Баба Зима да си ходи надалече, ЮНИ чакаме те, мило бебче! - 16

• 19 795
  • 745
  •   1
Отговори
# 225
Добро утро на всички!
Аз да се оплача сноши почти не сьм спала,нашия татко е болен с температура и кашля като магаре! newsm45 Цяла нощ сьм го преобличала защото се потеше от температурата,та сега почти сме я смькнали дано да остане така,но с тая кашлица не знам имам чувстрото че ще си изкашля дробовете! Angry
Лек ден на всички и стискайте палци да се оправи! Praynig

# 226
Добро утро и от мен!От варненската дружинка никой няма сигурно вече са тръгнали за МОЛЛА допивам си кафето и трьгвам и аз.Хубав ден на всички:)

# 227
Добро утро и от мен!

# 228
Добро утро и от мен!!!

Днес много заспало времето... едвам си отварям очите  morning

zlatnata, дано вашия тати се оправи бързо. Hug
Lorkaa, както винаги, страхотно кафенце за началото на деня  Grinning Ето и към кафенцето кроасанче за гладните тумбаци  Wink

# 229
Добро утро, момичета   bouquet

Пепси, аз в 3.15 имам среща с една друга бременна мама пред клиника Надежда, така че ако ти е по-удобно, може там да се видим, ако не - в 3.20 пред кардиологията (то това е и входа на родилното, нали?)

# 230
Добро утро!
Lorkaa и Etka_koketka благодаря за хубавото и ароматно кафенце и за вкусната закусчица!
Днес наистина не предразполага към дълги разходки, така че смятам да се захвана с гоблена, че после съм намислила да шия едни обувчици, мноооого ми харесаха. След малко ще ги кача в пощата, мисля събота, ако е хубаво времето да отида и да си взема панама и конци и да ги захващам, пък да видим какво ще се получи.
Успешен ден, момичета!

# 231
Добро утро и от мен! Днес тук е едно мрачно, вали ....много депресиращо. А вчера си направих чудна разходка над 3км, ама не е истина колко съм се обездвижила. През цялото време си чувствах тазовите кости сякаш ще се разкачат  hahaha Кой знае каква походка съм имала отстрани погледнато. Но никак не се уморих, даже ми се искаше днес да повторя, ама с този дъжд няма да ми стане работата.

Мартеа, радвам се, че не е нищо сериозно! Дано се обърне по скоро бебка! Моето най-често застава седнало и ме рита точно в мехура, но понякога е напречно, а понякога се обръща и с главата надолу и тогава се чувствам най-комфортно.

Златната, бързо оздравяване на татито! А ти се пази да не се заразиш, че и при нас беше така. Само че мъжо се оправи за два дена, а аз вече две седмици кашлям.

Тендерче, дано всичко е наред!

А бургаските мами нищо не казаха за срещата вчера?

# 232
Добро утро и от мен!

А бургаските мами нищо не казаха за срещата вчера?

Какво да кажем като нямаше среща. Май ние се оказахме най-несериозни. Да се надяваме следващия път организацията ни да е по-сериозна.

# 233
  • Пловдив
Добро утро и от мен тумбачета Hug Hug Hug
Zlatnata пази се и бързо оздравяване на твоя тати.
А за срещата на пловдивските мами в събота за жалост аз този път няма да мога да дойда Sad Ако нещо ми се промени в плановете ще ви намеря направо там.И пишете кои мами ще ходите.Целувам ви   love001
И да кажа,че в понеделник съм на ЖК и дано този път бебока се покаже най-накрая,макар че вече си мисля че до края няма да разбера какво ще е.
Kalimana на теб взеха ли ти кръв този месец?На мен миналия път ми казаха,че сега ще ми вземат като ходя.

# 234
  • София
Здравейте, мамита !

Минавам да ви видя как сте и да ви  пожелая хубав ден!   bouquet

Матреа много се радвам за теб.

Чакаме и Тендерче да сподели.

# 235
Добър ден и от менSimple Smile
Благодаря на всички ви за стиснатите палци  bouquet.Всичко е в норма,и кръвната захар и хормона за щитовидна жлеза,само малко холестерола е завишен,но не е нищо сериозно.Отдъхнах сиSimple Smile
Златната,скорошно оздравяване на съпружеското тяло,а ти се пази.
Нашият тати сутринта ми се хвали,че аз докато съм спяла и ръката му била на корема ми бебо го ритал,аз как не съм усетила Laughing,ами явно съм си спинкала сладко сладко.
Пожелавам ви хубав,макар и мрачен ден Hug

П.С. Вече ми остава двойна цифричка до ражданетоSimple Smile

# 236
Привет и от мен  Hug
Оооооо най после успях да ви изчета, голям зор ми дадохте, но все интересни теми сте дискутирали  Peace

Относно раждането и аз да кажа, че съм се насочила към Селена и д-р Даскалов, но все още и аз обмислям, как  Thinking

Да споделя, че и моята бебка е седалищно и ме рита понякога толкова ниско, все едно ще излезе  Shocked и от една седмица някъде усещам доста болки ниско долу, но само и единствено като се движа. Споделих с лекаря, но той предполага, че тези болки са ставни  Rolling Eyes Все пак ми пуснаха изследвания, да видим какво ще покажат.

За срещата на пловдивчанки да знаете, че съм там и аз! Значи в събота в 10 ч.  пак на същото място!!!

Zlatnata бързо оздравяване на вашето тати и наистина се пази и вземи мерки с Вит.С

Кремс жалко, че няма да можеш да дойдеш на срещата, ще ни липсваш, но все пак направи всичко възможно поне за кафенцето да дойдеш  Peace

# 237
  • Пловдив
Привет, момичета, и от мен!
Благодаря ви за поздравите за вчера за таткото   Hug  Simple Smile

Да кажа и аз за нещата, които сте коментирали вчера - смятам да родя нормално, ако всичко е наред естествено, а за епидуралната упойка малко ми е колебливо и все още трупам информация и не съм взела окончателно решение за нея. За кафето  - пия сутрин 3 в 1 или едно дълго кафе и това е, иначе и мен ме боли главата, рисковете на ниското кръвно.  Laughing И за  - да, подстиригвам се, въпреки бабините суеверия, даже тези дни пак трябва да ида че нещо в главата съм като метла   Joy /предишната бременост и кичури се правих, хем бях още в 4 месец/, сега като се запролети може и кичурите да си подновя, за приповдигане на тонуса  Joy

И да ви пожелая на всички със седалищно - бебенцата да не мързелуват,ами да се обърнат навреме и на смилянова - успех днес  newsm10

# 238
Ей, да престанте с тези снимки и рецепти за вкусотии, че заради вас ще стана 100 кила  Laughing

Втори резултати от амниото няма да има. Клетките не били порастли, каквото и да сначи това  Rolling Eyes

# 239
Ей, да престанте с тези снимки и рецепти за вкусотии, че заради вас ще стана 100 кила  Laughing

мхм, да.
Вчера след тези рецепти и снимки цяла нощ сънувам как правим туршия с мъжа ми от кисело зеле, карфиол, ябълки, орехи и карамел. Всичко нарязано на ситно, обилно полято с карамел и оцет. Много вкусна беше.

jj okocha, а какво стана при Марков, когато си дойде от чужбина? Извинявай, ако си писала и не съм прочела.

Общи условия

Активация на акаунт