Хващай си багажите, децата, за ТЪРГОВИЩЕ запрашвай със колата

• 33 923
  • 732
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте! Минавам набързо!
Ако сте съпричастни с тези проблеми, моля, прочетете и подпишете:
http://www.bgpetition.com/badeshte-za-decata-na-bulgaria/index.html

# 256
Здравейте,минавам да ви почрепя,днес помъдрявам с една година Wink

# 257
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!ВСИЧКО НАЙ-НАЙ-ХУБАВО!

# 258
Честит Рожеден Ден, mimoletka!
С пожелания за здраве, щастие, любов - от всичко в огормни количества!

# 259
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ НАС!!!
Желаем ти сбъднати мечти и желания, хубава работа, много любов и всичко, което ти искаш да си пожелаеш!

# 260
Момичета, трябва ми телефона на д-р Матвеев. Ако някой го има, пуснете го на ЛС. Благодаря!
Не е за нас, не се притеснявайте!   Hug

# 261
  • до една звездичка
Момичета, трябва ми телефона на д-р Матвеев. Ако някой го има, пуснете го на ЛС. Благодаря!
Не е за нас, не се притеснявайте!   Hug

Пратих ти го.

# 262
Мимолетке Честит Рожден Ден, желая ти много здраве и сбъднати мечти

А на мен ми трябва телефона на д-р Абаджиев, ако го имате подръка ми го пратете, че не ми се рови назад, благодаря

# 263
Здравейте с голямо закъснение ...Честит Рожден Ден, Мимолетка!Да си жива и здрава,много щастлива и обичана жена!

Бързо да си признае майката с която се засичаме доста често ,коя е?... WinkАко знаех името ,щях да те спра ...,но като не знам даже как се казваш...Grinning..не ми е удобно... Thinkingсега се сетих , я да видя децата .... newsm78

# 264
Здравейте, шматки! Така ме удря това пролетно слънце, че ходя като замаяна по улиците... #Crazy Днес ми стана лошо и едва се прибрах с малката.
А, бе, в това хубаво време не ви ли се спретва една срещичка на Театъра, например? Сега по многото почивни дни около 6 Май?
  bouquet
Меридит, днес те видях, но и аз тъкмо влизах в един магазин а ти беше с другата Мария и после като излязох ви нямаше вече... Но ще ви изловим някой ден!  Laughing

# 265
Здравейте мами, аз не съм още мама, но ще ставам търговищка снаха Simple Smile скоро Wink.Та рших да намина и в тази тема, да се поопознаем Simple Smile

# 266
Здравейте момичета... Grinning
Честит празник!
Добре си дошла BacuTy  Hug.Ооооо снаха казваш...,къде ще ви е сватбата?Кога е поводът?
Черпя ви с по едно бейлисче за днешният празник...
Ей момичета ,качете малко снимки на дечицата в албума...,никакво развитие значи Naughty....дайте да видим колко са пораснали Grinning.
Стефи ,ако искаш аз мога да пробвам да направя колаж ,ако нямаш време...?
Ееее Ла Марипоса нали сме се разбрали магазините няма да избягат ,първо при нас с количките.... hahaha JoyАз съм за среща ,но нека се уговорим два дена преди това...,който е за да вдигне ръка... hahaha Joy Joy Joy
Мимолетка как изкара рожденният ден?Давай снимки да гледаме... Grinning

# 267
ЧРД на мимолетка на патерици!

Жива и здрава да си и много щастлива и обичана   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Васиту, добре си ни дошла в отбора - в Търговище ли ще живеете?  Hug Hug Hug

Мери, направи един колаж ако можеш, че наистина грам време нямам с тая работа  Crossing Arms

Аз май по панаира ще си идвам, ама и аз не знам още точно кога - май към края Simple Smile

# 268
Благодаря момичета Simple Smile, ами засега се ослушваме малко за датата понеже зависи от много неща.За ресторанта май май ще е в Борово око или този хотел Търговище.... Simple Smile.Общо взето засега нищо конкретно понеже... има много неща да се решават дотогава Simple Smile

# 269
Що не пишете бре  smile3516
Егати слънцето вчера.
Изгорях на ръкави да му се невиди  ooooh!
Отивам да вадя сандалите   grinning039
Мери, благодаря за колажа   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт