megan4o то лекове май много има, но какво ще ви помогне на вас... С Криси какво ли не бях пробвала - не и не, ревеше та се късаше... бях изкупила каквито капки и чайчета бях намерила, нищо не помогна
. Любо като че ли по-леко го изкара - на него само еспумизан му давах, чай не искаше да близне и му топлех коремчето със сешоара. Като по-голям му бяха изписали капки био-гайа, че май се бяха върнали коликите и му беше добре с тях. В общи линии топлиш коремчето, правиш масаж (ако не се лъжа беше по час. стрелка), даваш капки каквито сте се разбрали с педи и се въоръжаваш с голяяяямо търпение и здрави нерви 
Като ви чета се успокоявам, че имам едно много добро момченце или аз съм ужасно търпелива
. Е, и той си показва рогцата, но все си мисля, че е в рамките на нормалното
. Мен по-скоро вече голямата започва да ме притеснява, че е тръгнала здраво към пубертета За среща - когато кажете. Ние сме навън между 10 и 12 предиобяд и след 17:30 вечер. С тези жеги дори и по-късно понякога... такива надежди ми вдъхна хладното утро, но не би
А и толкова ми тече, че трябва един камион превръзки да взема със себе си, уфффф, мразя тия женски работи, ама на, като съм жена
но най - добре да е сутринта, че тия жеги ще ме уморят вече
ако не-ще пробвам вашите методи 

то е хубаво да се изкара, но лошото е, че и аз не съм я карала, че и с бебето незнам...дано ни се размине