Баба Зима да си ходи надалече, ЮНИ чакаме те, мило бебче! - 16

• 19 918
  • 745
  •   1
Отговори
# 315
Добро и слънчево утро, тумбачета Simple Smile

Лорка, както винаги се е погрижила за кафето  Heart Eyes Hug
bubalanak, аз вечерта събота срещу неделя бях така... успях да поспя малко докъм 4 сутринта... въртях се като шило... дребосъчка почна и тя да се върти и да ме рита, та реших вече към 5 сутринта да стана... направих си кафе... простирах дрехи.... хванах една интересна книжка... и така до 8, когато ми се доспа и си легнах... тъъй че, не си сама в будуването Wink
Сега отивам да спретна една закуска   chef
 Hug

Киди, да ти е жива и здрава малката принцеса и да бъде една щастлива кака Simple Smile

# 316
  • София
Добро утро!
Да се включа и аз.Чета ви всеки ден ,но е толкова скучно при мен ,че не пиша.
За килограмите съм +10,ама хич не ми е зор,аз иначе сам много слаба 48 кг. и сега се радвам на малко пухкавост,а и после ги свалям много бързо wavey wavey.
Гоблени шия,имам няколко вече в рамки,момичето с шапката,синята мадона,вятърна мелница,Исус с розите,и сега шия еди огромен,зимен параклис се казва,ама то с тия мои бременности освен да шия друго маи не правя. Laughing
Да се похваля сега,вчера бях на ЖК. ходя по два пъти в месеца,всеки път ме гледа на видеозон лекаря,но на първата ФМ,ми бяха казали,момче,после до началото на месеца сега момиче,и на 08.02 бях за болничен и един лекар ме гледа умно 15 мин.и накрая" ми май е момче ама не съм сигурен" е идваше ми да не ставам о кревата там при тези момчета у нас  smile3511 и вчера останах много приятно изненадана от моя лекар купил си е  4D даже още не беше монтиран доплера,но видях дупето на нашата пикла newsm44 .Вече е с главата надолу и не спря да мърда с крачета и ръчички,сега на 11.03 съм пак на ЖК и вече нямам търпение,не се записвам с месец по рано и не вися по два часа пред кабинетите.
За нервите ми не искам да коментирам как ме понасят у нас не знам идва ми да се натупам сама понякога,много ми е криво постоянно почти smile3512
Извинявам се за дългия пост.
Лек и успешен ден от мен!

# 317
  • С-я
Кофти тръпките ли идват вече?
На  мен голямата ми мъка е ходенето през нощта до тоалетна- тази нощ между 5 и 12 пъти ходих. Мога направо да си лягам там.
И да се оплача и аз- страдам от тежка форма на мързел. Чувала съм, че е нелечимо. Направо не знам как стоя въобще. Искам вече да изляза в майчинство и да бездействам. Докато се роди детето, после явно няма да има гювеч.
Оплаках се.

ЧРД на момичето на Киди. Много радости да ви носи.

# 318
Добро утро! За разлика от вчера, днес времето е прекрасно, но аз се събудих от ужасно изтръпване в дясната ръка, направо си ме болеше и половин час беше някакъв ужас! На всичкото отгоре и ръцете ми са се надули и ако продължава така до понеделник май ще се ходи по-рано на ЖК.

Киди да ти е жива и здрава рожденичката, да има много щастливо детство и да е послушна и добра кака!

# 319
Киди, честита ти рожденичка! Много да ви радва и слуша!

# 320
Момичета,моля ви помогнете!Преди малко се прибрах от зъболекар-вади ми мъдрец! #CrazyПрез нощта ме заболя и не минаваше и айде при чичко зъбар!Сложи ми човека упойка,извади го ама каза,ако ме боли после,да пия каквото ми е позволено!И се сещам само за парацетамол,но едва ли ще мине с него!Засега не ме боли силно,съвсем лека болка ама то ми е и още изтръпнало!Имате ли идея какво мога да пия после,ако ме заболи силно и продължително?
И друго да попитам-зъболекарят каза,че няма нищо опасно за бебето,но аз естествено се притеснявам!Вие какво ще кажете-дали може да му се отрази тази манипулация?

# 321
Киди, честита ти рожденичка!!!  bouquet

# 322
Добро утро!
Киде да ти е жива и здрава малката госпожица и много да те слуша! newsm38
jj okocha и на мен ми се случва от време на време!

# 323
Добро утро и от мен  Hug
Да дам отчет от вчерашното ни ходене в Токуда.. общо взето нищо ново не научихме, само с тази разлика че лекарката каза че изобщо не вижда смисъл от операция когато и да било.. Според нея проблема не бил в сухожилията ами в самия мускул, който трябва да ги задвижи.. Но както и да е, вас това едва ли ви вълнува, ще си хванем пак рехалибитатор и ще се надяваме с голяма упоритост всичко да се оправи  Praynig 
Запознахме се с Елиска вчера  Party Голяма сладурана  Hug
Мармотка на мен сами извадени и 4-те мъдреца Simple Smile Няма страшно миличка едва ли ще те заболи след като излезеш от упойката  Hug Hug Ако започне да кърви обаче повечко пии една ампулка вит Ц  Peace До довечера ще си забравила  Hug
А на Киди една голяма  Hug от мен за малката ти сладуранка  Hug

(моделчето на картичката е лично мое  Whistling Flutter Аз това се занимавам - компютърен дизайн, съжалявам че не мога да я кача в реален размер   bouquet)

# 324
Киди, да ти е жива и здрава рожденичката!!!   bouquet

# 325
  • Оранжевата стая
Мармотка - и аз бях застрашена от тази процедура - вадене на зъб, но ми се размина.
По принцип би трябвало упойката да е специална за бременни - мапавестин или нещо от сорта беше.
За болките мисля, че само парацетамол е позволено и ако имаш близък хомеопат към когото да се обърнеш, също може да ти помогне с облекчаване на болката - примерно знам, че се използва арника монтана.
Добре че не се е наложило и антибиотици да ти изписва, защото при мен висеше тази вероятност и се радвам, че ми се размина.
Също така те съветвам все пак да се обадиш на твоя гинеколог - той най-добре ще знае какво да ти предпише в случая  Peace

# 326
Добро утро и от мен!
На мен също взеха да ми се схващат прасците Sad
Киди честито ти рожденничка

# 327
Киди, честита рожденничка , да ви е жива и здрава и да помага на мама с малкото бебче   bouquet

# 328
Добро утро и от мен,

Първо да честитя на Киди празника. Да ви е много здрава и послушна, щастлива и разумна рожденничката!

Мармотка, можеш да си купиш Тантум верде - промивка за уста. Изпробвано е от мен лично и страшно ми помогна, въпреки че бях скептична преди да пробвам. Има някаква лечебна съставка, която много облекчава, разрешено е за бременни и струва около 8 - 9 лв.

Мартеа, много се радвам, че си добре. Мислих те, но тези дни не съм писала, че съм в ужасно настроение, затова със закъснение.....

JJ и на мен точно вчера сутринта ми се случи същото, събудих се с крясъци, много гадно боли това схващане.

Спомням си, че вече попредъвквахме темата, но какво ще купувате като дрешки  за изписването? Особено тези, които чакат девойки ме интересува, защото на мен ми се иска да е нещо по - различно от стандартното плюшено/памучно гащеризонче.

Смилянова, това са добри новини, браво! Сигурна съм, че ще се оправи малката Софи, стискам палци да успеете с рехабилитации.

# 329
Киди ЧРД на малката ти кукличка   bouquet Да е живичка, здравичка, весело и безгрижно детство! А на теб още едно такова послушно детенце през юни  Hug

И на мен ми се схващат и изтръпват ръцете и краката всяка нощ  Shocked мн е неприятно, но е нормално. И всяка сутрин се събуждам с ужасно подути крака и ръце  #Crazy При вас как е? Лекарят каза, че още е раничко за това и каза да си следя кръвното, но то ми е нормално. Сега чакам да видим какъв ще е резултата от албумина  newsm78

Относно кг. съм +11 и направо не ми се коментира  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт