/2010/02/plovdiv-27-02/

# 198
Здравейте, мамчета!
За лекцията утре в мола и аз съм на линия.
Тендърче, стискам палци за изследването.
maya_katya само се успокой! Кажи на мъжа ти, че сега ти е нужно само спокойствие, и да не те притеснява с някакви суеверия. Щом е казал доктора да лежиш, ще лежиш. Аз пия магнерот от 14та седмица, той за да подейства ми трябва малко време да се натрупа в организма, поне моята докторка така ми обясни. Поне седмица - десетина дни за да почне да действа пълноценно. Не се вторачвай и лежи спокойно, чети книжки, гледай леки филмчета, всички сме с теб  Hug
Мама Желя, сладкиша наистина е страхотен, около Нова година го правех през няколко дни, много го харесваха всички! Като правите нещо такова сладко или солено, пускайте по един линк към рецептата, че от както съм забременяла направо ми се изпари въобръжението пък ме кефи да готвя.
Мартея, какво стана ходи ли на доктор? Боли ли те още?
За кафето - не пия, просто не мога, става ми гадно и дори не мога да го преглътна. От време на време по две-три глътки бира или вино.
За раждането - надявам се да е нормално, може би с епидурална упойка. Насочила съм се към Майчин дом към д-р Станева. Имам няколко приятелки, които са раждали при нея и са много доволни. Иначе за сега не съм говорила с моята дали може да нормално, само в началото я питах и тя каза, че е много рано да говорим. Сега като ходя на ЖК на 10,03 смятам да я питам, все пак вече ще съм в седми месец и трябва да не е толкова късно  newsm78

# 199
Аз предлагам на пловдивските мами срещичката ни да бъде както предишния път - в 10 до ескалаторите  Rolling Eyes Hug Какво ще кажете?

# 200
http://www.mytoys.de/Peg-Perego-Kombi-Kinderwagen-Skate-Completo … a02.07.04/1732231
А междо другото мисля че Пепси беше писала че би си купила като моята количка ако я имаше в Майтос Simple Smile Ето пак са я пуснали  Peace

# 201
Здравейте момичета!
Честит празник на бъдещите татковци!
Ех, Смилянова, много си бърза.  smile3501
Силви, да пускам линк или директно рецепта  - няма проблем, ама точно днес разправях на Етка и на Дени (докато бяхме на лекцията), че очаквам някоя мама с разбушувани хормони да ме разпердушини  smile3511, че за пореден път пускам рецепта, свързана с някаква вкусотия и така може някоя да се дразни.  newsm78 . Въпреки, че който не го мързи да си направи, ако му се е дояло, нали така.  Crossing Arms
Иначе, за лекцията днес в Бейби Мола, мога да кажа едно - за мен беше полезна и интересна. Лекторката - Елена Василева, повечето сигурно сте я виждали, защото води някои от лекциите на сп. 9 месеца, е много готина и презентира темите страхотно и увлекателно. Мое мнение.
Мартеа, пиши да кажеш как си. Hug
Хайде, отивам да приготвям вечерята, че само сладкиши не може   chef

# 202
Като правите нещо такова сладко или солено, пускайте по един линк към рецептата, че от както съм забременяла направо ми се изпари въобръжението пък ме кефи да готвя.
Ето рецепта за бърз и мноого вкусен кекс:  
1 ч.ч. захар, 2-4 с.л. какао, 1/2 пакетче канела, 1 ч.ч. кисело мляко + 1 к.л. сода, 1/2 ч.ч. олио, 2 ч.ч. брашно - всичко това се обърква добре и се пече в умерена фурна, сварявате вода и 2-3 лъжици захар (в зависимост колко сладко искате да е) и заливате кекса. По желание може да се добавят ядки преди да се изпече. Simple Smile

А за ябълковия кекс на мама Желя само си позволих да добавя малко канела при карамелизараната захар, просто за аромат... сега едвам чакам мъж ми да се прибере и да пробвам какво се получи...  обаче миризмата е страхотна Simple Smile

Едит: Дано, както е казала Желя, на някоя мама не й се развихрят хормоните към степен торнадо заради рецептите Hug

# 203
Здравейте , майчета  Hug
Честито на  татковците-рожденици , мн да ви слушат  Wink
За количките , аз определено съм си харесала Круизър-а , ама ще си я взема напролет .
Като ви чета с тия сладкиши явно не съм сама , обикновено не съм по сладкото/предпочитам соленичко/, ама напоследък все бъркам разни сладки , кексчета...от тях имам адски киселини , ама толкова ми се услаждат  Blush
Така и така съм си в къщи с малката , тя е мн доволна , прави формички , "точи"...голяма забава  Party Нали е на мама малката помощничка онзи ден ми изхвърли част от тестото в коша без да я видя , почиствала .... Laughing

# 204
Etka_koketka , за твоя кекс изисква ли се миксер? Че аз не разполагам , пък ми се дояде  Whistling

# 205
Забравих да честитя рожденницете на Валя и Ваниша! Да са ви живи и здрави и много щастливи!
Етка, мерси за рецептата.

# 206
nikolovi, съвсем спокойно става и без миксер, аз за тва го харесвам, че и моя нещо напоследък сдава багажа... трябваше на дядо Коледа да си поръчам миксер Crazy  Joy

# 207
nikolovi, съвсем спокойно става и без миксер, аз за тва го харесвам, че и моя нещо напоследък сдава багажа... трябваше на дядо Коледа да си поръчам миксер Crazy  Joy
Идеално, още тази вечер мога да го забъркам  cook

# 208
Да ви кажа честно аз на няколко места питах за този круизър  и отговорът е все един и същ  - няма налична .Е питам аз как да си я купя като не мога да я пипна  Naughty Crossing Arms Whistling

# 209
Бързам да пиша, после ще чета - бях на лекар, проблемът е от това, че бебето е седалищно, и с дупе и крака натиска в някакви нерви, от което ме срязва така. Така че - търпя и чакам да се обърне.
Отдъхнах си. Благодаря за палците Hug

Общи условия

Активация на акаунт