Баба Зима да си ходи надалече, ЮНИ чакаме те, мило бебче! - 16

• 19 844
  • 745
  •   1
Отговори
# 390
klemito , добре дошла   bouquet
Natai_Nat , честито потвърждение за принцеска  Hug  . Аз да те питам нещо за количката , която си обсъждахме преди. Летния кош може ли да се слага в двете посоки на движението, или дръжката се извърта , ох голямо обяснение  newsm78

Неееее летния кош гледа само напреде и дрьжката не се вьрти.Което пьк не е добре ако няма да взимаш зимния понеже като е новородено не е лошо да го виждаш може нещо да се задави.Ако изобщо купя тази ,че като гледам са останали само някакви избозавели цветове по магазините и синьо каквото не искам.
Офф, тъкмо си мислех , че съм решила и ето пак  Twisted Evil
Май ще се замислям за кангуруто, дето мъжа ми го хареса

# 391
klemito , добре дошла   bouquet
Natai_Nat , честито потвърждение за принцеска  Hug  . Аз да те питам нещо за количката , която си обсъждахме преди. Летния кош може ли да се слага в двете посоки на движението, или дръжката се извърта , ох голямо обяснение  newsm78

Неееее летния кош гледа само напреде и дрьжката не се вьрти.Което пьк не е добре ако няма да взимаш зимния понеже като е новородено не е лошо да го виждаш може нещо да се задави.Ако изобщо купя тази ,че като гледам са останали само някакви избозавели цветове по магазините и синьо каквото не искам.
Офф, тъкмо си мислех , че съм решила и ето пак  Twisted Evil
Май ще се замислям за кангуруто, дето мъжа ми го хареса

Има време тепьрва ще пускат и нови модели изчакай.

# 392
Жива съм,изтърпях болките ама и те якички си бяха!Егати мъдреца,сега ли трябваше....Направих и за ядене(няма да казвам какво) и сега само ми текат лигите,а нищо не съм яла днес и май скоро не смея да ям,че ме боли още чейнето.
За секса....хммм...и аз съм с паяжина!Татито умира от страх и не иска,аз пък съм като изтървана ама не ме огрява пък и мен си ме е страх честно казано!Леле само да родя.... hahahaнезнае кво му мисля...
Я да ви питам-на моменти усещам,че аха и ще се напишкам и изпитвам чак болка може би в пикочния мехур.Чувството е сякаш много си се стискал и вече не можеш да търпиш и нали знаете как чак започва да боли...Това ми става ей така изведнъж и е сякаш като пулсиращо...абе не мога точно да обясня каква болка е!Най-много за 10 мин. и минава!Мисля си да не би бебо да е помислил мехура ми за батут или ме човърка с глава,ръце,знам ли.... Rolling Eyes

# 393
Klemito добре дошла. лека бремнност:)
Марету, имам приятелка с такава количка,  ако искаш мога да я разпитам за повече инфо.Момичето е дребничко, слабичко, но като съм излизала с нея, ми е правило впечетление че се бута лесно и е доста манаврена.Simple Smile
Момичета, аз сега се връщам от невролог, реши че съм имала хронично главоболие, каза, че нищо не можело да се направи, просто с времето съм щяла да свикна с болката и да съм си траела. Е да, ама аз мисля да потърся 2-ро мнение, не мога да си трая да ме боли главицата нон стоп.
Отивам да чета назад, че сте писали много и няма изчитане.. Hug
Мармотка, или бебето ти притиска пикочния мехур или те наболява цистита. При цистита, при мен лично , болката е аха да се напикаш, но като отидеш, само 2 капки, ставаш и пак ти се ходи ужким.Моя се проявява като съм с гол кръст, или като с ами студени краката продължително време.Пия 2 чая , затоплям се и сам ок.Simple Smile

# 394
Етка, ще ме разплачеш с тези титаниеви пръстени. Мисля, че съм влюбена Crazy
Харесах си около 15 халки. Май ще си краднем някой модел от тук. Много ми харесват, ама не знам дали ще мога да ходя до пловдив да ги правим. Нищо де, каквото такова.

Благодаря на всички за поздравите, сега остава да не ни мине котка път и да се бракуваме успешно завинаги

Хахахха ... сега разбираш аз в какво състояние бях два месеца, докато намерим кой да ни направи нашите, че и те са краден модел от тук http://www.weddingrings.com/ Wink   Grinning

Последна редакция: пт, 26 фев 2010, 16:08 от Etka_koketka

# 395
Благодаря Ви за подкрепата Simple Smile на всички желая лека бременност Simple Smile

# 396
 Crazy Crazy ще ме убиете с тези теми дето обсъждате  Laughing Laughing
Първо да честитя на новодошлите  Hug Добре дошли милички   bouquet
Нат честита ти принцеска   bouquet Hug
Polkidot  честита Ви датичка  newsm51
За секса  Laughing Laughing Със Софи имах такова желание за скес, че чак се плашех от себе си  Whistling Whistling Естествено мъжо много добре му идваше  Laughing Laughing Изобщо нямам скруполи и сме правили секс до последно (1 ден преди да родя  Whistling Whistling) Сега... ми какво да ви кажа в началото изобщо не ми се правеше , направо ужас  Sick Мъжо му се плачеше, сега ту имам ту нямам, не знам .. хормони да му се невиди  ooooh! Crossing Arms

Забравих да попитам пловдивските мами ще дойде ли някоя от вас утре на лекцията или не?! Каква е последната уговорка в 10 на ескалаторите?

# 397
maretu,
имам идея за твоето леко пътуване по рожденният ти ден.
Ние ходихме в Правец - да ти кажа звучи странно, но няма да повярваш за какво приятно място става въпрос. Бях един уикенд в най - новия хотел който са откривали напоследък. Името му е RIU и е Голф и SPA resort. Не играех голф, но и това успях да науча. Спа комплекса е страхотен - басейн, обслужване - всичко. Дори помагаха с това кое е ок за бременни и кое не.
Искам да ти кажа, да не правиш грешката за резервация чрез рецепция, защото цената е доста по - висока, от тази ако се обадиш на ур оператор.
Мога да ти дам сайта на агенцията която ползваме ние - www.smarttravel.bg, много са отзивчиви и дори помагат за планиране на почивка ако им кажеш с какъв бюджет разполагаш.
Весело изкарване където и да избереш.
P.S. Във Велинград също е адски приятно.

# 398

Знаете ли нещо за тия колички http://www.mothercare.com/My-Choice-Pushchair-Seat-Unit/dp/B001N … ncoding=UTF8&  - сега такъв вариант обмислям. newsm78 Някой с мнение по въпроса?

Тази количка я има в магазина на Mothercare в мола на Стамболийски, както и в магазина им на ул. Калоян. Много мека отвътре, материите са супер, кошът се преправя на принципа на Skate на Peg Perego с клани. Много ми хареса, наистина, обаче сега почвам с минусите. За да я сгънеш, трябва да откачиш коша от шасито. Не ми харесва тази работа някакси. Аз съм традиционалист и препочитам да си спестявам тези излишни движения. Когато се сгъва шасито, дръжката застъргва в земята. Това не ми харесва, защото в кални условия, преди да я метнеш в багажника не е практично.  И последно, виж колко си прилича с тази. Идея нямам дали изработката е същата.

# 399
На мен ми е толкоз тежко само пуфтя камо ли секс да правя то не че има с кой ама и желание нямам:)))Иначе относно пикочния мехур днес ми казаха,че бебето било настанено точно отгоре при това седалищно,което аз си го усещам имам постоянни позиви за уриниране от това подритване там точно а като отида в тоалета сьвсем малко урина изхвьрлям.Нощес ставам над 10 пьти.

# 400
Аз от седмица насам, да чукна на дърво ,  не ставам до тоалетна вечер  Simple Smile  Опитвам се да не поемам много течности вечер, ама само се опитвам  Laughing
Спя си относително спокойно, само дето като се завъртам и си препъшквам, все едно чувал с картофи местя  hahaha

# 401
Аз спя с общо 3 вьзглавници Grinning

# 402
Антония, Стаси, благодаря ви за съветите за екскурзията! Спряхме се на Копривщица за сега, може да отскочим и до Панагюрище на другия ден. Идеята ни е или някъде в планината (Вилинград наистина е страхотен вариант, "Седемте престола" е нашият си манастир - нали живеем на ръка разстояние от него, та мога с две ръце да го препоръчам Flutter), или пък някъде, където може да се разгледат културно-исторически забележителности. Но да не сме ходили там, което доста стеснява кръга. А иначе за Правец - в музея трябва да има изложба с подаръците на Тато - изключително атрактивна е, миналото лято ние хванахме гостуването й в Созопол и съветвам, ако някой се възползва от идеята на Стаси, да я посети!
Kristinka85, jj okocha - мерси за инфото за количката. Кристинка, полезно би било да знам какво мисли твоята приятелка за нейната. Аз също съм дребна - е, чак кльощава сега не съм, но знае ли човек. хихихи
jj, във вторник гледах в Мол-а една количка - червена, до витрината? Беше единствена, а кошът ми се стори много тесен. Цената само за него беше 500 и нещо лева doh А от сайта на mothetcare разбрах, че не доставяли до България. Поне така си мисля - не знам в коя зона на Европа са ни сложили нас, но не доставяли до 1, 2 и 3-та.

# 403
Здравейте и от мен  Simple Smile
Добре дошли на новите мами  Simple Smile
Киди, да ти е жива и здрава малката госпожица  newsm59
Аз да ви се отчета - сега се връщам от зъбар и се оказа че нямам нищичко за правене  newsm44 само ми каза да ям повечко плодове и зеленчуци, че ми кървят доста венците, а това било от липсата на витамини. В сряда пък бях на фетална ехокардиография и там всичко е наред. Сърчицето е нормлно и няма поводи за притеснение  newsm44
За секса - ние с мъжо от повече от 2 месеца не сме го правили, че аз бях с кървене, после контракции, откриха ми кондиломи и изобщо не е за говорене Sad Той милия търпи, само от време на време казва живи и здрави да родиш няма къде да ходиш  Grinning

# 404
Подкрепям Стаси К относно идеята за почивка във Велинград - там е супер  Simple Smile
Ох, и ние сме много зле със секса. Първо аз нямах желание, после мъжлето много страшно му идваше, а откакто гледахме заедно бебчето на 4Д съвсем взе да се дърпа, но....... само да родя мисля да си наваксаме пропуснатото  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт