Баба Зима да си ходи надалече, ЮНИ чакаме те, мило бебче! - 16

• 19 751
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
добро утро
аз от днес съм си вкъщи, но пак се ококорих рано рано

# 616
Добро утро, момичета !!!!
Днес почерпката е от мен Simple Smile Моят мъж има рожден ден днес  Heart Eyes

dion, радвам се за добрите резултати, от тук нататък само хубави неща Simple Smile
Ние вчера бяхме на котролен преглед в Шейново - нашата госпожица ще я правим манекенка - върви слабичка и с дълго бедро, така каза доктора  Grinning Grinning Grinning

Сега отивам да си допия кафенцето и да се стягам за лекцията в МОЛ-а Simple Smile
 Hug

# 617
Etka_koketka,честит ти рожденик. Да ти е жив и здрав и много много добър тати  bouquet

# 618
Добро утро   food010
Etka_koketka да ти е жив и здрав рожденника и да е най щастливият татко на таз малка манекенка  Laughing

Кремс честити ти сини гащички , радвам се, че и твоето майчинско усещане и желание се сбъдна  Hug А за магнерота предполагам че по тази схема трябва да го пиеш до краят, понеже аз един месец пиех 3х2, а до края съм на 3х1, но следващият път го питай за всеки случай. За но шпа немога да коментирам понеже не ми е изписвано.

Златната бързичко да се оправяш  Hug Можеш също да пробваш и с тампони в носа и ушите, напоени в по силничка ракия.

Лек ден!

# 619
Etka_koketka , честит ти рожденник, да ти е жив и здрав и много грижовен татко   bouquet

Момичета сега се замислих, другата година през юни ако все още си пишем в наша тема (за което силно се надявам) , всеки ден ще си имаме празник . Даже още от май ще почнат нашите принцове и принцеси да си имат РД , та чак до юли  newsm44

# 620
ДОБРО УТРО !  food010
Кремс честито миличка много се радвам че ще имам каквото ти си искаше бебече!Честито ти момченце! sling
Feichkata това го правя от снощи и май има ефект,като че ли носа ми е по добре! Hug
Etka_koketka , честит ти рожденник!

Последна редакция: вт, 02 мар 2010, 09:17 от zlatnata

# 621
Честита баба марта и мен!
Аз съм си избрала за ден 21ви, всяка година си избирам тази дата незнам защо така съм решила  Laughing

И аз всяка година си избирам 21 и все е лошо времето  newsm78, но тая година пак тази дата ми дойде първа в главата.

Последна редакция: вт, 02 мар 2010, 10:07 от ANDJELINA

# 622
  • Пловдив
Добро утро, сладури!
Ама че ужасно мрачно и валежно време, само за спане, а трябва и да се поработи малко  Rolling Eyes

Etka_koketka, мерси за почерпката, да ти е жив и здрав рожденика и да те слуша и с двете уши.  nbirthday   ura
Dion, браво на теб  Hug
Кремс 82, честито, най- после разгадахте тайната Simple Smile. До средата на месеца и аз ще ходя на консултация, та дано и нашето бебче са покаже, иначе ще е пълна изненада за нас. - но каквото дойде, все ще си го вземем   Laughing newsm03  newsm30
Златната, оздравявай бързичко  Peace

# 623
  • Бургас
Добро утро!

Etka_koketka, честит ти рожденик!   bouquet Да е жив и здрав и много да помага!

Кремс, честит син щъркел!Знам колко силно се надяваше. Grinning За магнерота трябва да питаш лекаря си.Аз предната бременност ги пих до началото на 9 месец.Сега не знам до кога, но сигурно пак толкова ще е.

dion, браво за добрите резултати!  Hug

Лорка, трудно решение ти предстои.Аз не бих го пуснала моя, но не заради бебето, а просто от страх ще се побъркам докато е там.С някоя от бабите си като е ми е притеснено, а пък с учителките съвсем.Но дъщеря ти е по-голяма все пак, а и познаваш учителките.Ако мислиш, че можеш да им имаш доверие я пусни. Peace

Софи, честита количка!  bouquet Пропуснала съм каква е? Аз сега се навих да си купувам като твоя шезлонг, но не мога да го открия в Бургас, а ми се искаше да го видя на живо.Но има още много време, по магазините ми казах да проверявам периодично, ако не се появи ще го поръчам.

# 624
Добро утро и от мен.

Etka_koketka Честит ти Рожденник, да ти е жив и здрав!
nikolovi аз също се надявам да пишем в темата и само хубави неща да има!
Кремс честити сини гащи!
dion радвам се за теб!

Аз за пола ще чакам още, на 19-ти съм на ЖК. Важното е всичко да е ОК с бебо.
Малката днес си е с мен в къщи, ще имам компания и то най-приятната  Simple Smile

Мислех да дойда и аз на лекцията, и то за да се запознаем, но следващия път, а и времемто е  Sick
Хубав ден момичета и чакаме инфо от лекцията. Heart Eyes

Мария♥ имам чувството, че по-трудно решение не се е налагало да вземам. Аз не искам да я пускам, със сигурност няма да мигна и секунда и ще звъня по цял ден, но тя много иска, говорят, коментират в ДГ и тя много силно се е навила. Уф не зная, дано да се поразубеди и позабрави с течение на времето в което не вярвам.

# 625
  • Варна
Добро утро, тумбачета!
Аз днес от 15 ч. имам среща с бебо. Нямам търпение!  После ще докладвам. За първи път тати Драго няма да е с нас, че е работен днес...
За раждането мисля постоянно, но още не съм се насочила 100 % нито към лекар, нито към болница.

dion, радвам се, че резултатите са в норма! Кой е твоя лекар във Варна? Още малко остана и ще си тук. Ще се радвам да се запознаем.  Hug
Честити колички на Мария и Софи!  Hug
Лорка, наистина дилемата е голяма... Аз лагер не съм пропускала и бих искала детето ми и то да е така, ако има желание за това, разбира се. За първи път отидох в 3 клас. До преди това само на кратки екскурзии или на зелено училище с много учителки. В детската не съм ходила никъде.
Кокетке, честит ти рожденик!   bouquet

# 626
  • Пловдив
Добро утро тумбачета.Благодаря ви,че ме отразихте  Hug Hug Hug А за Магнерота май наистина ще трябва да питам лекаря.Мразя да пия лекарства ама няма как ooooh!

# 627
Добро утро и от мен,
Етка, Честит Празник на рожденика, да е жив и здрав и да те носи на ръце!!!!

Аз сега проверих дали случайно не са качили резултата по-рано, и сега съм в шах, има качено нещо, но в таблицата няма стойност и се чудя дали това означава, че нямам антитела, но щеше да има поне нула или друга стойност, а то има по една точка.

Мисля, че още не са качени, но за да не дерзая ще звъня след малко в лабораторията да питам.

Дион, честито миличка, никакви лощи резултата виче не позволявам на никой Peace Искам само хубави новинки, да се зареждаме положително и да чакаме юни с усмивка и без притеснения.

Кремс честити сини гащи!

Да питам мамите , които ще раждате секцио, кога мислите да посетите болницата, в която ще раждате? Аз мисля след като ми дадат 45 дневния болничен, тогава да намина и да видя как стоят нещата.

Искам да купя протектор за матрака на бебешкото креватче, но досега не съм ползвала никакъв, бихте ли ме ориентирали към кои да се насоча, марка, ако има разновидности, кои са за предпочитане.

Днес  ще се отдам на подреждане на стаи, но ще хвърлям по едно оченце и тук. Намислила съм да пробвам един Дамски каприз, дали ще ми се получи, че ме зарибихте с тези сладкиши. Аз все по соленкото, но за домашните ще го спретна, стискайте палци да стане, че напоследък нищо не ми се получава.

А и това време,  няма да се излиза навън днес. Sad
Дано поне  да дойде пратката , ама се съмнявам...Поне да се нарадвам на бебешорски дрешки.

Цунки на всички и лек ден

# 628
Добро утро тумбачета!
Етка Кокетка да ти е жив и здрав рожденника!

# 629
Аз да се похваля-ще си имаме момченце  newsm44 newsm68 newsm44.Толкова съм щастлива.Таткото пя и игра като излязхме от кабинета yesyes
Киди ще помоля за един  stork-boy
Гадното е,че имам контракции.Изписаха ми Но шпа и Магнерот три пъти по едно.Дано всечко е наред.Забравих да питам лекаря колко време да ги пия по тази схема.Момичета,които сте ги пили по колко пиете?
Kalimana днес Велевски се държа супер.Беше много весел и се бъзекаше.Кръв ще ми вземат другата сряда,че тогава ще ми удължават и болничния.
Zlatnata оправяй се бързо  Hug

първо добро утро!!! kaffeetrmker_2

кремс - много се радвам ,че бебчо вече се е показал  Wink
а за магнерота и но шпато аз ги пия от началото на бременността  без да имам проблеми ,за всеки случай
до четвъртият месец ги пиех така:магнерот 3*2 ,а но -шпато  3*1.след това аз сама си намалих магнерота на 2*2 (бях чела някъде ,че от него много мами раждали след термин ,а не ми се иска да се мъкна много много .Каката я родих 17дена по-рано и си беше съвсем добре  Flutter).Сега го пия когато се сетя ,а но -шпато ако имам някакви болки   Peace

Етка Кокетка да ти е жив и здрав рожденника!

Общи условия

Активация на акаунт