Баба Зима да си ходи надалече, ЮНИ чакаме те, мило бебче! - 16

• 19 889
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
......................................... с главичката надолу, много му е рано да застава така още и много ме е страх, хубаво поне, че ми спряха болките в корема.Но ме тревожи, че се е подготвило толкова рано за излизане. Sad Sad

Мая, недей така, моля ти се, че и аз се притесних  #Crazy , мойта бебка отдавна си е така главично, но лекарите не са ми казвали, че е лошо  newsm78 . Ох, пак се вкарах в размисли.... Не вярвам това да значи, че се е подготвило за излизане... дано да не е така, как мислите?

По въпроса за секса
- понякога имам голямо желание, понякога - нямам, но и когато имам, все се притеснявам да не стане нещо... пък нашият татко няма такива притеснения и все му се иска  Mr. Green . И на мен ми е кофти, че понякога му отказвам, но какво да се прави, сега бебка е най-важна.  Heart Eyes

polkidot, честита ви датичка  married

Киди, честит рожден ден на дъщеря ти  newsm59

# 361
Гледам,че обсъждате килограмите,спрях да се тегля след 15 отгоре.
За секса аз имам желание,но вече ми е много тежко пък и ме е страх вече

# 362
......................................... с главичката надолу, много му е рано да застава така още и много ме е страх, хубаво поне, че ми спряха болките в корема.Но ме тревожи, че се е подготвило толкова рано за излизане. Sad Sad

Мая, недей така, моля ти се, че и аз се притесних  #Crazy , мойта бебка отдавна си е така главично, но лекарите не са ми казвали, че е лошо  newsm78 . Ох, пак се вкарах в размисли.... Не вярвам това да значи, че се е подготвило за излизане... дано да не е така, как мислите?

По въпроса за секса
- понякога имам голямо желание, понякога - нямам, но и когато имам, все се притеснявам да не стане нещо... пък нашият татко няма такива притеснения и все му се иска  Mr. Green . И на мен ми е кофти, че понякога му отказвам, но какво да се прави, сега бебка е най-важна.  Heart Eyes

polkidot, честита ви датичка  married

Киди, честит рожден ден на дъщеря ти  newsm59
Майче, а усещаш ли бебето ниско долу да те рита, защото  аз си усещам ритничета точно на линията на триъгълника, което ми се струва много ниско долу?! Shocked
Ух сега и ти, не искам да ошашквам други мами, щом лекаря не ти е казал нищо притенително няма да ме слушаш мене.Никой нчма да слушаш, само лекаря си.

# 363
Aз също ще приготвя чантата в седмия Simple Smile Обичам да съм предварително готова и подсигурена за всичко. Друг е въпросът колко ми се получава.

Секс ли? Какъв секс? Аз съм женена жена  Mr. Green

# 364
Момичета, стига се паникьосвахте! Екстра е, че е главично, това се очаква от бебето. Но и в момента седалищно разположение не е повод за паника - има ужасно много време да се обърне. Дъщеря ми го направи няколко дни преди да родя Peace

Нанси, много благодаря, че сподели тази страхотна лекция. Ще се радвам, ако споделяш и занапред.

Поли, хайде честита дата. Ние подписахме на 02.04, точно 40 дни преди да родя. Ужасно забавно беше, служителката отказа да повярва, че този картоф с клечки, облечен в оранжева туника, е булката, упорито надничаше над главата ми за нещо в бяло, мислейки си, че съм кумата и се бъзикаме нещо с нея.

Сака предният път си го приготвих в края на 7ми месец. Отсега да споделя, сложете вътре мноооого лигнин за всеки случай. При мен никаква превръзка не помогна, дори по 3 една върху друга. И една голяма хавлия, която да си сложите като превръзка, когато потекат ония ми ти води - това в случай, че второто ви име е Ниагара, като моето.

# 365
  • С-я
Aз също ще приготвя чантата в седмия Simple Smile Обичам да съм предварително готова и подсигурена за всичко. Друг е въпросът колко ми се получава.

Секс ли? Какъв секс? Аз съм женена жена  Mr. Green
Сега ще кажеш, че и двете ти деца са плод на непорочното зачатие Simple Smile

# 366

По въпроса за секса
- понякога имам голямо желание, понякога - нямам, но и когато имам, все се притеснявам да не стане нещо... пък нашият татко няма такива притеснения и все му се иска  Mr. Green . И на мен ми е кофти, че понякога му отказвам, но какво да се прави, сега бебка е най-важна.  Heart Eyes
Все едно аз сьм го писала! Mr. Green
А относно килограмите аз сьм +5!

# 367
Добьр ден на всички  Hug

И на мен сега болна тема са ми килограмите - +10, но и да го мисля не мога да променя нищо. Ще му мислим като сладките бебоци ни се родят живи и здрави  Simple Smile

Имам едно питане относно лекциите, които посещавате ( за София става вапрос ), дали може да ми кажете кьде се провеждат, кога и дали мога да се запиша и да ги посещавам и аз. Много ще сьм ви благодарна за малко инфо  Simple Smile

Хубав и сльнчев ден ви желая!!!

# 368
Още една лекция за къпането на бебоците качих в пощата - тази ЦУМската от миналия петък. За мен беше много полезна, макар че нищо не видях от демонстрациите.
Желание за секс понякога имам неконтролируемо - според мъжа ми граничи с чиста лакомия - друг път пък съм се свила като какавида и не давам да ме пипне в началото. Но не се сещам за случай, в който съм му отказала. Blush От нищо конкретно не зависи, поне аз не съм открила каквато и да е закономерност. И нямам никакви притеснения, че на бебето щяло да му стане нещо - е, малко повече внимание не вреди, но да се концентрирам върху това...тц. Само че гърдите ми нямат нищо общо с вторичен полов орган в момента - не само че липсва всякаква сексуална чувствителност, ами и се дразня при допир. Разбрали сме се, че те сега са си на бебето.
Килограмите изобщо не си следя - не ме интересува колко ще надебелея, мисля, че съм си в нормата. Поне така се чувствам и не се впрягам много. На последната ЖК на 6 февруари бях 57.
Нанси, и аз благодаря за интересната и полезна информация!
Поли, госпожа ще ставаш, а? married thumbsup Добре, добре.

Редакция:
ani_di , разбира се, че можеш да се запишеш - тези лекции са безплатни, само в ЦУМ се плаща четири лева куверт, който ти покрива консумация на тази стойност. Ето, виж тук:
http://mallofsofia.com/BG/pregnat0110.html
http://www.ma-mabg.com/mama_babymall.php
http://www.9m-bg.com/?p=rubrik&sub=1&id=5

Последна редакция: пт, 26 фев 2010, 13:47 от maretu

# 369
Относно ремонтите, че забравям да пиша - не се предвижда такъв, поне в това жилище, но пък ни предстои покупка на ново, да видим какво ще стане!

Скоро не съм се мерила, смятам да го направя преди да отида на ЖК, честно казано страх ме е вече да се кача на кантара, че обикновено е  badscale А онзи ден изпаднах в шок - видях едно майче се спряха до нас с таткото да си говорят с някакъв познат и таткото обясни, че бебока е само на 20 дена, а мама изглеждаше като слязла от модния подиум и коремче нямаше, че се беше разкопчала и се виждаше. Е, аз бях ей така  Shocked #Shocked  Embarassed и ми идваше после да  cry Sob  Sob, в сравнение с нея приличам на добре заформена круша в ханша и корема с две наденички забити отдолу!

maretu мой бивш колега доста често ходеха в "Седемте престола", аз така и не се наканих, но като се постопли още малко, може и дотам да стигнем. Ето ти направо линк да погледнеш http://www.pravoslavieto.com/manastiri/sedemte_prestola/index.htm

NancyB   202uu, даже ме развесели, а си представям на живо колко е било  Grinning!

Относно секса
- ми определено имам по-голямо желание, но все в неподходящи часове, та не ме огравя много, много  no

Lorkaa кога го уши тоз гоблен? Давай някъде снимка да видим. А този комплект, който си показала ми допада, защото на мене помпата ще ми я даде кръстницата на баткото, но само се чудя какво ще правя тази кутия за стерилизация, май ще я ползвам за съхранение.

Полки  newsm10

# 370
 По въпроса за килограмите аз съм минус 1кг,спрямо килограмите преди да забременея......но то при мен се дължи на факта,че мнг повръщам и само се влача по доктори гастро незнам какви си......а те нищо не могат да направят.
 По темата със секса-аз съм хванала сигурно паяжина отдолу.Все ми е лошо вечер и нямам никакво желание.Шанс за мъжа ми е дневен секс събота или неделя,но аз пък тогава се притеснявам за бебето и така........
 От днес съм си вкъщи.Какво ще правя незмам.Имах напрегната работа-управлявах 40 души и градях документално бяло лице в една фирма.............а сега вкъщи......как ще ми мине времето направо незнам.
    Това, което знам със сигурност е че ще Ви чета по-често и ще отида на някоя лекция,за да се запозная с някой от Вас.

# 371
maya_katya, аз и в предна тема бях писала, че понякога го усещам много ниско долу, когато мърда с ръчички, понякога - при пъпа, когато мърда с крачета и раздава шутчета  Heart Eyes /много ги обичам/. Поне аз така си го обяснявам.

За кг - засега съм +5.

maretu, благодаря за лекциите в пощата, наистина са полезни, поне на мен. Даже вчера си отговорих на няколко въпроса след като ги прочетох.   bouquet

# 372
maretu,  благодаря много за линковете. Скоро ще посетя някоя от лекциите, сигурно има полза от тях, а и ще имам шанс да се запозная с някои от вас сродни души!!!  Grinning

# 373
  • Бургас
Здравейте, момичета!

Минавам само да се запиша, защото цяла седмица бях в болницата и нищо не съм чела.Ще наваксвам тези дни и ще пусна снимки на количката.В събота след като се похвалих, че я получих и започнах да се приготвям за гостите получих доста силни болки в корема и кръста.Отидохме до спешното и се оказа, че проблема ми е от бъбреците.Приеха ме веднага и ме изписаха едва днес сутринта.Ще пия още няколко дни лекарства, но поне ще съм си в къщи.
Надявам се при вас всичко да е наред, сега ще чета и ще се включа евентуално утре!

Прегръдки! Hug

# 374
Мария♥ много неприятна история, най-важното е, че всичко е вече ок, стой вкъщи и си почивай повече и оттук нататък да имаш безпроблемна и слънчева бременност!  Hug  bouquet balloon

Общи условия

Активация на акаунт