АВГУСТинските дечица, с мартеници ще закича - тема № 12

• 31 740
  • 743
  •   1
Отговори
# 360
  • Boston, MA
Честно казано, доста ми се свива сърцето сутрин, като го оставям, хем уж съм претръпнала донякъде (от втория му месец работя, но досега поне беше вкъщи, гледаше го брат ми). Миналата седмица беше и болен, вирусът беше довлачен от големият ми син Дани от неговата градина. Притеснява ме това, че Боби много малко спи в яслата през деня (вчера само два пъти по 35-45 минути), но ще свикне на новото, няма начин. И аз ще свикна.  Grinning Засега гледам да минавам оттам по обяд, да го видя, гушна, нахраня.

С кърменето се справяме с помпане на работа, брат му го кърмих с помощта помпата до 10тия му месец. Много е досадно обаче, след някой и друг месец, като е захранен напълно, с радост ще спра "доенето"  Grinning и ще оставя само сутрешно/вечерно/нощно кърмене.

# 361
  • София
Янче, молебена при нас имаше ефект и не валеше, та подишахме и днес  Grinning

Момичета чухте ли за случая с падналия асансьор, много страшно ми се видя http://dnes.dir.bg/2010/03/02/news5971182.html. Но ми се струва че отново някой си измива ръцете, бил за 6 души а се возили 12, от които 9 бременни след 7мия месец. Някой може ли да ми обясни как може да се поберат на място за 6 човека. Глупости на търкалета  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 362
Това за бащата с двете дечица ме потресе повече! Какво става с тази държава незнам...и все с деца...настръхва ми косата направо  #Cussing out

# 363
  • София
Това пък не го бях и видяла. Ужас  #Crazy

# 364
  • София
Здравейте,
само да ви кажа,че в Била има промоция на някой видове пюрта на Хип по 1,79 лв,примерно ранни моркови,смес от ранни зеленчуци(това с млякото),различни зеленчуци (без мляко),тиква,тиква с картоф и още едно ама не го запомних  Laughing

# 365
ГОСПОД ДА ПАЗИ ОТ ПОДОБНИ ТИПИЧНО БЪЛГАРСКИ ИНЦИДЕНТИ!!! ДА ПАЗИ ДЕАТА НИ И ОТ ЛУДИ, ОБЕЗУМЕЛИ ИЗВЕРГИ!!!!!!!!!!! ПОТРЕСЕНА СЪМ И ОТ ДВЕТЕ, но от заколилият децата си, и онзи изнасилил 2-годишния си син просто  smile3514 smile3511 Те са за публичен разстрел!!!

Джема, благодарим за инфото. Малко и от мен: В Кауфланд отново са пуснали Памперс 70бр за 21лв!!

# 366
  • Кърджали
Да ви покажа само как се къпе вече нашата дивотия
И изчезвам, че яко ме боли глава

# 367
Свате ще ви изям  Joy сладурана....ти си първенец във всичко!! Току виж скоро сте проходили. Само със зъби ви водим  Peace
Ох Янче направо не ми се говори за тея неща...само гледам и настръхвам!! Не разстрел, нееее много лесно ще се разминат така...ама ония татко ще му хареса в затвора да знаете, направо ще му е кеф там..да си седи ама поне 100 години да види дали е хубаво това дето го е правил ...ох айде да не говоря чеееееее

# 368
  • Кърджали
А, свате, свате, не с лошо. Не говори за прохождане, че ще те викам ти да ми я гледаш после  Laughing Ама както се е разбързала...То мъжо правилно си викаше като беше съвсем дребничка, че това че само спи и не плаче го плаши, щото все някога ще избие....Ей го на - изби и няма спирка това дете.

# 369
Хар4е, видях 4е си писала ,4е ядете през ден или 2 кашата...ама да видя и другите как са.
Ян4е и теб съм те про4ела  Hug
Алегориа, ти като не даваш каша, на нейно място даваш кърма или АМ...не само плодово пюренце
Александра  Hug Съ4увствам ти мила...ама явно на Кати не и е бил ден днес щом в мрънкала за щяло и нещяло.Дано утре не е така
Ееее
....недей така...аз туй 4ове4е редовно си го слагам...Не си ли ме забелезала Hug
Ами първото ни ядене е м/у 7,30 и 8,30 сутрин -АМ.На обяд около 12,30-13,30 ядем пюренце. Около 17,30-18,00 ядем каша или АМ и към 21,00-21,30 АМ. Това ни е яденето.Плодово пюренце давам обикновено около 15-16 4аса.
Дан4е , Бобко станал голям мъж.Браво на него. Аман от тия глупости, на толкова месеца, трябва да тежи еди колко си... трябва да яде ,еди колко си...трябва да може да прави това и онова....#Cussing outми не става така...Всяко дете си е индивидуално.
Тин4е , не ме е хванала още....ама 4ат пат ме удари съ4мата и не ми се пише....после пак ме перне и се разписвам като пощуряла....Малко щурава работа май  Thinking
Бубка Shocked Ве4е на ясла...4е не е ли много рано  newsm78 Какво прави беб4о по цял ден там.Любопитно ми е?Къде стои-легнал, седнал....?Я разкажи, 4е ми е интересно, толкова малко дете как прекарва деня си там?

# 370
  • София
I am back. компичът е ъпгрейднат както се казва, но сега трябва да се форматира и наново.....
Ще ми разказвате на живо в понеделник как сте.

И да не съм капо, понеже това е запис:
: В Кауфланд отново са пуснали Памперс 70бр за 21лв!!
Тези, които аз взех от Кауфланд бяха 83 броя, не 70.

Последна редакция: вт, 02 мар 2010, 22:57 от Сънчо

# 371
Тези, които аз взех от Кауфланд бяха 83 броя, на 70!
Ти най-вероятно си взела тройката, които са 82 бр май бяха, а Ян4ето говори за 4етворката, те са 70 бройкови.
Те в Кауфланд, обикновено пускат вси4ки размери на една цена

# 372
Александра, много сладка дивотия имате, пу-пу, как само се държи за коритото.
Бубче, ти си героиня, как успяваш да се кърмите и да се гледате?
И аз днес пазарувах памперси от кауфланд, не взех снощи от Метро, защото там са пакети от по два,и са на 19 и нещо.
Бяхме големи еуфории с две голми колички, с двете деца и на пазар с мъжо. Той кара и на Павката като не е свикнал да го гледа него отпред на волана и рева, обаче после лудото не спа, от 3часа следобяд, та чак малко преди батко си в 22.
И днес ходихме при нашите детегледачи /когато ходех още на работа/те взимаха Дани.
Дивяха с тяхното дете, тя гледа и още три, много им беше хубаво, летяха и се гониха като Шумахер, разменяха си играчки, пързаляха се, а Павката само им говори.

# 373
В кауфланд винаги са на цена 22 лв а като направят намаление са около 19-20 лв!!! Така че смело от там купувам винаги Peace

# 374
  • Варна
Александра, със сълзи съм се смяла на Амфибиус, сега като се сещам пак ме напушва смях  Joy Joy Hug Кати аз съм я признала вече, няма спирка това дете

Данче, ела бе няма да те върна, рецептата е стара и се предава от поколение на поколение и не мога да я издам Laughing(нещо ме хвана лигнята Crazy). На Дюкан диетата е, но вече от месо взе да ми се гади, като я спра месо няма да погледна поне 2 седмици Naughty

Янче, тя не е подходяща за кърмачки, т.е. има някакъв олекотен вариант, трябва да влезеш в темата във форума и питай, има и кърмачки, но не трябва да се отслабва повече от 0.500кг на седмица, за да не преминават токсините, които се изхвърлят в кърмата. За играчките Дарито най се радва на опаковката от мокрите кърпички, нали шумулка, голяма игра с нея, но мисля да и взема някакъв телефон, който да свири и да се натискат копченца да се радва детето

Аси, добър режим си е направил Ради, браво че издържа толкова между храненията

Хари, Янче  Hug

Общи условия

Активация на акаунт