Баба Зима да си ходи надалече, ЮНИ чакаме те, мило бебче! - 16

• 19 832
  • 745
  •   1
Отговори
# 255
Николови, при себе си не съм забелязала такова нещо, но звънни един телефон на АГ-то, за да си спокойна.
За шишетата - аз купих две малки, мисля по 150 мл. Може да взема и едно голямо, за всеки случай.

# 256
Когато кърмех, а то не беше дълго, шишета ползвах колкото за контейнерчета за кърма в хладилника. За тази, изцедената. Едно имах за всеки случай с вода, защото от време на време предлагах, но не се пиеше много. Иначе, след всяко кърмене си сипвах преварена водичка в чашка и с една кафена лъжица давах на бебето в устата. Веднага се появява рефлекс за изплюване и водата излиза навън, като междувременно изплаква устната кухина. Това от своя страна възпрепятства застоя на кърма (АМ) в устата и респективно появата на Млечница (гъбички).

# 257
Николови, и аз мисля, че е от сутиена!  Peace Моите гърди бяха по-горещи като слизаше кърмата след раждането, но при мен имаше и напрежение и тежест.

Нанси, и аз докато кърмех използвах шишетата за съхранване на кърма. Вода и чай давах от едно и също, но беше голямо - 240мл, защото малката пиеше много вода. И веднага да кажа да не си помислите, че съм я държала гладна - кърмех я на около 2 часа, наддаваше по 1.100 на месец и растеше по 4см, но изпиваше и по 1л вода на ден! И това продължи до около 1.6-1.7м. Сега я изпие 1/2л, я не. Така че в движение ще си прецениш какви и колко шишета ти трябват  Peace

За сладките изкушения и аз не искам да чета!  Joy Но виж какво готвите за семействата си нямам нищо против да науча. И аз нямам никаква фантазия в последно време, каквото и да сготвя, все не ми се яде такова. Crossing Arms

# 258
Благодаря на всички, за коментарите  Hug . Не съм сменяла сутиена или крема с който се мажа. Може би са ми наедряли гърдите малко. Ще видя как ги чувствам тази вечер, и ако пак е така, утре вече ще говоря с АГ-то
Аз още не съм стигнала до момента на мислене какви шишета да купувам  newsm78 . Имам желание бебчо изцяло да е на кърма, но ще видим как ще е  Peace

# 259
За готвенето и нашите идеи се изчерпват и само едно и също ядем  Grinning
Правим чушки или тиквички с ориз или кус-кус, мусака, лазаня със зеленчуци, лазаня с месо и зеленчуци, картофени кюфтета с доматен сос, печено пиле с картофи на фурна, боб, леща, супи, от време на време някакви спагети или примерно огретен със сьомга и ориз. Това ни е месечното меню, постоянно ги въртим тия манджи - ту аз, ту мъжа ми. Неговите даже обикновено стават по-вкусни от моите  Embarassed Та ще съм благодарна на всякакви идеи да разнообразим малко менюто.

# 260

Здравейте, аз чета редовно , но докато изчета всичко и се отказвам да пиша  Laughing. Да ви питам , кога е нормално да се обърне вече бебето, че гледам и това обсъждате  newsm78

# 261
martea то аз мойта не съм я вадила  newsm62

krems днес сутринта бях  - пуснаха ми изследвания
стискам палци бебо  да покаже и дупето вече
 Peace

# 262
Днес се видяхме с варненските момичета.Почти нищо не чух от лекцията защото май повече бяхме на лаф мохабет:)След лекцията пихме и кафенце и така беше ми много приятно:)

# 263
Ах, калпазанки, пак сте писали, та писали.
Аз днес в това време отново хайманосвах. Ходих при кака на кафенце и после на пазар. Луда му работа в това време.

Мартейке, стягай туршията, тамън до юни да втаса, от нас с Етка (щот сме виновни за рецептите за сладкиши) е ракийката. Ще пием, ще ядем, ще кърмим и пеем задружно. Drunk

Относно готвенето и рецептички, който обича пилешко и червени печени чушки, да свирка. На лични ще му пусна рецептата от вчерашната ни манджа. Да не дразним останалите, а не успях да намеря такава рецепта за да дам директно линк.

Айде, до после.

# 264
Мартейке, стягай туршията, тамън до юни да втаса, от нас с Етка (щот сме виновни за рецептите за сладкиши) е ракийката. Ще пием, ще ядем, ще кърмим и пеем задружно. Drunk

Тъкмо, свекър ми пази една 15 годишна отлежала ловешка... тъмън за туршийката на Мартеа  newsm24  Grinning

# 265
Ако трябва, ще си направим един казан у нас в мазето, за домашнярка. Пък наесен ще напалим едни огньове да направим зимнина малко - чушки, компоти, ей такива работи.
Шегата настрана, ама това със зимнината на улицата ми е готин спомен от детството. Баща ми беше от Варна, имахме една стара къща с дворче до Стадион Спартак (сега имаме панелка Sad) и лятната ваканция завършваше с една суетня по зимнината - всички баби наизлизаха пред дворовете, децата се гонехме, родителите ни навикваха да не обърнем някой казан или да не наджапаме в огъня, започваше една врява допосред нощ... абе с две думи готино беше. И досега при миризмата на море и печени чушки нещо ми се обръща под лъжичката.
Отплеснах се.

# 266
hahaha Joy и аз искаааам!
правих и аз сладкиша в една огромна тава - мерси Hug харесаха го много моите мъже   chef

мартеа Hug едит: ....аааа, ей ся разбрах що си ми слабост ти, варненска жилка имаш Wink
николови, и аз не знам какво може да е, при положение, че не кърмиш Thinking
устата не съм изплаквала на малкия - млечница не е имал, води и чайчета не е пил, сега скоро пропи... Peace
варненки, кога е следващата среща Flutter

# 267
На 18.03
Elisa,Морска и Анастасия не намерих вьв фейсбук.

# 268
мерси Hug
ще се опитам да дойда и аз Grinning

# 269
На 18.03
Elisa,Морска и Анастасия не намерих вьв фейсбук.

аз пък теб,не мога да намеря,пробвай с tinavalentina@abv.bg

Общи условия

Активация на акаунт