Хващай си багажите, децата, за ТЪРГОВИЩЕ запрашвай със колата

• 33 923
  • 732
  •   1
Отговори
# 330
Ла Марипоса,да ти е жива и здрава Мимка  bouquet
И сега искам да ви предложа нещо.Предполагам сте чели за Таня,детето,което е болно от рак SadСемейството и правят сокве фреш без никакви консерванти.Купувайки от тези сокове,ние им помагаме.Ето и линк към тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=480478.0 Тези сокчета вече ги има и в Кауфланд,намират се при зеленчуцит,там където са гъбите.Снощи се взехме от тях и наистина много ги харесахме.Нямат никакви консерванти,цялото съдържание е само плодове Peace Купувайки си от тези сокове,хем помагаме на семейството на Таня,хем пием нещо наистина качествено PeaceКазват се "Мелето".
А относно снимките,само да щракнем още някоя и ще кача снимка Hug

Последна редакция: пт, 21 май 2010, 11:58 от mimoletka

# 331
Ла Марипоса,да ти е жива и здрава Мимка  bouquet
И сега искам да ви предложа нещо.Предполагам сте чели за Таня,детето,което е болно от рак SadСемейството и правят сокве фреш без никакви консерванти.Купувайки от тези сокове,ние им помагаме.Ето и линк към тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=480478.0 Тези сокчета вече ги има и в Кауфланд,намират се при зеленчуцит,там където са гъбите.Снощи се взехме от тях и наистина много ги харесахме.Нямат никакви консерванти,цялото съдържание е само плодове Peace Купувайки си от тези сокове,хем помагаме на семейството на Таня,хем пием нещо наистина качествено Peace
А относно снимките,само да щракнем още някоя и ще кача снимка Hug
Благодаря за информацията, mimoletka! Видях, че ги има и в Стара Загора - при първа възможност ще ги опитаме.

# 332
  • до една звездичка
mimoletka, при влизането веднага в ляво ли?

# 333
Да в ляво,там където са пресните гъби,точно над тях Peace

# 334
Добро утро,момичета!
Пихте ли вече кафенце?

# 335
О да.....ние сме от по раннобудните...,ама на тебе сега ти се полага да спиш... WinkНо хайде от мен да мине ще си взема още едно... Joy
Ще ги видим тези сокчета Мимолетка..... Peace
Хайде лек ден момичета... Peace

# 336
Привет,мамчета Simple Smile Да ви питам някоя от вас да е с резус фактор отрицателен на кръвта?
Защото май трябвало да ми бият Анти Д гама глобулин, което е профилактика в такива случаи,
но нищо не са ми били ,зашото съм нямала антитела..и аз незнам дали трябва да се притеснявам или не..
луда работа
Thinking

# 337
Днес влизам в 8-я месец..колкото по-малко остава,толкова по-нетърпелива ставам и аз Heart Eyes

# 338
  • до една звездичка
Привет,мамчета Simple Smile Да ви питам някоя от вас да е с резус фактор отрицателен на кръвта?
Защото май трябвало да ми бият Анти Д гама глобулин, което е профилактика в такива случаи,
но нищо не са ми били ,зашото съм нямала антитела..и аз незнам дали трябва да се притеснявам или не..
луда работа
Thinking

Нали знаят, че си с отрицателен Rh?
Мисля, че се биеше след раждането, предвид следващо дете, ама не съм много сигурна...

Във всеки случай, щом знаят, ще направят необходимото, не се тревожи.  Peace

# 339
megan4o щом нямаш антитела няма защо да се притесняваш.
До 72 часа след раждането ще ти поставят анти Д гамаглобулин само при положение, че бебчето ти е с положителна група.

# 340
Меганчо ,моя приятелка беше като теб.Веднага след раждането до 72ч. трябваше да и бият тази инжекция ,която струваше 200лв....,за да няма повече проблеми при следваща бременност.Тя с детето лежаха 10 дни в болница ,защото и на него трябваше там нещо да се прави.Не се притеснявай ,те щом знаят...ще направят всичко необходимо.Ти познат в болницата имаш ли?
Оф аз взех да си мисля за самото раждане като влезнах в 9 месец ,преди това не го мислех иначе щях да откача...до идването на деня... hahaha Joy Joy Joy

# 341
Сега се ровя за цената на тази инжекция,май трябва да си я набавя за всеки случай..
За раждането се старая да не мисля много,че каквато съм бъзла #Crazy
Предполагам,че вече трябва едно по едно да купувам неща за бебчо,но
като отида на консултация ще искам списъка,че идея си нямам какво се купува..

# 342
  • Варна
Меганчо тази инжекция се поставя безплатно в болницата Peace

# 343
Нери на мойта приятелка и искаха 200лв за нея  newsm78,защо след като е безплатна...,ти от сигурен източник ли знаеш,че вече е безплатна или...?
Меганчо ако искаш мога на лични да ти пратя списъка с нещата които трябва да си носиш,да имаш на идея за какво иде реч....,пък те задължително ще ти кажат на консултацията... Peace

Аз също ще попитам на едно място и ще кажа със сигурност ,за да не говоря празни приказки... Peace

# 344
  • Варна
Когато раждах в стаята ми имаше едно мамче със същия проблем. Не са и взели нито лев във Варна  newsm78
Освен да има някаква промяна вече.

Общи условия

Активация на акаунт