Баба Зима да си ходи надалече, ЮНИ чакаме те, мило бебче! - 16

• 19 890
  • 745
  •   1
Отговори
# 330
Киди, да ти е жива и здрава рожденничката, желая и безгрижно детство, да бъде послушна и добра кака  и много да ви радва!

Добро утро и на другите сладки тумбачета!
Тук времето е страхотно- напекло е едно слънчицееее ..... само за разходка

Да се оплача и аз за килограмите- вече съм + 11 , направо си ми тежат, но и това не е достатъчно да ме вразуми да спра да похапвам сладичко- така го обичам...
Не ми се мисли когато дойде време да ги свалям , а знам че при мен доста трудно се получава- с много глад , ще трябва и спорт да включа, макар че срам ме е да си призная но никак не обичам  Embarassed

Пия витамини от началото на бременността ми - незнам дали и те нямат отношението към качването на кг, но продължавам да ги вземам по предписание на АГ.
Желая на всички един страхотен, слънчев и ползотворен ден !

# 331
  • София
Киди да ти е жива и здрав малката сладуранка  newsm59

# 332
Киди, да ти е жива и здрава хубавицата, да те слуша и помага много, да ви радва и да бъде добра кака.

Преди малко в леглото малкото така се завъртя в корема ми, че чак се изплаших. Припомних си лупингите на Моника. Толкова е приятно да усещаш малкото мъниче.

# 333
Киди, да ти е жива и здрава рожденничката.
Аз съм вече 14 кила отгоре.А бях 50, имах си талийка, скули, сега приличам на шишарка.И имам чувството, че вече пълнея и от въздуха.Лекаря ми каза, че за цялата бременност е нормално да се качат общо 14 килограма, всичко отгоре било лакомия Cry
Интересно ми е само как като съм чувала, че през последните месеци се качва двойно на какво ли ще заприличам.Вчера видях една бременна в 8ми месец.Ми аз се засрамих бе, жената си изглеждаше чудесно, а и корема и беше по-малък от моя. Sad
Започвам да си мисля, че от многото седене вкъщи и неправене на нищо, още повече си завирам носа в хладилника.Гледам да се залъгвам само с плодове, ама не става, хапва ми се хлебец, баничка, а свекито прави страшни питчици, ох мале.
Бебето още е много ниско, с главичката надолу, много му е рано да застава така още и много ме е страх, хубаво поне, че ми спряха болките в корема.Но ме тревожи, че се е подготвило толкова рано за излизане. Sad Sad

# 334
maya_katya , и аз се водя от лакомийките. Моята лекарка даже ми каза , че за мойте размери най-много 12 кг трябва да кача, а аз скоро ще ги стигна  Blush Еми няма да се измъчваме сега пък  Whistling
Въпреки схващането  да се ядат повече плодове, те съдържат много захари дори (нищо че са естествени ) от които също се наддава. По-добре наблягай на зеленчуците.  Всъщност, не искам да те съветвам, че аз много се дразня така  Crossing Arms
Да сме живи и здрави и на лято с малки сладки бебоци , пък после ще гладуваме  Laughing

# 335
Киди,  newsm67 Да ви е жива и здрава малката принцеса, много да ви слуша и вие нея! Wink
Аз пък имам РД на 9 март и искам да отидем някъде само двамата с татито на кратка екскурзийка някъде наблизо, но не мога да реша къде. Ако ви идва нещо наум в радиус на около 150 км. от София, моля да споделите. Той иска на Мальовица, но там сме били триста пъти, аз пък клоня към Рилския манастир. Уф, ако знаете нещо подходящо, ще съм благодарна.
За изтръпването - имам я и аз тази екстра, а от снощи се сдобих и с алергия - ринит и конюктивит, което най-вероятно се дължи на новите ни мебели в спалнята. box
От безсъние не страдам - тъкмо обратното - дремвам си задължително и следобедите, после проблеми със заспиването нямам. Но пък сънувам егати и цветните сънища - тази нощ например такива сексове ме спохождаха, че... Blush Играят си хормоните, няма начин.

# 336
Киди ,честита рожденничка ! Жива и здрава да е!
Да ви кажа това с килограмите...ау страшна работа е.Ама и аз като maya_katya видях вчера една бременна в 7 месец ,беше просто с корем.А аз бузки,дупенце,бутчетата... хах как ще ги свалям после не зная  Grinning Ще има потене яко!
Пак не мога да изчета всичко ..ама мернах нещо за фейс бук .И аз съм там.Давайте да правим обединение и там  Laughing

Ей то май доста правим ремонти сега...ние къртим,събаряме,зидаме...мани мани...но живеем на друго място,купихме апартамента .Зимата не позволи ремонт и сега юруууш бързаме ,че до края на май да сме влезли на нов дом с бебок Simple Smile

# 337
Момичета, сега се сетих нещо.Малко неудобно, ама нейсе.Нали сме си наши хора тук Sunglasses
Искам да ви питам как сте с желанието за секс?Аз нещо хич, ама хич не ми се иска.А съм чувала( както и мъжа ми за мое голямо съжаление  Simple Smile ), че бременните имали голямо желание за секс.При мен обаче нещо много липсва.Дайте малко съпорт да разбера, че не съм сбъркана бременна нещо, м?Simple Smile

# 338
Киди, да ти е жива и здрава рожденичката и да бъде много добра кака  bouquet  bouquet  bouquet

# 339
Киди,здрава и безгрижна да е малката ти дъщеричка.Да е все така послушна както казваш и много да помага като кака  bouquet
maya_katya ,благодаря мила,че ме успокояваш,и аз съм така още от началото на бременността ,на 10 дена 1 път ако се сетя и то с 300 зора.Само като се оженихме 2-3 дни бях луднала нещо,но явно е било от емоцията.Моля се само като родя желанието ми да се възвърне,че така нещо не ми харесва:)
Пожелавам ви хубав и слънчев ден Hug

# 340
  • Пловдив
Привет, мамчета!
Киди, честита ви рожденичка, да порасне голямо, здраво и щастливо дете, а юни нека бъде и най-прекрасната кака на света!!! nbirthday   party023  Tada

З сега ви изоставям, че днесе края на месеца и трябва да пиша отчети, фактури и куп такива приятни занимания .  Laughing

# 341
киди честити рожден ден на малката и от мен  Hug
бубаланак и аз имам доста пртоблеми с безънието, не си лягам рано, някъде към 12-1ч заспивам, после към 2:30ч се будя и така до към 4 -5ч  Tired , отделно и ходенето до тоалетна, ако не стана поне 3-4 пъти направо няма да съм аз, ще взема и аз да спя вече там  Joy ужас, после на др ден съм като парцал, приятелят ми се е побъркал покрай мен, защото и него будя/без да искам/ пускам ТВ, после на лаптопа и направо се шашка покрай мен  #Crazy, защото пък той е голям сънливко..и не е пожелал, не е заспал  Rolling Eyes
Килограмките, и аз ги качвам с бясна скорост, гледам да ходя повече, не съм спряла и работа все още иначе ако се застоя в нас ще се побъркам ,...после трябва да се търкалям по стълбите за да излезна  hahaha  ooooh!
смилянова с теб сме  Hug не се предавайте
 newsm78 не се сещам друго какво трябваше да пиша...май е от бременността  hahaha
Ооооооооо, да сетих се относно секса, определено си имам желание   Joy maya според мен е някакво врвменно неразположение, споко всичко ще се оправи, след време да не търсиш помощ как да се спреш  hahaha
/ мила шегувам се надявам се да не съм те обидила   bouquet Hug /

# 342
Момичета, сега се сетих нещо.Малко неудобно, ама нейсе.Нали сме си наши хора тук Sunglasses
Искам да ви питам как сте с желанието за секс?Аз нещо хич, ама хич не ми се иска.А съм чувала( както и мъжа ми за мое голямо съжаление  Simple Smile ), че бременните имали голямо желание за секс.При мен обаче нещо много липсва.Дайте малко съпорт да разбера, че не съм сбъркана бременна нещо, м?Simple Smile
Споко и аз съм като теб  Whistling Даже вече ми е малко кофти заради мъжлето, щото той милия си трайка и нищо не казва. И мислех тези дни да се пробвам и да го изненадам с желания  Blush , че да видим какво ще стане  Hug

# 343
  • Пловдив
Искам да ви питам как сте с желанието за секс?Аз нещо хич, ама хич не ми се иска.А съм чувала( както и мъжа ми за мое голямо съжаление  Simple Smile ), че бременните имали голямо желание за секс.При мен обаче нещо много липсва.Дайте малко съпорт да разбера, че не съм сбъркана бременна нещо, м?Simple Smile

Мдаааааа... Thinking
Май се увеличава отборът ни. И аз страдам от липса на желание. Ако не е мъж ми, изобщо и няма да се сетя. Пък той, милият, ме пита: "Ама на теб не ти ли е хубаво... Tired". "Абе не, бе, казвам, много даже ми е хубаво, ама е въпросът да започнем..." ooooh! Ни-как-во желание. ooooh!

Пловдивчанки, аз утре няма да дойда - ни за лекция, ни за кафе. Хваща ме една хрема... Дано да не се увеличи. Засега се държа. Освен това и покашлям отвреме-навреме. Та да не направим някоя беля, че само това ни липсва в момента. Tired

Последна редакция: пт, 26 фев 2010, 11:24 от katjushka

# 344
Секс  Confused Какво е това?  Grinning. Напоследък даже и хич не се сещам. С тези сърбежи по цялото тяло не понасям и докосване. Горкия мъж. Много ми е тъжно.
Киди, честита ти рожденичка. Да ти е жива, здрава и много щастие да ти носи.   bouquet

Последна редакция: пт, 26 фев 2010, 11:26 от len4eto78

Общи условия

Активация на акаунт