Баба Зима да си ходи надалече, ЮНИ чакаме те, мило бебче! - 16

• 19 810
  • 745
  •   1
Отговори
# 405
Марету, щом сте си избрали Копривщица, с две ръце ти препоръчвам да кривнете малко от пътя и да отседнете тук - Комплекс Винарска изба Старосел. Мястото е уникално, комплексът е разкошен, храната също. Това е откритието ни от тази зима, различно е от всичко, в което съм била. Хем е автентично, хем е уникално като атмосфера, хем е на много високо ниво. Апартаментът, който е два пъти по-голям от къщата ни, струваше 95 лв Shocked За спа-центъра нищо не мога да кажа, не съм го ползвала. Има уникална дегустационна зала, която е копие на могилата в Старосел, която пък е на 2 км, и до която може да се разходите като забележителност. И винцето е екстра Simple Smile

Последна редакция: пт, 26 фев 2010, 16:57 от мартеа

# 406
Марету ако идвате към Панагюрище обадете се  Laughing Laughing Поне да се запознаем Hug

# 407
smilianova аз няма да мога да дойда че сьм на работа! Rolling Eyes

# 408
  • малкия йеросалим
Аз още се чудя дали да идвам на лекцията утре.Темата ще е интересна,но днес ми е едно уморено....Ако утре съм по добре ще дойда  Laughing

# 409
здравейте и от мен
Сега се връщам от ЖК и бебо пак го не видяхме какво е Cry

# 410
  • С-я
Само да ви покажа какви пръстени ми препоръчват моите приятелки: http://pixhost.ws/avaxhome/c0/1c/000b1cc0.jpeg
май ме взеха за мезе Simple Smile

И това не е за изхвърляне: http://www.kaijewels.com/rg141_b.jpg

# 411
брее..........  Shocked
много сте писали
едва ви изчетох

на новите мами  - добре дошли  Hug

а за секса -ами какво да кажа
1. трябваше да внимавам заради спонтанния аборт преди това и така до 4 месец .с нетърпение го очаквах този 4 месец и се нахвърлих върху моичкият , а той горкият не смееше да мръдне  Joy после ме болеше кръста  hahaha  ама как да се оплача на доктора ............... Whistling
............ после нещо ами то хич желание нямам ,викам на моя любим -като родя и ще те изкъртя  Blush Joy ,а той   #Shocked

вероник  - то ще е изненада  Hug

# 412
Здравейте! На новите мами- ДОБРЕ ДОШЛИ!
Киди честита рожденичка! Да те слуша и да стане най-добрата кака!
Смилянова дано с малката сладуранка всичко се оправи! Добре е, че не се налага операция.
Момичета, направо ме убивате с тия теми Joy Аз също ще се включа към групичката с "паяжините" Wink Не съм се замисляла дали имам по-голямо желание за секс отпреди, но дори и да е така, в момента няма към кого да го насоча, затова май е по-добре да не се замислям! Grinning
Да се отчета сега и аз от днешния преглед. Ходих на двуизмерен видеозон при лекар, различен от този, който ми води ЖК. Каза ми, че вижда разширени бъбречни легенчета..... Sad в норма са (под 5 мм) едното е 4 мм, другото 2 мм, но трябвало да се проследи. Аз си обещах да не се тревожа- нали уж са в норма!!! Ама откакто съм се прибрала, само за това мисля. Както и да е, иначе бебчето си има всичко и си отговаря точно на седмиците. Хубавичко си беше стиснало крачетата- не иска да се покаже и това е- единствено имаме съмнение, че е момиченце- по-скоро не се видя да е момче, но за сега няма да моля за щъркел.

# 413
  • Пловдив
Привет и добре дошли на всички нови мами!  Hug  Simple Smile   bouquet
 Само запротокола- аз утре смятам да се поява в Гранда на лекцията, само котка да не ми мине път, така че до скоро.

# 414
Ето ме пак.
Направих си супер разходчица с моята приятелка, пък и каките разходихме.
Киди, да ти е жива и здрава рожденичката. Нека бъде здрава, щастлива, добра кака и достойна отмяна на мама.
Добре дошли на новите мами!

Относно секса - желание имам, ама вечер понякога нещо ми се доспива и докато се усетя вече сънувам. Ама горе долу 1 седмично се уважаваме Mr. Green
Но понякога какви сънища имам, майко мила.... Ама в тях съм слаба, с талийка, няма тумбак и са едни шуротии  Blush

Аааа и друго, ей сега срещам една съседка, медицинска сестра и се заговорихме как съм що съм. Накрая ме попита насочила ли съм се към конкретен родилен дом. Казах й, че още не съм решила, имам две колебания между 2-ра градска и Шейново. Тя взе, че ми препоръча лекар в Майчин дом.  Thinking
Голямо мислене ще му падне. 

# 415
Здравейте пак от мен, бях на разходка и направо съм скапана, а какви киселини са ме налегнали, направо ме изгарят отвътре  #Cussing out
 Hug добре дошли на новите мами

# 416
ох, то и на мен днес категорично ми забраниха секса до края. Ще го караме и ние на пости докрая Confused

# 417
Вероник, защо са ти поставили такава забрана? Shocked
Извинявай, ако преди си споменавала, не съм запомнила.

# 418
ми защото матката ми била много чувствителна и контрахирала. Или поне аз така го разбрах newsm78

# 419
Момичета, тази вечер усетих на няколко пъти леки контракции и изпих един но шпа. Взех да се притеснявам, макар на всякъде да чета, че е нормално от 6-тия месец да имаме подготвящи контракции. С Моника не съм имала!
Утре ще звъня на АГ-то.

Общи условия

Активация на акаунт