АВГУСТинските дечица, с мартеници ще закича - тема № 12

• 31 743
  • 743
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Ехоо аз съм на път да се разпадна заради вирусчето дето гътна и бебо и мен. Тоя запушен нос много ни тормози. Чакам бейбивак-а утре да го доставят, че то на бебе да духаш сополи е мисията невъзможна. А той миличкия се мъчи, мъчи и като му се усмихнеш и започва да ти се хили.

За цикъла и кърмата - чай от лайка препоръчвам - понеже сега ми е 2рия от няколко дни (де настинка без цикъл - трябва да се поддържа форма), та покрай лайката дето я пия тече на струи млякото.
Аз и на бебо му спретнах лайка за пиене - те тия на хип готовите мисля бяха с лайка баш...та защо да не става. За инхалации на него не посмях, ама себе си добре третирам с тях.

Хайде ще бягам да хапна. Послушни и здрави бебчета и ни стискайте палци скоро да сме на линия, че захранването го спрях тотално сега.

# 241
Ох все по оредявамеееееееее...айде времето ок, ама и вечер няма никой, що така незнам  newsm78

Ние след като избиха зъбите сме много злееееееее, направо ще ми изпили нервиците това дете...криво, кривооооооо  Twisted Evil
Чак се запитвам на моменти "каква майка съм аз бе" щото така ме ядостваааааааа. Иде ми да го оставя и да се скрия някъде. А той ме скубе, хапееееее, ревеееее, ужас ви казвам. Сигурно е кофти защото никога не е ревял и нямам тренинг, ама хич нямам. И сега нервите ми са на скъсване, върна ме в първи клас с тоя хленч.

Оплаках се!
Силви оправяйте се бързооооооооооо че и времето е супер! Аз когато имам проблем с кърмата пия чайче на ХИП за кърмачки или орехи ям и всичко се оправя. За първи път чувам по време на цикъл да намалява, ама на мен още не ми е идвало де  Peace

# 242
здравейте момичета
честита баба марта,да сте живи и здрави и само и единсвено хубави неща да ви се случват на вас и вашите семейства

честити месечинки на Габриела на мама The Sunrisе, Кристиян на мама Nevnev, Мартин на мама Elyah , Емил на мама stella77, Кристиян на мама NikiKris,да са ви живи и здрави порасналите бебоци

Последна редакция: пн, 01 мар 2010, 00:19 от rumik

# 243
  • Sofia
Хари, много е сладка тази София, пу-пу, на кой ли се е метнала

Grinning Ами аз викам на мама, мъжа ми вика на тати, та всеки си хвали него си ... Joy Joy Joy

Янче, хареса ми рецептата, май по нея ще правя и аз!   chef

Ох, Алегория, кофти, че Теди е толкова кисел. Дано по-скоро да му минат неразположенията, че ще те побърка. Софи засега си е същата, пък ще видим ..., да не казвам голяма дума ...

Силви, скорошно оздравяване и на бебе, и на тебе!  Hug Много гадно с тия болести, вируси, настинки и т.н.

Хайде лека и мека  Simple Smile

Последна редакция: пн, 01 мар 2010, 00:22 от Hariela

# 244
алегориа,аз ще ти кажа как процедирам когато Тони е толкова кисел и нищо не помага-обличам го и в колата,както тръгна и на 5мин. вече е заспал,направя няколко кръгчета на квартала и се прибираме,и продължава да спи в кошчето поне още 30мин. та и повече.другият ми вариант е с количката в парка,както усети че е навън и заспива веднага.

да ви питам:
-давате ли попара на бебоците? аз пробвах 3 пъти и Тони все се мръщи и неще да я яде Confused
и задължително ли трябва да се въведе ''кисел''?нещо не ми се вижда много полезно и смислено от тая ''манджичка'' newsm78
вие какво мислите

# 245
  • На плажа
Руми,въобще не е задължително,както казах той е главно за разнообразие на менюто,но всъщност е много вкусен,можеш да пробваш  Peace
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА,На мами и бебоци,пожелаваме да са румени и засмени през цялата година!!!!!!
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ И НА ВСИЧКИ БЕБОЦИ ,ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ !!!!

# 246
  • Кърджали
Алегория, явно Кати е взимала пример от Теди, та не само той е киселяк. Вчерацял ден кати беше нетърпима, буквално. Това дете и се събра сигурно един час в който е играла без да мрънка. За усмивки и дума не може да става.... А накрая като се събуди и няколко пъти през нощта... Crossing Arms И все ги прави тия номера като таткото ще ходи на работа, та няма как да си доспя сутринта/то не че като не е е на работа много си доспивам/.
Та във връзка с това ме глождят едни съмнения. Вчера и бях направила кашата малко по - гъста...Принципно спазвайки пропорцията детое на кутията е много рядка, направо с биберон да я пие. Възможно ли е от това, че е направена по - гъсто, да и е дразнело стомахчето? Тази сутрин направо хем спи, хем иска да суче. В момента в който се опитам да и дам бибата за да си спи и се почваше един рев...Зъбки ли е това чудо, коремчето ли?
Попара аз още не съм въвела, кисел също не съм давала...То тя още сутринта нищо не яде, освен мляко.Още сме само на обедно хранен, и половин - едно плодово пюре към 5 часа...

ЧЕстита Баба Марта!
Честити меечинки!

# 247
Честита Баба Марта на малки и големи! Бъдете здрави, щастливи и засмени!

# 248
Честита Баба Марта, момичета! Да сте бели и червени, здрави и засмени!

Нека и аз се присъединя към списъка с месечинки днес, тъй като въпреки липсата на 30 февруари, реших, че мъничката ми ДНЕС става на цели 7 месеца! Чувствайте се почерпени!   bouquet

Руми: няма нищо задължително, бе мила.  Simple Smile Щом не искаш да даваш кисел, недей Simple Smile Точно това вчера исках да кажа, че спокойно може да си се дава просто плодово пюре, със или без с АМ/кърма. Май идеята на кисела просто е да засища повече, заради нишестето, което сгъстява млечното-плодово пюре. Попара не съм давала още. Ще я пробваме когато стане на 8м.

Алегория: дано бързо мине тази кислеа фаза. Ама вие поне си имат зъбки, ние още сме беззъби  Mr. Green

Силви: скорошно оздравяване и на двамата, че много кофти така Sad  Hug

Хариела: радвам се, че ти е допаднала рецептата.  Grinning Между другото бях СИГУРНА, че точно на теб ще допанде, понеже май без да преувеличавам това, което се харесва на теб като метод на захранване, се харесва и на мен и обратното  Joy Иначе за тази рецепта за кисел мисля единствено да пробвам с по-малко от 2 лъжици захрар или даже без, че ми се види множко. В линка, който дадох момичето, което е писало предния пост, дава рецепта без захара и й ставало много добре...  Thinking
Между другото вчера съм купила хипоалергенно АМ Нан да слагам към зеленчуковите пюрета, когато ме няма да я кърмя+в кисела когато започна да правя. Много се чудих дали да взема обикновено, но нали все се притеснявам от алергии у Андреа, та реших засега поне да се застраховам. Ако не й хареса пък ще взема обикновенно.

Днес ще прекараме по-голямата част от деня навън. Така че хубав ден на всички!   love001

Последна редакция: пн, 01 мар 2010, 09:45 от Yana-barborana

# 249

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА НА ВСИЧКИ! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!!!

# 250
  • София
Добро утро на всички. Честита баба Марта Simple Smile

Честити месечинки на всички пораснали бебоци. Нека са здрави, весели и усмихнати деца !

# 251
Момичета не съм ви чела, че имах няколко кошмарни дни с бебка, влизам само да ви кажа, че днес излизат свободните места за яслите и детските градини!

Честита Баба Марта! Да сте бели и червени, румени засмени!

# 252
Честита баба марта на всички!!!! Честито и на порастналите бебоци....много да слушат
Сватя то така става, единия като го боли-боли и другия  Mr. Green Ама не вярвам да е от кашата
Тая нощт много скърца милото в съня си. Без да се буди(буди само мен) отивам да го полмилвам по главата и му давам биба и спира. След 1 час пак така....гадна работа, а уж след като избият не болят тея зъби....

# 253
Честита Баба Марта на всички!
Нека нашите Пижовци и Пенди растат бели и румени, засмени и щастливи за радост на мама и тати!
Честито и на днешните месечинки!   ura

Последна редакция: пн, 01 мар 2010, 11:02 от napetia

# 254
  • Sofia
Честита Баба Марта на всички!   bouquet  bouquet  bouquet Да сте румени, засмени и със здраве надарени!!!  Hug Hug Hug

Александра, не вярвам да е от кашата.  Naughty

Янче, да права си, може да пробваме без захар.  Peace

Руми, аз също не съм давала още попара, не съм въвела глутен, това ще се случи по някое време в 8-ия месец.

Честити месечинки на всички бебенца!!!   bouquet Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт