Баба Зима да си ходи надалече, ЮНИ чакаме те, мило бебче! - 16

• 19 854
  • 745
  •   1
Отговори
# 375
polkidot, ние също сме със сребърни халки, но са правени в Пловдив, защото никой в София не се наемаше на измайстори модела, който  бях харесала. Иначе помня, че ходихме в едно ателие в Овча Купел, срещу Търговския център на Обиколна и Монтевидео - там правеха сребро по поръчка. Съвсем в началото мъж ми беше луднал по титаниевите халки от този сайт http://www.titaniumrings.com/, ноооооо нали се сещаш за цените...   #Crazy

За секса... мдааа... имаше един период, в който ама хич не ми се и мислеше за такова нещо... предпочитах да си поспя, отколкото да се занимавам с такива работи... нооо бързо отмина и сега си е почти по старо му... верно, че и ние малко се шашкаме да не притесняваме бебочка, ма все пак не трябва да губим тренинг за второто Wink  Grinning

ani_di, ще те чакаме да се присъединиш към нас на някоя лекция Simple Smile

Сигурна съм, че имаше и още нещо, за което исках да пиша...  Crazy

Мария♥, тва с бъбреците е ужасно, аз нали така преди Коледа направих бъбречна криза, стискам ти палци всичко да минава бързо и безпроблемно!!  Hug

# 376

Моничка, дъщеря ми се казва Теа, и за мен има много музика в това име Heart Eyes Освен това има много хубаво значение.

Здравейте момичета, до сега не съм се включвала само Ви чета, и аз ще ставам мама през юни.И ние чакаме госпожица и на мен страшно много ми харесва името Теа, искам да я кръстя на майка ми Татяна бихте ли ми казали какво имате предвид под много хубаво значение, тъй като в интернет нищо не открих, но името страшно ми харесва

# 377
тъй като в интернет нищо не открих, но името страшно ми харесва

От старогръцки значи "богиня".
В старогръцката митология - богиня на светлината, майка на Хелиос - бога на слънцето.

И добре дошла!

# 378
Аз се завьрнах от консултация.Бебка сьс сигурност е момиченце голяяяяма дунда има и аз я видях:)За контакциите понеже аз имам понякога докторката ми каза ,че било нормално да има отвреме навреме но някоя но не всеки ден.За упойките аз явно сьм в тези проценти,които не ги хваща епидуралната упойка понеже усетих облекчение от нея някьде за около половин час от цялото раждане а втората доза вьобще не ми подейства.За спиналната такава са ми слагали по повод на друга операция нито са ми казвали,че има изтичане на грьбначно вещество нито сьм имала някакво главоболие нито пьк сьм лежала.Голямо чакане му ударих горе раждали 4 жени и докторката отделно беше в секцио иначе ми взеха крьв и урина в понеделник за резултата.За витамините докторката ми каза до 28 седмица никаво спиране.
Естелита с килограмите с теб все сме водещи тука:)))))))
Киди честито ти рожденничка да е жива и здрава:)

# 379
Натали, много се радвам за теб, че отново се потвърдиха розовите гащи Hug

# 380
Да голяма радост е за мен:)Така искам количка в черно и цикламено много харесвам тази комбинация но тези в такьв цвят са ми ужасно тежки.

# 381
Здравейте, много ми се иска , ако може да ме добавите към вашата групичка с очакващи бебчета през юни... Терминът ми е за 9 юни, на 27 години съм , от гр. Русе и очакаме момченце.
 Grinning

# 382
Здравейте, много ми се иска , ако може да ме добавите към вашата групичка с очакващи бебчета през юни... Терминът ми е за 9 юни, на 27 години съм , от гр. Русе и очакаме момченце.
 Grinning

Добре дошла при нас Hug  bouquet

# 383
klemito , добре дошла   bouquet
Natai_Nat , честито потвърждение за принцеска  Hug  . Аз да те питам нещо за количката , която си обсъждахме преди. Летния кош може ли да се слага в двете посоки на движението, или дръжката се извърта , ох голямо обяснение  newsm78

# 384
  • С-я
Етка, ще ме разплачеш с тези титаниеви пръстени. Мисля, че съм влюбена Crazy
Харесах си около 15 халки. Май ще си краднем някой модел от тук. Много ми харесват, ама не знам дали ще мога да ходя до пловдив да ги правим. Нищо де, каквото такова.

Благодаря на всички за поздравите, сега остава да не ни мине котка път и да се бракуваме успешно завинаги

# 385
Да голяма радост е за мен:)Така искам количка в черно и цикламено много харесвам тази комбинация но тези в такьв цвят са ми ужасно тежки.
И на мен страшно ми харесва тази комбинация.Напоследък виждам доста такива колички.

Grinning
Добре дошла.

# 386
Ооо, нови мами, добре дошли  Hug   bouquet
Момичета, радвам се, че записките ми са полезни и за други мами!
Знаете ли нещо за тия колички http://www.mothercare.com/My-Choice-Pushchair-Seat-Unit/dp/B001N … ncoding=UTF8&  - сега такъв вариант обмислям. newsm78 Някой с мнение по въпроса?

# 387
klemito , добре дошла   bouquet
Natai_Nat , честито потвърждение за принцеска  Hug  . Аз да те питам нещо за количката , която си обсъждахме преди. Летния кош може ли да се слага в двете посоки на движението, или дръжката се извърта , ох голямо обяснение  newsm78

Неееее летния кош гледа само напреде и дрьжката не се вьрти.Което пьк не е добре ако няма да взимаш зимния понеже като е новородено не е лошо да го виждаш може нещо да се задави.Ако изобщо купя тази ,че като гледам са останали само някакви избозавели цветове по магазините и синьо каквото не искам.

# 388
klemito Добре дошла!

# 389
Polkidot чакай да те зарибя с още халки Grinning, ми тъй де, ще си я носиш цял живот, трябва да е перфектната.
Ще ти покажа моята, на мъжо е същата само без камънаците, макар че той много искаше поне едно диамантче да си сложи, ама му казах че е гейско.
http://www.ssg-bg.com/?lang_id=1&prm=collection&subprm=weddingrings
Нашите са бяло злато и са много красиви, но за съжаление много лесно се надират.От SSG дават някаква гаранция и ние ще ги носим да лъскат сега.Моята е първата от десния ред.Вярно скъпички са, но някак си среброто ми простее за венчална халка, а жълтото злато вече не ми харесва, малко цинга манга ми бие.

Общи условия

Активация на акаунт