Хващай си багажите, децата, за ТЪРГОВИЩЕ запрашвай със колата

• 33 923
  • 732
  •   1
Отговори
# 240
  • до една звездичка
Хващай си багажите, децата, за ТЪРГОВИЩЕ запрашвай със колата!

И аз го харесвам това заглавие.  Peace

# 241
И аз съм за това заглавие Peace

# 242
Ние сме без кола, за нас ще е във вариант "хващайте влака".  Laughing
А това заглавие им харесва най-много: "Слънчице пече, птички пеят ТЪРГОВИЩЕнските ни деца дивеят!"

# 243
Добър деееен! Хайде на обяяяяд! То май никой няма тука, но нищо!

# 244
Здравейте,аз малко съм извън града.Но успях днес малко да намеря време за да ви прочета и пиша.
Ла Марипоса аз ще си взема от твоя обяд...да не заслабна... hahaha Joy

"Слънчице пече, птички пеят ТЪРГОВИЩЕнските ни деца дивеят!"-аз съм за това и следващото...
Лятно слънце заблестява и ТЪРГОВИЩЕ огрява.

Хайде момичета ставам,като се върна пак ще пиша... Peace

# 245
Добро утро,хайде на кафенце Simple Smile

# 246
Мами,да ви питам,лесно ли измислихте имена на малките сладурковци...защото ние с таткото мнооого се колебаем,а и още незнаем какво ще е..и май няма да е на баби или дядовци,че да няма сърдити (е,то пак може някои да са недоволни,ама тяхна си работа..)
За момченцие си мислим да е Данаил,а за момиченце-Михаела или Радостина..поне засега това ни се върти..как ви звучат?
newsm78

# 247
Здравей Меги, важното е на теб как ти звучат  Hug Hug Hug
Ти сама си занеш най - добре кое име да избереш за бебо.
Ние не сме кръщавали на никого, просто си знаехме, че това е името.
Майката винаги има вътрешно усещане за тези неща, дори и да не го измислиш сега не се притеснявай. Като се роди бебчо ще му дадеш име.
Говорете с татко му и се съобразявайте само със себе си, защото това е нещо, което не трябва да е по задължение, а да е измислено с любов и да ви харесва на вас.
Помислете и как се връзва с фамилията  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 248
Меги видях, че си в 27 гет. седмица. Ако искаш да разбереш пола на бебето, в болницата има 4 Д ехограф, който при мене още в 18 седмица ми показа, че очакваме момченце. А иначе моята докторка, която ме наблюдава има обикновен ехограф и все още не може да види пола на бебето. Така че ако си любопитна можеш да отидеш там. Но да знаеш, че е малко скъпичко - 50 лв. е прегледа, но пък оглеждат не само за пола на бебето, но и за аномалии на сърцето, пъпната връв, органите, гръбначния стълб, мозъка и др. Това е преди всичко за спокойствието на бъдещата майка. Аз обикновенно все се притеснявам и затова отидох.

# 249
Bebo_82 ,един път ходихме на  4д ехографа,но бебчо все се въртеше нанякъде и не се видя пола,а на обикновения не се вижда ..и затова още незнаем.. Simple Smile

# 250
Еее, не знаех, че в нашата болница има такива екстри Laughing. Но що се отнася до пола и 4D може да сбърка - тук, в Стара Загора, имаме съседка, която си накупи всичко в розово, а си има момченце. Не вярвах, че може да се сбърка, ама... А при мен, Скорчева в 22 г.с. видя, че е момче.
Меги, много исках синът ми да се казва Данаил, но пък татко му изобщо не го хареса. Избрахме компромисен вариант - Деян. И двете женски имена ми харесват, но май повече ми допада Михаела Peace

# 251
  • до една звездичка
За момченцие си мислим да е Данаил,а за момиченце-Михаела или Радостина..поне засега това ни се върти..как ви звучат?[/color] newsm78

От всички изброени най-много харесвам Михаела. Признавам си, Данаил не харесвам никак.

А това:
Помислете и как се връзва с фамилията  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
също е изключително важно.

А за 4Д ехографа в нашия град, мисля, че е много добра придобивка. Дай Боже да има и кой да може да "гледа" на него.

# 252
Не че съм пристрастна, ама на доктор Дарин Димитров му се носи славата на добър специалист и извън нашия град.

# 253
Здравейте  Grinning
Аз се завърнах.... PeaceТам където бях си изкарахме чудесно,времето беше прекрасно и местенцето беше неуписуемо ... Peace
megan4o вие саме ще прецените кое име да изберете на детенцето. PeaceЩе видиш ,че вътрешно ти сама ще го разбереш кое най правилното...поне при мен беше така... Grinning,но ако искаш да знаеш моето мнение от тези които си изброила....Михаела ми харесва най много ,другите не ми допадат много. Peace
За Дарин Димитров не съм съгласна ,че продължава да му се носи славата на най-добър лекар... NaughtyТолкова пъти вече гледа през пръсти ,че нямам думи.Аз лично знам ,че като добър специалист на 4Д тук в града е Абаджиев.Той ме гледа на 4Д...и останах доволна,през цялото време бебка се въртя и рита на той видя пола още от първия път,просто не можа да запише пола на диска иначе всичко друго си ми каза. Peace.Не мога да кажа същото за Скорчева ,доколкото знам и тя се учи още на този апарат ,както Арнаудов/той пък още по бързо претупва нещата от Димитров в момента/.Но това си е мое мнение ,което се обосновава на лични контакти с потърпевши семейства от тези двама доктори/изключае Скорчева/.Но това какво ще реши Меганчо си е нейна работа...аз само споделям Peace

# 254
Аз също споделям лични впечатления. Бях при Димитров на преглед и останах доволна. Отдели ми цял час да ме гледа на ехографа, така че това едва ли може да се каже, че е работа "през пръсти".

Общи условия

Активация на акаунт