Хващай си багажите, децата, за ТЪРГОВИЩЕ запрашвай със колата

• 33 923
  • 732
  •   1
Отговори
# 150
  • до една звездичка
newsm44 newsm44 newsm44 купихме си обувки от Дайхмаааан!!!

Вече ми се превърна в предпочитан магазин за детски обувки.

# 151
Браво на вас... Peace Как вървят там цените на детските обувки ,много ли са скъпи или...?Не съм се заглеждала ,като съм влизала гледам все за мен... Grinning

# 152
  • до една звездичка
Браво на вас... Peace Как вървят там цените на детските обувки ,много ли са скъпи или...?Не съм се заглеждала ,като съм влизала гледам все за мен... Grinning

Ами, има за всеки. Общо-взето, са разделени на две групи: такива от по 20 лв. и такива от 60 лв.  Mr. Green
Но тези от 20 не са въобще лоши. Не приличат на залелите Вароша, например, макар че също пише, че са Китайски.

Ама що ли не взема да ги снимам... Ето ги:

Последна редакция: нд, 21 мар 2010, 18:41 от ٠•● Dega ●•٠

# 153
Дега, много са сладурски обувчиците!
На Сисито още й стават есенните, така че направо сандали ще купувам след месец-два. На бате Дани обаче вчера купихме маратонки. Той си ги избра. Много се радва, милия, защото отзад са имитация на пружини, въобразява си, че повече скачал с тях.  Laughing

# 154
٠•● Dega ●•٠ ,обувчиците са много хубавки . Peace
Dandi ,щом сам си ги е избрал и му харесват....супер ,ще си ги носи с кеф... Peace
Ето кафенцето....

Днес се очертава много слънчев ден....ден само за разходки.... Grinning.Кога ще правим събирачка вече се постопли?Къде се губят всички тия дни...вярно хубаво време ,ама вечер по едно редче да драснат..... newsm78.

eli_su,stefinka,mimoletka,LaMariposa,van4eto_02,dida1001,ани станчева,isana84,InaD,lina1313,Neri,Su Arzu,B_RaiA_T,R&B&G,megan4o къде се губите  newsm78.Ако правите нещо интересно казвайте идеи...и ние да разнообразим малко... Wink

Хайде лек и слънчев  ден момичета... Hug.

Последна редакция: пн, 22 мар 2010, 10:08 от merydit

# 155
Еее, merydit, на такова време седи ли се вкъщи пред компютъра Laughing. Откакто се оправи времето нашият юнак спи и през деня - не му стигат силите да обикаля целодневно. Новото при нас е, че вече е захранен и с трева. Докато се усетя и няколко стръкчета стърчаха от устата му hahaha

# 156
# 157
  • до една звездичка
Ей, ама като изчезнете значи всичкииииии...... ooooh! Къде сте, бе хора? За вас студ няма ли? Laughing

Майтапя се.  Wink Кажете ми, мацки, виждал ли е някой някъде купешки сок/компот от дренки?  Rolling Eyes

# 158
Да ти кажа не съм се заглеждала...,но може и да има в Кауфланд.... ThinkingСега като се замисля ,дали веднъж преди доста време не мярнах в СВА...,но пак казвам не съм сигурна.Най добре от някоя баба. Peace

# 159
Здрасти, майчета! Не влизам вече често, че много се моря с дребното. Сега по разходки, пък и у дома, не се спира. Active Baby отвсякъде!  #Crazy
Дега, аз бях харесала абсолютно същите обущета за Мимка, обаче нямах търпение да изчакам няколко дена, да отидем с колата до Кауфланд и купих от центъра едни за 14лв. Съжалявам ужасно! Добре, че няма да ги носим много, защото скоро ще се минава на сандали, но вече няма да правя тази грешка. В Дайхман обувките наистина са много добри. Може пак да са китайски, но са по-добри. То всъщност повечето маркови дрехи по света са си произведени в Китай, Индия и др. подобни, но с по-качествени материали и с по-високи изисквания. Пък за сока от дренки,  Joy и вие ли оцапахте положението?   Joy Най-добре търси от бабите по пазара, че в магазините и да има, не се знае има ли дренки вътре. Чай от шипки, с повечко шипки, също много помага. Дано да намериш!
Хайде, пожелавам на всички пролетно време и настроение и много цветни мечти!

# 160
Днес е Благовещение.Честит празник на всички именници  bouquetДнес празнуват и майките,така че мили момичета,честит празник и нека бъдем най-добрите майки за своите рожби  newsm51

# 161
  • до една звездичка
Мацки, знае ли някой колко по-рано трябва да се задвижат документите за подмяна на лична карта, например?
Моята изтича през май и се чудя дали не е време да ходя У меверетУ...  newsm78

# 162
  • София
Те май от понеделник започват да приемат документи за новите лични карти. А като че ли казваха, че ЛК ще важи до 6 месеца след изтичане на срока, т.е. за теб някъде около ноември май се пада  newsm78
Е, ако излизаш в чужбина няма да можеш с нея след изтичане на срока, а с международния паспорт.

# 163
  • до една звездичка
Те май от понеделник започват да приемат документи за новите лични карти. А като че ли казваха, че ЛК ще важи до 6 месеца след изтичане на срока, т.е. за теб някъде около ноември май се пада  newsm78
Е, ако излизаш в чужбина няма да можеш с нея след изтичане на срока, а с международния паспорт.

O, ако е така, няма да бързам значи.
Мислълта ми беше да няма някакви санкции, ако не я сменя навреме.

Благодаря!

# 164
  • София
Е, може би ако са минали и тези 6 месеца след изтичането на срока  newsm78

Виж тук може би са написали и това. Аз имам още 4 години и не съм се заслушвала много-много в информацията Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт