Баба Зима да си ходи надалече, ЮНИ чакаме те, мило бебче! - 16

• 19 865
  • 745
  •   1
Отговори
# 300
maretu  ,много благодаря,сега ще ги прочета.Може би е ставало въпрос,че ще се качват записки от лекциите на пощата ,но не съм разбрала.
Книгата на д-р Додсън,която също е качена на пощата е  много поучтелна и интересна,за едни ден доста страници прочетох неусетно Grinning
Лека вечер Hug

# 301
............................
Да питам тези от вас, които са в ремонт / предстои им / имат подобен бременелски опит: с разните миризми на материали, лакове и пр. как процедирате? Питам, защото новичката ни спалня все още мирише на лак, макар че едва се усеща (всъщност само аз я усещам) и все се тормозя да не му стане нещо на бебето. По цял ден прозорецът е отворен, но все пак. А ни предстои основен ремонт на кухнята и всекидневната и имам едно наум да се евакуирам, но то пък ще е само за през деня, да речем, за да избягам от шума и прахоляка. Но след като приключи, сигурно ще мирише... и съм много притеснена Thinking Опасно ли е, как мислите? Какви ли са рисковете?

maretu, и на нас ни предстои основен ремонт на кухнята и на терасата. Всичко друго ни е новичко след основен ремонт.  Flutter
Правим планове да се позатопли и да почваме. Сега все още мислим какво и как да бъде.

Не съм мислила за чистенето и мърсотията по време на ремонта. Но се чудя как ще се "обикалят" майсторите, особено с големия корем, живот и здраве, да им се сготви, сервира, отсервира. Вие гощавате ли ги?  Rolling Eyes

# 302
Но се чудя как ще се "обикалят" майсторите, особено с големия корем, живот и здраве, да им се сготви, сервира, отсервира. Вие гощавате ли ги?  Rolling Eyes
Аз си ги гощавам - той мъжът ми основно ще си работи (това му е работата и като работи някъде на частно обикновено не се храни там), а приятели ще му помагат за грубата работа и няма как. Иначе не виждам защо трябва да се гощават, освен ако не са ти приятели/познати.  

# 303
  • в белята
И аз мисля средата на март да боядисам хола ,че малката вече му нанесе щети ,а си представям след една година като има още един палчо  на какво ще заприличат стените.... #Crazy #Crazy #CrazyТогава ще се махна с малката на почивка за една седмица на Сандански ,а таткото да се оправя ,а свекито да чисти......... Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Другото ,което съм планирала е да си ушия нови калъфи за меката мебел и от тъй модерните калъфи за столове.

# 304
  • София
Здравейте момичета Simple Smile
Аз да ви се похваля, че днес най-накрая успях да си подам документите за шофьорска книжка  newsm44 . Отивам и гледам 15 човека на една тумба и нещо мърморят . Оказа се, че хората викали, защото трябвало да си вземат номерче, а автомата бил спрян и от 30 мин - нищо. Автоматът тръгна, взеха си номерца, взех си и аз, и понеже имаше 66 човека пред мен, реших да поседна. След няма и 5 минути идва едно момиче при мен и ми вика "Бременна ли сте? Елате на 32 гише." Взе ми номерчето и си влезе в офиса. След малко ми го върна и ме прати на друго гише направо да си подавам документите. Направо не можах да повярвам, но пък се зарадвах, щото столчетата не са им никак удобни в КАТ  Simple Smile и предпочитам да съм полегнала напоследък.
След един месец вече спокойно ще мога да се подвизавам по пътищата не само като пътник или пешеходец   newsm01  newsm01  newsm01.

За утрешната лекция в ЦУМ - там ще съм и ще се радвам ако се посъберем повечко.
Лека нощ от мен сладурки   sleepuu

# 305
Здравейте и от мен.Аз пак доста късно се включвам ама какво да се прави.Относно кг аз съм качила до момента 6 кг.Ремонт и ние ще правим но решихме да е след великден.
Аз също съм с дископатия и онзи ден не можах даже да стана.АГ ми каза че за момента нищо не може да се направи само повече да почивам и така.

# 306
  • в белята
Добро утро.
Ей няма такова чудо като хормоните...................... Sick Sick SickЦял ден не съм седнала покрай малката , към седем часа имах чуството ,че ще заспя права,ама я познайте дали заспах после като заспа малката в десет..........................нъцки..............както е видно се чудя какво да правя и изглед да заспя няма се едно съм пила няколко кафета наведнъж.......... Sick Sick Sick
На вас да ви се случват такива случки?

# 307
Добро утро, ето обичайното кафенце за деня:
.

Да ви е сладко!

Аз засега още съм +6, разредих витамините през ден (макар да не вярвам, че от тях се качва много).
Хубав ден тумбаци   bouquet

Последна редакция: пт, 26 фев 2010, 08:53 от Lorkaa

# 308
Добро утро Hug
Лорка, много си ранобудна

# 309
Добро утро и от мен!Аз днес сьм консултация,крьв,урина видеозон всичко.За кг сьм +15 .Цяло щастие,че още не ме е погнал крьста много лошо боли:(По време на бременност нищо не може да се направи.Хубав ден от мен:)

# 310
Добро утро Hug
Лорка, много си ранобудна

Малката е на градина и ставам да я оправя. После не мога да заспя  newsm78

# 311
Добро утро!

Ние само ще ударим един латекс на долния етаж, живот и здраве, но по принцип това го правим всяка пролет. Иначе имаме още много работа по къщата, но то е основно по двора и имаме да оправяме още един етаж - това обаче, категорично ще е по-нататък. Вече 7ма година все сме в ремонт (и мъжът ми прави всичко сам, с помощта на баща си) и съм алергична към тая дума. Но с къща е така - тъкмо оправиш едно и излезе друго...

Моничка, дъщеря ми се казва Теа, и за мен има много музика в това име Heart Eyes Освен това има много хубаво значение.

# 312
Добро утро!
И ние както всяка година ще правим освежителен ремонт, но тази година предвид, че имам повече свободно време, съм натоварена със задачата, как ще изглеждат стените. Решили сме този път да не са едноцветни, а да има и някакви мотиви. Така, че в мои ръце е какво ще бъде сътворено   smile3521
Иначе освежителните ремонти сами си ги правим. ще видим дали и тази година ще се справим, предвид тумбака ми.
Хайде хубав и слънчев ден ви желая!
 Ставам да оправям и после изчезвам на кафенце при една приятелка и една двумесечна сладка госпожичка.  Heart Eyes

# 313
Събудих се с ужасен писък на уста. Схвана ми се прасеца на два пъти. Почна се!  Sad

# 314
Добро утро.
Днес моята дъщеричка става на 2г. пожелавам си да ми е жива и здрава и да е все така  послушна.

Общи условия

Активация на акаунт