Хващай си багажите, децата, за ТЪРГОВИЩЕ запрашвай със колата

• 33 923
  • 732
  •   1
Отговори
# 600
Абе, май е мойто ненадписаното    Blush Blush Blush

# 601
ох, аз съм объркала албума doh след малко ще кача в правилния  Peace

# 602
Мили, мами, Меганчо и бебето утре ги изписват! Оказа се, че в последния момент са решили бебчо да се казва Емил и така ще остане. Чувстват се добре, опитват се да се кърмят. Това е новата информация, която научих. Мама Меги се надява като се прибере да успее да метне някоя снимчица тук.  Hug

# 603
А бе, хора, сама ли ще си пиша тука!? Я малко по-съвестно да се отнасяте към търговищката тема!  Hug
Ето ви кафенцето за днес от мен:

Ох, да ви се оплача. няма покрай мен кой да ми обясни с подробности как се прави домашно сирене, обаче аз реших да се пробвам да си направя, защото умирам за прясно сиренце. Гледала съм баба ми как го разбърква топло с маята за сирене, как като стане на парцали го слага в цедилката и така. Взехме мая, подготвихме се, ама поне да бях се сетила тука да попрочета малко по въпроса. Нищо не стана, стана като рядко кисело мляко, маята изобщо не хвана, защото имало основно правило, ама аз от'де да знам. Млякото ако е за кисело мляко се вари и се охлажда до 37-38 градуса, а ако е за сирене не се вари, а само се затопля до толкова. Пък аз го сварих и те сега, 5 литра кисело мляко.  #Crazy Сега ви оставям, че ще ходя да правя нещо от това мляко, жал ми е да го разваля и да го хвърля   chef  bouquet

# 604
Здравейте,мацки,ето ни и нас  Simple Smile
Благодаря за пожеланията,много сте мили!  Hug
Малкия е добре,кротък за сега(да чукна на дърво  Simple Smile)
Само зор си имаме с това кърмене... ooooh!
Качих снимки в албумчето,сега ставам,че трябва да се храним  Heart Eyes

# 605
  • до една звездичка
Браво, Меганчо, че сте добре. Ще се справиш и с кърменето. В началото наистина е трудно, но всичко си идва на мястото след време.  Peace

Мацки, някоя от вас не ще ли да се присъедини утре към нас на басейнче? Да сме компанийка?  Rolling Eyes Не, че е празно де, ама все пак ... по-весело е като си се знаем.  Wink

# 606
Здравейте мацки,сега се прибирам...от Варна морето и сините вълни... hahaha Joy.....
утре ще правя колажа ,така че който качил ...който не здраве да е... Peace

# 607
И аз се върнах снощи от моренцето GrinningБяхме на Слънчев бряг,но обрисахме и Св.Влас и Обзор,абе големи разходки Grinning И времето уцелихме и квартирата беше 6 и компанията ни...Ходихме без малката,че и ние да починем,а нея ще я водим по нататък.Запознах се и с една мама от другата отчетна,където пиша,оказа се толкова готина за колкото я мислех Grinning Ще кача и снимки по-късно smile3509
Меганчо,много е сладък Емо Heart EyesА за кърменето ,не се притеснявай,ще се справиш PeaceАко искаш мога да те свържа с консултант по кърмене,една много готина мама от тукашните форуми,която с удоволствие ще ти даде съвети Hug

# 608
  • до една звездичка
Момичета, вижте какво интересно нещо намерих тук:
Гласувайте и вие за символ на града.  Simple Smile

http://simvoli.hitarpetar.bg/results/trgovishche

# 609
Гласувах за Борово око Peace
Айде де,що не пише никой тук? Ето да видите снимки от морето ни http://malenabel.snimka.bg/sea/lyato-2010.519525

# 610
Страхотни снимки Мимолетка Peace...виждам ,че сте си изкарали супер... Peace

Колажа е готов ,нищо особено не стана...,само Стефинка да ми каже кога ще е в скайп ,за да и го пратя... Grinning

# 611
Здравейте,момичета ,влизам за малко да се разпиша(или по-скоро да се оплача)-това с кърменето никак не ни се отдава Tired
 LaMariposa ,може да се наложи да помагаш.Слагам го да суче-той реве,върти се и нищо,така по 15 мин на гърда.После се цедя-пуска супермалко-15-20 мл общо от двете гърди и затова се налага да го дохранвам,а той си е лакомник.Гадно ми е,защото изобщо не иска суче,а дъртите в нас си мислят,че нарочно не го слагам..само нерви..иначе си ми е послушен,вече и къпането започва да му харесва  Simple Smile

# 612
Megan4o, да не би да си със плоски зърна...опитай със силиконови ако е така. Или му капни малко мляко в устата като започвате/може би вече си опитала/, да знае за какво иде реч, незнам какво друго да те посъветвам.. Дано скоро засуче Peace
Мимолетка, снимките са страхотни Wink..и ние сме се замислили да прескочим за един уикенд, а ако стане после и за по- дълго. Че и с децата..направо незнам ooooh! И като търсим в нета нещо подходящо и все си мисля, че след тия дъждове сигурно ще е пълно със комари..Я кажете, който е ходил, има ли такова нещо?
Хайде лека вечер от мен Grinning

# 613
  • до една звездичка
Слагам го да суче-той реве,върти се и нищо,така по 15 мин на гърда.

Може да са колики. Стела беше същата.   Confused
Включително и фазата с мрънкането беше така и при мен. Как можело едно бебе да се насуче за 5 минути, не съм я държала правилно, гърдата не била еди къде си...
В едно се убедих - ако ти не си спокойна, докато кърмиш - няма да се получи! 100% е сигурно, че и бебето го усеща. Моят съвет е, когато кърмиш, да сте сами в стаята.
Аз тъкмо свикнах и взе да ми става приятно (щото в началото си беше мъчение) и кърмата ми спря на 3-тия месец.
Но дотолкова се бях стресирала в началото, че щом започнех да кърмя, абсолютно винаги ме засърбяваше носа!  ooooh! И не смеех да се почеша дори, от страх да не трепна и да "разваля магията!"  Crazy

Последна редакция: чт, 22 юли 2010, 22:16 от ٠•● Dega ●•٠

# 614

Общи условия

Активация на акаунт