АВГУСТинските дечица, с мартеници ще закича - тема № 12

• 31 741
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
  • Sofia
Да ви почерпим за нашите вече 7 месеца ...  Grinning Grinning Grinning

Ето я моята принцеса  Grinning

# 181
  • В друго измерение
Хари - да ти е жива и здрава порасналата принцеса, много да ви радва!   bouquet  Страхотна сладурана е, невероятни очи има!  Hug
И на сватя и зет сте случили, абе пу-пу... Laughing

Магаре
- много е сладка Деската с панера, съжалявам за тупването, Sad радвам се, че леко е било!  Hug

И_б
- каката и баткото ходиха ли на ясла? Аз много тежко го преживявам това, но за съжаление няма начин и при нас аз да си остана вкъщи. Разбрах, че в София е лудница за ясли и градини, дано успеете да се вредите...

Александра - Кати почна с белите май... Laughing, да ти е жива и здрава, много е сладка и доста напред в развитието си!

Йоана - съчуствам за кошмара, дано приключи вече и всичко си дойде на мястото, за да се успокоите всички!

# 182
Сладурки, много пишете, на разходки не ходите ли?  Simple Smile Аз искам да ви питам ако има мами с колички Hauck да си кажат мнението. По-точно, тази е количката, на която се спрях http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/popup_image.php/pID/8518 За лятна я вземам уж. То мойто след дъжд качулка, защото вече я поръчах, ама да си знам... Тази, с която сме в момента беше страхотна, докато бебка беше по-мъничка, защото е като танк, никога не й е друсало с нея, ама е 16 кила  Shocked и беба 8, а живея на 3-ти етаж... Та така, ще съм благодарна, ако споделите мнения.
А, и да питам тези, които дават попари вече, какво им е отношението на бебочетата? Защото моето така се мръщи, все едно отрова давам. Със зор ако хапне 5-6 лъжички, то си е работа. Не че зеленчуковите пюрета много ги яде, 1 бурканче на гербер от малките ни стига за два дни, понякога даже не го изяжда цялото. Ама на месните, леле, и лъжичката ще изяде.  Simple Smile Heart Eyes
И последен въпрос, след като има въведено сравнително разнообразие от зеленчуци, като въведа и пилешкото месо, това значи ли, че може да яде супа?
Поли зо, с тези сърнички, фазани и прочие диви животни,  все едно в приказка живеете, страхотно!  Heart Eyes
Магаренце, много е сладка Деската, и каква усмивка само!  Heart Eyes
Desy_stz, стискам палци за изпитите, да се похвалиш, като ги вземеш.  smile3529
Йоана, стиснати палци и от мен.
Хариела, честито зъбче на Софи, все така безпроблемно да излизат.
Александра, много ме радва твоята Кати, такова жизнено дете!  Heart Eyes
ra_iv, много забавна снимка.  Simple Smile

# 183
  • Кърджали
Йоанче, снощи забравих да ти пиша. Стискам палци изследванията да бъдат добир, и да разберете причината. Но искам да ти кажа, дори ии в крайна сметка да се окаже, че имате АБКМ/дано не е все пак/, не позволявай никой да ти натяква нещо. Никой друг не го е греиа за детето ти, толкова колкото теб. Все пак ти си родила това дете, то си е част от теб, и може да е банално, но ти полагаш най - големи усилия детето да е добре. Ако майка ти или мъжът ти имат някакви претенции, мислено ги пращай ако трябва за малко по дяволите. Никой не може да ти приписва никаква вина.
Честити месечинки!

# 184
Добро утро Simple Smile
Честита ти пораснала принцеса Хари. Много сладичка да ви е жива и здрава и много да ви радва   bouquet
ra_iv - ти ми се струва, че вече търсиш снаха за отмяна  Hug Остави го пича да се нахойка първо и тогава го връзвай с жена на главата  Mr. Green
Александра - да ако Кати я няма в ляглото тия дни да я търсиш при ra_iv явно там е бебешкия купон  Joy
Магаре - Деката и тя шета ли шета, браво на детето любознателно щом така ги оглежда играчките  Hug Ние пък незнам защо много сме впечетлени от етикетчетата на производителя. Хич и не ни е толкова до играчките,ама  има ли етикети, страшен кеф  hahaha
Деси - да вземаш всички изпити успешно. Аз много се радвам на тези мами, които толкова бързо се върнаха да учат   bouquet
Йоанка - милото дете прояде ли някое мялко или още плачка  ooooh! Стискай зъби ще се справиш. Ема има нужда от теб. Дано бързо открият какво и има и да спрете да се мъчите  Hug  Praynig
Сори сигурно пропуснах бая народ, но нещо от вчера съм 'разкована'. Нищо ми нямаше и изведъж вечерта една умора, едно отпаднало, но не е настинка просто така от ежедневието. Отчупих си крайче на един зъб и сега и на зъбари трябва да ходя, а така ги мразяяяяя  #Cussing out Наплашиха ме в един кабинет и оттогава имам голям страх от машинката. Но няма начин ще се ходи вече няма накъде да отлагам.

# 185
Здравейте момичета!Как сте днес?
Аз преживях ужасна сутрин.Та.... станах ме както винаги в 8:30,а Митко сутрин спи при мен .И взех да оправям леглото и той взе да се върти и направи 2 кълбета и като се превъртя дясната му ръчичка остана отдолу.Много го заболя,взе да плаче пребледня и устничките му посиняха.Много се изплаших,добре че тати не беше заминал на работа и беше с мен,че аз се панирах.После около 20 мин скимтеше и не си мърдаше ръката.За щастие сега е добре и си играе ,но аз някак още съм стресирана.Дано няма повече такива лоши случки и бебчетата ни да са здрави и нищо да не ги боли Praynig

Честитмесечинка на всички пораснали бебчета!Много са слушкат,папкат и акат без проблем!

# 186
  • Кърджали
Хммм да, вече ще знам къде да търся Кати.  Laughing
ra_iv, а нещо ракийка и салатка предлагате ли, че на Кати бирата вече не и е толкова интересна, тя тази фаза я мина преди месец - два. Сега вече посяга към ракийка  Mr. Green

# 187
Аз май ще се кандидатирам за свекърва на Кати. Явно е от нашите  Mr. Green Пък и ще дъпа моя тежковоз да проходи, а пък той ще я пази с големи шамари от другите ергени  Peace

Хари честита ви месечинка. Разкошна мома!! Вече думите не ми стигат, ама е наистина разкошна. И тея очиииииииииииииии Да ти е жива и здрава. Трудно ще я опазиш като порастне   bouquet

# 188
  • Бургас
Хари, честита месечинка на Софи , много е чаровна с тези сини очи , и много ти прилича  Heart Eyes
Честито и на всички други месечинковци Simple Smile

Да похваля Деси, че изяде половин пюре от алабаш за обяд въпреки миризмата  ooooh! мирише почти толкова гадно , колкото и карфиола  ooooh!

И в Бургас времето е мрачно и ще се ходи пак и отново в Мола явно  cry ами то няма къде другаде с деца в лошо време , аман....

# 189
  • Кърджали
Алегорпия, питах Кати и се съгласи. Само Теди да и издържа на темпото  Mr. Green И да има редовно ракийка и салатка

# 190
ооооооо няма проблем за ракиикатаааааа

ето и на "живо"

# 191
  • Кърджали
Значи, трябва да си пазим зетя Mr. Green
Днес съм го ударила на мързел. Кати обикаля, татко и прави някакъв ремонт в другата стая, а аз най - блаженно съм се разположила пред компютъра. Поне докато Кати не дойде, и не ми го изключи  Mr. Green А вече и момичето си харесва да е пред компютъра и или да гледа клипчета с баща си , или да гледа Бейби Айнщайн. Тези филмчета ме спасяват,когато имам да върша нещо.Сигурно от вън чак я чуват как се смее на филмчето за цифрите.
Днес май няма да се излиза навън. Мрачно е, ту почмва да вали, ту спира. Утре поне дано да е хубаво.

# 192
  • Бургас
Александра, дай моля те линк на Бебе Айнщайн с цифрите Simple Smile или кажи от къде го изтегли?

Много са сладки Кати и Тео хи хи

# 193
  • Кърджали
Честно да ти кажа, не помня от къде го изтеглих.Има го в замундата, но е в някакъв формат, дето хич не го разбирам...
Ако искаш прати ми скапа си и ще ти го пратя
Редактирам се, намерих го
Заповядайтова са няколко филмчета заедно въте е и това с числата

Последна редакция: сб, 27 фев 2010, 15:21 от Aлекcандрa

# 194
Хариелка ЧЕСТИТИ 7 МЕСЕЦА НА ПРИНЦЕСКА СОФИЯ
Да ви радва много, голяма сладуранка е с тези хубави очички и с русата косичка  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт