Хващай си багажите, децата, за ТЪРГОВИЩЕ запрашвай със колата

• 33 923
  • 732
  •   1
Отговори
# 285
Дега ....Ла Марипоса е права...тук няма да намериш това което търсиш. Peace
За паниара...чух ,че откриването ще е понеделник ,май ансабъла ще участва ,но какво ще има още не знам.Не ти помогнах много... Joy

# 286
  • до една звездичка
Намерих, намерих, намерих!!! newsm44 И то не един, а два, които ми харесаха много, чак се чудих кой да взема. Thinking Макар че цената и на двата беше горе-долу колкото на един от тези, които гледах вчера!

Голям късмет извадих днес! Първо се ръгнах в един магазин на центрото, в което харесах горе-долу един панталон и го взех, нищо, че ми беше малко широкичък в кръста, но реших, че друг да намеря е абсурд след вчерашното търсене. 42 лв.

После се гмурнах в заветния магазин и там харесах цели два! ooooh! И срам-не срам се върнах в първия и като някоя гитана  Embarassed помолих да го върна! И о, чудо - продавачката се съгласи! Може би защото и бях станала симпатична заради това, че Стела беше изпълнила цял репертоар песни и танци на народите, докато ме чакаше първия път да меря. Crazy Та така, вяра не губете! И тук има - стига да имаш търпение. Mr. Green

За панаира: сводка "от извора":
--------------------------------------------
10 май (понеделник)

09:30 - Откриване в общината;
10:00 - НФА "Българе" и предст. групи от културни институции и училища, пл. Свобода;
12:00 - Откриване на изложението в галерия "Н.Маринов";
15:00 - Майсторско управление на ретроавтомобили в района на изложението;
20:00 - Концерт на НФА "Българе" и фойерверк шоу, Борово око;

# 287
  • Варна
Здравейте., отдавна не съм писала но сме все навън с децата 1swing
За гергьовден отскочихме до Търговище за погребението на едно агънце smile3521
Сина ми остана с баба си за панаира, ние сигурно в петък пак ще си дойдем. Ако измислите някоя събиранка свиркайте овреме.
Хубава и мнооого шумна седмица ви желая.

# 288
Привет!Как сте момичета..на мен малко ми е тъпо,сигурно е от времето...
Или от факта,че свекито пак ме изнерви..както и да е..набрах ви малко цветенца
  Heart Eyes

# 289
Здравейте девойки  Grinning

Меганчо хич не и се връзвай  Hug...,като вземе да ти мрънка или и кажи направо ,че не си съгласна и точка по въпроса  Naughty Crossing Arms..или и се усмихвай  Grinning...да и покажеш ,че не те интересува в момента това.Трябва да си спокойна и весела по време на бременността...е може понякога да се изнервиш леко ,но като цяло тези неща да минават покрай ушите ти... Peace
Благодаря ти за цветенцата... Peace

Момичета да ви почерпя виртуално днес имаме месечинка ставаме на  7 месеца... Grinning

Хайде уговаряйте се кога ще се виждаме....дано си дойдат всички сега за панаира и да се съберем на по едно кафе/пък който иска и бира  Wink/.... Peace.Лек ден за сега ..по късно пак ще се включа.... Grinning

Редактирам:
Малеее как сме пропуснали големият мъж ,който е станал на една годинка.... ooooh!..на патерици ,както казва Мимолетка...
Честит Рожден Ден на Деян!Да е живо , здраво  и много щастливо дете за радост на мама и тате!
Подаръче за детенце...

Букетче за мама...

Последна редакция: нд, 09 май 2010, 11:46 от merydit

# 290
На голяма патерица искам да честитя първият рожден ден на Деян
Пожелавам на малкият мъж здраве и много щури игри!Да расте умен и щастлив,да има едно прекрасно детство и винаги да е гордост и радост на мама и тате HugОсвен това честито  свето кръщене  bouquet Нека Бог винаги да го води към правият път ! А това е за мама

# 291
Меридит,честита месечинка на малката принцеса Още малко и вече няма да е бебе Wink наближава годинката Hug
За срещата какво става,ще има ли newsm78Много ни куца организацията,ама много Tired Хайде,казвайте кога ви е удобно NaughtyАз съм лесна,нямам претенции за ден и час,така че вие сте на ход Hug

# 292
  • Варна
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА ПРИНЦЕСАТА НА МЕРИДИТ.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДЕЯН НА ПАТЕРИЦИ. МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ ИМ ЖЕЛАЯ.
МЕГАНЧО кви свекърви,кви нерви, кви пет лева. Я не и се връзвай-усмихвай се и кавай да МАМЕ добре МАМЕ, свиркай си и си прави квото си знаеш Mr. Green

# 293
Мимолетка благодаря ти  Hug
Наистина ни куца организацията.... Crossing Arms
Ами нали някои ще си идват към края на седмицата ,да кажат кога и по тях да се организираме. PeaceТо пък те може да сидват заради панаира и тогава гостита ,роднини ,за нас няма да имат време..,но нека кажат те и решаваме .Пък ако трябва само двете ще ходим..... hahaha Joy Joy
Макар ,че Ла Марипоса,Ванчето 02 ,Меганчо те са тук....Ани Станчева май е още тук newsm78...така ,че ще се съберем.... Peace

А така Нери.... Peace...благодаря и на теб... Hug

# 294
Честит рожден на малкия голям мъж Деян

Честита месечинка на мъничето на Меридит

Нека са здравички и малко палавички. И за майките им

# 295
Честит рожден ден на Исмаил на eli_su!
Да е живо и здраво детенцето ,много щастливо за радост на мама и тате!
За детенцето...

букетче за мама....

Хайде както се казва....честит ви панаир народе... Wink Peace

# 296
А сега да почерпя за моето малко, заповядайте

Меганчо аз лепнах варицела в шести месец от бременността, след хиляди притеснения ми се роди живо здраво момченцето, така че споко. За срещи свиркайте. Хайде хубав ден, че рожденника ме вика
Меридит изпревари ме

# 297
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  НА ИСМАИЛ НА  ЕЛИ_СУ. ДА РАСТЕ ЗДРАВО, ЩАСТЛИВО И УСМИХНАТО ДЕТЕНЦЕ
Моето момченце вчера не са го спрели локвите да обикаля по центъра hahaha
Ако видите едно русичко, много бъбриво и неспиращо на едно място момченце- това е моят син Joy Joy Joy

# 298
Хайде и аз на патерица да почерпя за първата годинка на Део - с извинение за огромното закъснение и благодарности за пожеланията! Всъщност, поводът е двоен - вече си имаме християнче!

# 299
Добро утро  Grinning

Как сте днес момичета ? Grinning

Кафенцето...кой каквото иска да взема... Wink

Сега тъй като сме много несериозни Wink...                           обявявам:

Среща :                                        Ден-Петък
                                                                                        Час-13.30ч.
                                                      Място на събитието-пред Театъра

До утре вечер 18ч. се приемат желаещи за срещата.Давайте искам ентусиазъм. Peace

Ако вали....се отменя,защото аз ще съм с малката и няма как с нея ако вали. Peace

Хайде сега на панаир ,че май ще вали... Joy

Последна редакция: ср, 12 май 2010, 13:58 от merydit

Общи условия

Активация на акаунт