Хващай си багажите, децата, за ТЪРГОВИЩЕ запрашвай със колата

• 32 876
  • 732
  •   1
Отговори
# 45
Честита баба Марта и от мен!

# 46
Честита баба Марта и от мен!

# 47
  • Варна
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА.МНОГО ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ, КЪСМЕТ И БЕРЕКЕТ НИ ДОНЕСЕ НА ВСИЧКИ

Успешна седмица и късметлийски месец ви желая.

И да не забравите да си изберете ден от месеца- моя е 4 щото на 4 съм родена

# 48
Здравейте,мами,и аз съм от Търговище,много ми е приятно да съм сред вас! Simple Smile

# 49
Честита баба марта Търговище!!!
 Hug Hug Hug

megan4o, добре си ни дошла   bouquet
Напиши нещо за себе си.
Виждам лентичката - първо детенце ли ти е?
 Hug Hug Hug

# 50
megan4o добре дошла... newsm51

Гледам момичета новото предаване ...България търси талант....малеее ,като гледам от сега доста "таланти" ще има...много е забавно  Joy

Редактирам:
В началото беше доста забавно,очаквах повече неща...,като че ли повече беше да дават физиономиите на журито....и реклами newsm78.Вие какво мислите....най -харесвам Music Idol  Peace

Последна редакция: пн, 01 мар 2010, 22:52 от merydit

# 51
Добро утро на всички!

Да,това ми е първа бременност след 4 г. чакане и сега с таткото много се радваме.Досега ходих на консултации при д-р Иванов в Омуртаг,но мисля вече тук да се преместя и се колебая между Димитров и Арнаудов..Можете ли да ми препоръчате някой,ще съм ви благодарна! smile3525Между другото казвам се Меги

# 52
Здравейте  Grinning
Приятно ми е Меги ,аз съм Мария  HugБлагодарско за кафето.... Peace
Радвам се за теб..пожелавам ти леко бременеене. HugАко питаш мен за доктор,се насочи към Емил Абаджиев,за мен той си е добричак.Чух някои неща наскоро за Дарин Димитров,което разбира се може да не е вярно...,но все пак си имай едно на ум...,че си гледа работата вече малко през пръсти.Арнаудов....голям шегаджия,доктор..да добър....,но след време пак ще избера Абаджиев. PeaceВсе пак това е твое решение и ти сама ще прецениш.Нека и другите майчета кажат мнението си..пък ти отсей... Peace
Работиш ли ?

# 53
Благодаря ти,Мария,аз работех в  едно барче до края на януари и от февруари съм в болнични..бързо се изморявам и не мога вече да тичам след всеки,така че вече не работя..

# 54
О да най -важното е почивката , спокойствието и усмихнато лице ,по време на бременеенето Peace.
Днес пак няма излизане....все така дъждовно ли го дават тия дни.... newsm78?
Аз кога ще си раздавам мартеничките  Joy Joy

# 55
  • до една звездичка
... и се колебая между Димитров и Арнаудов..Можете ли да ми препоръчате някой,ще съм ви благодарна! smile3525Между другото казвам се Меги

Щом изборът ти е сведен до тези двамата, бих ти препоръчала Димитров.

# 56
При нас също е дъждовно, мокро. Добре че очаквам едната баба да дойде, че може и да успея да си свърша задачките за деня.  Simple Smile

# 57
Dandi ,ти ходиш ли да стачкуваш...за дупките във Варна.Наистина са ужасни,брат ми  и всички от родата ,които живеят там са вдигнали ръце от големите кратери.Родата пак е на стачка днес  Grinning.Как пък не се взеха мерки предварително..,ами винаги всичко става след дъжд качулка. ooooh!То какво се чудя и при нас е така,кърпят се дупките така ,че след един месец пак да има дупка там.Оф стига съм се палила и аз... Joy

# 58
Здравей и от мен, megan4o, добре дошла и леко бременеене! Дано ти е забавно с нас и често да се включваш!  newsm51 Аз съм Цеци. За Димитров съм чувала и аз, че вече не е какъвто беше, знае и може много, но явно се е "оял", както се казва. Аз съм доволна от д-р Марио Георгиев, но честно казано единственият лекар, за който лошо не съм чувала тук е Емил Абаджиев. Всички го хвалят. Ако ми се наложи и аз бих отишла при него. Моята лекарка Йошенка Ненчева не я споменавам, защото не знам, дали още работи в Солигена. Не съм я питала. Иначе и от нея съм много доволна! Успех мила! И както казвам аз на всички новообебващи се: " Най-важното е, да имаш доверия в лекаря, който си избрал, да разчиташ на него, да не се притесняваш да питаш за всичко и да се чувстваш напълно спокойна в негово присъствие. Ако нещо те притеснява, винаги можеш да го смениш. "
Меридит, гледах прогнозата, само за утре го дават да е добре, иначе до края на седмицата даже и малко снежно...
Мами, то се е видяло, че за да се организираме за нещо ни трябва повечко време и за Осми март няма да успеем да измислим нещо, но предлагам за Първа Пролет да си спретнем една срещичка, ама сериозна. Ако някой от неживеещите тук смята скоро да си идва, да каже, че да се съобразим с него и да сме повече. Да насрочим един почивен ден и час и всички да си нагодим програмите според това. Как ви се струва?   341uu

# 59
  • Варна
Здравейте, ние утре ще си пътуваме за Търговище оле Laughing
Ако измислите някаква организация да се видим свиркайте Hug
Меридит съпруга ми ходи на митинга.Събрали се над 1000 души #Crazy и всичките много ядосани.
Ние спукахме гума в една малка дупка като бягахме от по голямата smile3514

Меги леко бременеене. Моя близка трябва да ражда всеки момент, термина и беше за вчера. Мисля, че е при Георгиев но не е очарована от него.

Сега виждам че ЛаМарипоза публикува едновременно с  мен Laughingмислим еднакво Hug
Ние ще останем до неделя.

Общи условия

Активация на акаунт