Хващай си багажите, децата, за ТЪРГОВИЩЕ запрашвай със колата

• 33 923
  • 732
  •   1
Отговори
# 435
Ей сега ще ги сваля и след това ще ги кача... Peace

Редактирам....
Тоя фотоапарат съвсем нещо не снима както трябва напоследък...или е заради светлината ....хич не са сатанали хубави...правя колажа и го качвам... Peace

Редактирам....
Готово.... Peace

Последна редакция: ср, 02 юни 2010, 15:40 от merydit

# 436
  • Варна
Mariposa как си ми целнала вкуса. Взимам двойно Blush
А дупките в Търговище си мисля, че ще свършат работа  Whistling

# 437
Като ви разгледах албумчето се оказа, че познавам две от вас- mimoletka и merydit

# 438
Така ли... Grinning....,а коя си ти Смърфиетка? newsm78

# 439
Хайде днес кафенцето от мене:

Ние днес сме на реимунизация с Пентаксим. оказа се, че вече има за всички дечица безплатно. Започвам да го харесвам това правителство  Laughing

# 440
Като ви разгледах албумчето се оказа, че познавам две от вас- mimoletka и merydit
И аз да попитам ,че ми стана любопитно коя си ти?Ако искаш пиши на лични Hug

# 441
Какво става тука? Май всички сте по разходки Grinning Да ви кажа дупките по пътищата из града и по лозята не свършиха никаква работа, само на колата нещо не й се отрази добре ooooh!
Днес ходих до болницата на запис на тоновете, доктора каза, че са добре...така че ще чакаме... Peace
Хайде хубав ден   bouquet

# 442
Така ли... Grinning....,а коя си ти Смърфиетка? newsm78
Ами, аз съм Мариета

# 443
смайл-бейби  Hugрадвам се че тоновете са добре,ама хайде таз девойка да вземе да излиза вече.... Wink
Смърфиетка...така ли... Grinning...,защо не каза по рано....хайде следващият път с нас на кафе...и ще гледаме да не си на работа... Peace

# 444
Хайде тази сутрин кафенцето ще е от мен Hug

Аз още съм 2 в 1 Rolling Eyes
Хубав и слънчев петъчен ден на всички  bouquet

# 445
  • Варна
Смайл разби ме с това 2в1 rotfImao
Мерси за закуската- взимам от всичко
Мъжо и синковеца ще ходят в Т=ще но пак валежно го давали и сигурно аз няма да си идвам
Айде усмихнат ден на всички

# 446
Привет мацки,как сте?   bouquet
Аз се ровя тука из форумите и чета как юлските бъдещи мамчета са си накупили вече всичко за бебчетата,май само аз не съм...
Имам само една шапчица,няколко одеалца и две колички(едната подарена ). Може би е време да почвам да пазарувам...
  newsm78

# 447
Меганчо ще чуеш доста неща от сорта,не се купува нищо предварително..или пък всичко се взема това са бабини приказки... Peace
Мен ако питаш ,отиди си вземи дрешки за изписването ,като се приберете да имаш също нещо какво да му обличаш на бебо,хавлия,шампоанче,олио за мазане,такива неща...,другите дрехи бързо се купуват.Пък и да видиш точно кой размер ще ти трябва...,може да е голям бебо..,проследи ми мисълта нали.... Peace
Колички,столчета и такива неща не ти трябват в началото... Peace

# 448
  • до една звездичка
Аз се ровя тука из форумите и чета как юлските бъдещи мамчета са си накупили вече всичко за бебчетата,май само аз не съм...
Имам само една шапчица,няколко одеалца и две колички(едната подарена ). Може би е време да почвам да пазарувам...
  newsm78

Аз не бях купувала нищо предварително. Не от суеверие, просто прецених, че не е необходимо, както се и оказа. После имах достатъчно време. Пък и като се появи човечето, с него се появяват нуждите. Така не се наложи да купувам излишни неща, които после да се чудя къде да прибирам, или да хвърлям, без да са употребявани.
Бях избрала и поръчала леглото и оставила капаро за него.
Комплекта за изписване бях избрала, както и нещата от първа необходимост и ги бях заделила в магазина. След като родих, майка ми отиде да ги вземе.
Количката купих месец и нещо по-късно. Стела и без това е зимно бебе.

# 449
Прави сте, ще взема само комплект за изписването и някои мазила по -нататък,пък като се роди останалите неща..
Легло ще ми дадат едни роднини,ама и за него има време,само да свършим с ремонта,че да има къде да го сложим
Peace
Ей,сташни сте Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт