Хващай си багажите, децата, за ТЪРГОВИЩЕ запрашвай със колата

• 33 923
  • 732
  •   1
Отговори
# 360
Честито на малката принцеса на Ванчето_02!Да е расте живо ,здраво и щастливо дете за радост на мама и тате!
подаръче за детенце....къщичка за кукли...

букетче за мама....

и бутилка вино за тате....

Весело изкарване на рожденният ден... Peace

# 361
Добро утро мацки! Днес пак ще е голяма жега.. Simple Smile

# 362
Здравейте... Grinning
Меганчо,защо ни изкушаваш с тези вкусотии..моля само кафенце за мен... WinkТи как си?Много не се показвай тия дни навън ,че наистина е много топло... Hug

# 363
Здрасти, мацки и от мен! Меганчо, мерси за почерпката, ще се възползвам... Аз тъкмо изкъпах малката в банята без корито за първи път. Права под душа. Вчера й купихме едни джапанки, те се оказаха писукащи и мойта пъзла ги обу и като изписукаха избяга и се скри зад гардероба  hahaha  В последно време е научила какво е "тах" - страх и сега казва, че я е страх от всичко непознато. Бяга, хленчи и се крие. Започна от всичко да се страхува, дано да е само период, че не иска никъде сама да ходи. Най-много я плашат сенките вечер, направо ме побърква  #Crazy Ама аз съм си виновна, защото аз я научих. Една вечер както си седя на леглото и гледам през средата на килима препуска едно огромно стоножище и като се развиках, паникьосах всички. Ама какво да правя като изпитвам ужас от такива многокраки гадинки  #Crazy
Днес сигурно ще излезем надвечер, че е много топло. Хайде приятни разходки!
Скоро пак трябва да направим срещичка, че последната много ми хареса, само дето много хора липсваха, но всеки път все някой ще се присъединява, надявам се!  newsm51

# 364
Меганчо помагай...нали ти живееше близо до Зл.Рибка или бъркам  newsm78?

# 365
ЧРД на Ники с малко закъснение  Hug Hug Hug
Голяма да порастнеш Ники  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Тук съм - казвайте кога е срещата?

Hug Hug Hug

# 366
  • до една звездичка
Тук съм - казвайте кога е срещата?

Hug Hug Hug

Хади де!
Тоз път и аз съм на линия! Wink

# 367
Мамчета,аз пак да ви питам нещичко ей тука...ако родя по-рано, дните, останали от 45-дневния болничен после вземам ли ги към майчинството или не..или пък ако пренося и родя по-късно ? Нещо хич не ми е ясно.. newsm78

# 368
Меганчо ,мисля че си взимаш  всички дни ,нека някой по компетентен се изкаже по въпроса...,че на мен от тоя жега само бири са ми главата... hahaha Joy Joy Joy/майтапя се/
Среща кога?

# 369
Меги, приспадат се дните от болничния  Peace

Казвайте вие кога да е срещата, че за мен е все едно - ще се съобразя с вас.

Hug Hug Hug

Мери, назначавам те отговорник  Laughing - казвай кога и къде  bowuu

# 370
тоооооолкова е горещо..я да пийнем по едно студено чайче

# 371
Аз предлагам срещата да е през седмицата, аз в почивните дни винаги съм заета със семейството...няма как! Но все пак не сте длъчбни с мен да се съобразявате. Може и двата варианта, пък кой когато може....    bouquet

И от мене се почерпете по една разхлаждаща сангрия:

Последна редакция: сб, 29 май 2010, 17:08 от LaMariposa

# 372
Отговорник...казвате... Wink
Добре предлагам тогава да е на 1.06 денят на детето  Grinning...само ,че ви предлагам да е сутринта към 10ч ,защото после става много топло...и слетобед много от децата вече спят... Peace
Значи...
Ден: 01.06.2010г
Час: 10:00ч.
Място: Пред театъра
.

Приемат се заявки за присъствие до 31.05.2010г...21ч.... Joy

# 373
  • до една звездичка
Бива, бива....
Хем ще `фърлим око на някоя програмка, нещо ако има... Thinking

# 374
Там съм  Hug Hug Hug