АВГУСТинските дечица, с мартеници ще закича - тема № 12

• 31 404
  • 743
  •   1
Отговори
# 720
Ох извинявам сееееееееееее мерси бе Янче, ама и аз съм сънена, не гледам аватара а стила на писанееееее  #Cussing out смотана работа
за Александра си помислих, хмммммммммммм
Йоанче лоша работа, дано бързо я израстете, ама защо пък месото  newsm78
Аси пак една  Hug за тебе

# 721
Нищо против нямам и нищо не намеквам.. аз теми пускам като видя, че старите отиват на 51 страници примерно.. Затова и не разбирам зора да се пусне нова тема след като старата е още на 45-7-8-9 страници... И да я заключат няма да се седи седмица без тема все пак Simple Smile Ти си знаеш, то си е ваша работа кой, кога  Grinning
Аз пиша и не пиша, но винаги чета.. както и да е. Не, нямах предвид, че трябва видиш ли аз да пусна темата  Joy
Jo, много неприятно.. вярвам, че ще се справите  Hug

# 722
  • Sofia
Мацки, качих снимките от снощното празненство. Можете да ни видите какви скици сме всички ...  Laughing Сори, че не съм сложила подходяща картинка за корица на албума, но незнам как. Ако някоя иска, да го поправи.

Софи няма белег и се притеснявам, че трябва отново да ни бодат.

Йоанче, съжалявам за резултатите.  Wink

Последна редакция: вт, 09 мар 2010, 16:11 от Hariela

# 723
Бубичка, наистина не искам да прозучи като заяждане, но не мислиш ли, че е по-добре да има нова тема, отколкото да няма???  #Crazy Предният път Аси се беше запиляла някъде, стигнахме 50та стр и някой каза 'кой ще ни пусне нова тема, че тази свършва?'. Като няма, защо няма, като има, защо има? Угодия - йок!  Rolling Eyes Няма кой да дебне кога сме стигнали до 51 стр, че да пуска теми. Като искаш да пишеш - пиши, но не и само за да ръсиш критики и сарказми. Не сме тук за това.  Peace

Алегория:  Hug

Йоанче: кофти за резултатите, наистина много ти съчувствам и се моля бързо да го израсте!  Hug

# 724
Благодаря за разрешението  Peace

# 725
  • София
Мацки, качих снимките от снощното празненство. Можете да ни видите какви скици сме всички ...  Laughing Сори, че не съм сложила подходяща картинка за корица на албума, но незнам как. Ако някоя иска, да го поправи.

Аз само да допълня - ако някой иска да има оригиналните снимки, нека да ми пише. Ще обясня от къде и как да си ги изтегли.

И ние имаме белег, даже до скоро беше доста голямо и червено, съвсем скоро поизбледня.

# 726
Янчето наистина предния път аз питах къде ни е новата тема, защото сме си готованци, а вие ги правите  много хубави...колажи дрън дрън...
Бубичка, не мисля, че е такъв проблем де  Peace Казваш, че четеш винаги, ама явно това си го пропуснала
Аз също (както и всеки) мога да пусна нова, ама все пак колажа, датите и другите неща те ги правеха, затова те ги пускат темите.
Хари къде да гледам  newsm78

# 727
Yana-barborana ще го израсте , сигурна съм. Освен това алергията и е умерена по скалата . има 2 степени над нас, с две думи можеше и по-зле да е  newsm53 . Да ти кажа по твоя въпрос за АД. Имаше едно момченце с такова нещо докато чаках, ами да ти кажа обривите бяха страшни. По това, което ти описваш за Анди , мисля, че няма за какво да се притесняваш. И все пак стискам палци за скорошно подобрение

Hariela къде ги качи тези снимки. искам и аз да им хвърля по едно  око Simple Smile

# 728
  • София
Отговарям вместо Хари - качени са в snimka.bg в нашия албум, където са и всички други снимки Simple Smile

# 729
Отговарям вместо Хари - качени са в snimka.bg в нашия албум, където са и всички други снимки Simple Smile
И са страхотни! Чудна среща е било  Peace

# 730
Хоп и в тая тема...да кажа само че сте много хубави...

# 731
  • Кърджали
Нещо не ме влече да пиша тия дни. А и очаквам всеки момент компютъра да сдаде багаж... То и няма какво ново да кажа.Кати дивее, вече не и стига да пълзи, непрекъснато трябва да сеизправи някъде.Сега е хванала секцията и ми оглежда плюшените играчки.
Йонче, все се надявах да излезне нещо друго от изследванията ви, а не АБКМ, но... Нищо, ще се справите.
Спи ми се, а трябва да мисля ядене за Кати. То като я гледам последното нещо, което и минава през акъла в момента е ядене, ама скоро ще си огладнее...

# 732
Като най тъпите моля за линк от снимка.бг
Не се смейте моля ви, незнам къде да гледам там  Rolling Eyes

# 733
  • Варна
Йоаннче, съжалявам за диагнозата Hug Можеш ли  да споделиш какви са точно тези изследвания, които сте правили, на мен всеки доктор ми казва, че задължително след годинка се правели, дотогава давали грешни резултати Rolling Eyes

Хари, и ние имаме белег от БЦЖ, аз даже не го бях забелязала, но на консултацията го видяха. И аз мисля че ако няма София, трябва наново да се слага ваксина, но не съм много сигурна. За алергичната реакция, аз не съм много сигурна дали е или не е, може просто да и се настройва стомаха към месото, все си мисля, че ако се прояви реакция към нещо трябва да е много остра, незнам и аз вече. Сега като се замисля като я захранвах с морков бузките и станаха червени, но аз не го отразих, продължих да и давам и се оправиха, нямали сме проблем после с моркова, а като чета много майки при такива симптоми спират да дават тази храна. Едно време май много не са обръщали внимание на тези неща, затова и е нямало толкова реакции Thinking или пък средата, в която живеем много се е променила и дава отражение върху алергиите, то всяко второ дете е с алергия, ако не към храна, то към буболечки, прах, астми и т.н.

Разгледах снимките, хубавици сте всички Grinning, има момичета, които не познавам, но те сигурно не пишат в темата

# 734
Момичета,здравейте!
Извинявайте,че нахлувам така в темата ви,но имам въпрос към вас.
Малката кашляше,но рядко-по няколко пъти на ден.Заведох я при педиатърката-дишане-чисто,леко зачервено гърло.Изписа ни оспексин и стодал.На мен,обаче, ми се струва много крайно решение АБ при зачервено гърло.Вие как мислите ? Именно поради тази причина все още не съм дала АБ.Утре ще я водя да и види пак гърлото.Ако все още сме така,ще и го дам.Иначе детето си е весело,играе си,папка си нормално.Много ми е притеснено да не премине инфекцията по-навътре,но пък и не искам толкова рано да започвам с АБ.

Благодаря ви!

Общи условия

Активация на акаунт